آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
شیرینی آلمانی یا مشهدی مربایی شهنام
مواد لازم👇
آرد سفید قنادی ـــ220گرم
تخم مرغ 55گرمی ـــ1عدد
پودر قند ـــــ60گرم
روغن 50صاف قنادی ــــ100گرم
بستنی وانیلی یا خامه قنادی ـــ15گرم
شیرــــ 40گرم
وانیل ــــ نوک قاشق چ خ
مواد میانی هرنوع مارمالادی سلیقه ای ــ 200گرم
برای تزیین👇
شکلات تلخ یا شیری ـــ100گرم
روغن مایع ــــ20گرم
شکلات سفیدــــ30گرم
شکلات تلخ رو روی بخار کتری ذوب کنید
بعدبهش ۲۰گرم روغن مایع اضافه کنید
شکلات سفید هم رو بخار کتری ذوب کنید دیگه روغن نمیخاد بزنید
مواد لازم مارمالاد هویج👇
هویج ــــ300گرم
شکر ــــ 300گرم
گلاب ــــ15گرم
پودر ژلاتین ــــ نصف قاشق چ خ
زعفران دم کرده ــــ 1 قاشق م خ
آبلیمو ــــ یک قاشق م خ
طرز تهیه مارمالاد👇
هویج را پوست کنده و خرد کنید و داخل قابلمه بریزین قابلمه را روی حرارت قرار دهید و 2 لیوان آب اضافه کنید و بزارین تا هویج بپزه و نرم بشه بعد با میکسر هویج رو پوره کنید
هویج پوره شده رو داخل قابلمه بریزین
شکر رو اضافه کنید مخلوط کنید
وقتی مربا جا افتاد
گلاب و پودر ژلاتین رو داخل کاسه بریزین و روی حرارت بخار کتری قرار بدین تا حل بشه زعفران و آبلیمو رو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید
طرز تهیه👇
روغن صاف رو می ریزیم داخل همزن میزنیم تا باز بشه بعد ارد رو بهش اضافه میکنیم با خمیرگیر مخلوط میکنیم
در ظرف جداگانه تخم مرغ و وانیل رومخلوط میکنیم با همزن دستی میزنیم و پودر قند و بستنی و شیر بهش اضاف میکنیم مخلوط میکنیم
بعد به ارد و روغن اضاف میکنیم مخلوط میکنیم تا خمیر جمع بشه
خمیر نرم و لطیفی خواهیم داشت ارد زیادی بخورد خمیر ندین
روی میز ارد پاشی کنید که اذیت نشید یا بین دونایلون خمیر باز کنید خمیر رو با وردنه به قطر 3میل باز کنید و روی خمیر با مهر فوندانت طرح بندازین یا ساده بزارید با هر کاتر دلخواه کاتر بزنید وسط نصف شیرینی رو با ماسوره سوراخ کنید که بعد پخت باهم جفت کنید
داخل سینی کاغذ روغنی بندازین و خمیر کاتر خورده رو بزارین داخل سینی
بعد سینی رو بزارین داخل فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه بمدت 10 دقیقه زمان گفته شده تقریبی بستگی به قدرت فرتون داره ممکنه زودتر یا دیرتر پخته بشه زیر شیرینی رنگ گرفت کافیه بیرون بیارید بزارید خنک بشه از سینی جدا کنید
بعد خنک شدن وسط یکی از شیرینی هارو مارمالاد بزنید و یه دونه دیگه از شیرینی ها رو که با ماسوره سوراخ کردین رو داخل شکلات ذوب شده بزنید و روی شیرینی دیگه قرار بدید و جفت کنید و داخل حفره ی خالی شیرینی رو بریلو قرمز یا هر رنگی دوست داشتید پر کنید و با شکلات سفید ذوب شده روش خط برید میتونید بریلو بی رنگ روی شیرینی بکشید و داخل پودر نارگیل یا پودر پسته بزنید یا بعد بریلو زدن روشون رو برای زیبایی بادام بزارید تزیین بستگی به سلیقه ی خودتون داره
@shirini71
هدایت شده از اطلاع رسانی گسترده حرفهای
❌فرشهای حراجی پایان سال ❌
دور جدید حراجی بزرگ #فرش کاشان تا 50% تخفیف
👈ارسال مستقیم از شرکت
تمامی کارها بلا استثنا نصف قیمت فروشگاه میباشد بفرمائید😊👇
https://eitaa.com/joinchat/718995543C705b0bc30f
تمدید حراجی فقط تا 10 اسفند👆
🔹 جذب و اعزام خادم افتخاری برای حرم امام حسین (ع)
🔸اگر دوست دارید به عنوان خادم افتخاری به کربلا اعزام بشید جهت ثبت نام کلیک کنید👇
https://eitaa.com/joinchat/3325166173Cf4bed3c4a6
👈 از طرف ستاد بازسازی عتبات عالیات
14.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهترین گراتن سیب زمینی که خوردی 🥔💦
سيب زمينی : ۶ عدد
شير : ۱ لیوان
كره : ۳۰ کرم
آرد : ۱ قاشق غذاخوری
پنير پيتزا : به ميزان لازم
نمک و فلفل
آب و يخ
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذای_نونی 😍😋
1 عدد گل کلم تقریباً 560 گرم،1 عدد تخم مرغ، 1 عدد هویج کوچک، 1 عدد پیاز کوچک، 1 حبه سیر، جعفری، 1 لیوان پودر سوخاری، آب (با لیوان 200 میلی لیتری)، 1/2 فنجان آرد (با فنجان 200 میلی لیتر)، جوش شیرین، پودر پاپریکا شیرین، تکه های چیلی، نعنا و فلفل سیاه نمک (با توجه به ذائقه شما) هر کدام 1ق چ
#سس:
3 ق غ ماست، 1 ق غ سس مایونز، 1 حبه سیر، نمک، فلفل و نعناع خشک
🔴گل کلم را بشویید، به گلچه های کوچک برش دهید و در آب نمک بپزید تا نرم شوند. آب آن را تخلیه، له کنید و بگذارید کمی خنک شود. جعفری را ریز خرد کنید. هویج، پیاز و سیر را رنده کنید. بقیه مواد و ادویه ها را به گل کلم اضافه کنید و خوب ورز دهید. اگر شل بود، مقداری آرد سوخاری دیگر اضافه کنید. کوکوها را سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس روی کاغذ آشپزخانه قرار دهید و اجازه دهید روغن اضافی آن گرفته شود. کوکو گل کلم را با سالاد تازه و سس سرو کنید.