فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_بیگندلی😍😋
بادنجان 3 عدد
کره 2 ق غ
آرد 2 ق غ
شیر 1/5 لیوان
پنیر چدار 100 گرم
نمک و فلفل هرکدوم ½ قاشق
کوفته
گوشت چرخ کرده 350 گرم
پودر نان 2 ق غ
تخم مرغ 1 عدد
پیاز کوچک 1 عدد
سیر 1 حبه
نمک 1 ق چ
بادنجان هارو کباب کنید.بعد یه برش وسطش بزنید و با قاشق گوشت داخلش رو بکنید و در ظرفی بریزید.
در ماهیتابه روی شعله متوسط کره رو اضافه کنید.سپس آرد رو اضافه کنید و تفت بدید.بعد بادنجون هارو اضافه کنید. شیر رو اضافه کنید و مخلوط کنید.در آخر نمک و فلفل و پنیر چدار رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
برای کوفته ها هم پیاز و سیر رو رنده ریز کنید.همه موادش رو باهم مخلوط کنید و ورز بدید و نیم ساعت درشو سلفون بکشید و داخل یخچال بذارید.بعد به اندازه گردو ازش بردارید و بهش شکل بدید و سرخش کنید.
کوفته ها رو در آخر روی مواد بادنجون بچینید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_دورنگ😍😋
تخم مرغ ۴ عدد
شکر (1.5 لیوان)
آرد سفید قنادی (2.5 لیوان)
شیر (یک و یک چهارم لیوان)
روغن مایع (دوسوم لیوان)
بیکینگ پودر ۸ گرم (حدودا ۱ ق غ)
وانیل نصف ق چ
همه مواد نیم ساعت قبل به دمای محیط برسه.
تخم مرغ رو با شکر و وانیل با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه . روغن رو اضافه میکنیم و کمی میزنیم و بعد شیر رو اضافه میکنیم و خیلی کم هم میزنیم. آرد و بیکینگ پودر رو الک کرده و به مواد اضافه میکنیم و با لیسک یا قاشق هم میزنیم.(به اندازه ۴ قاشق آرد نریزید)
مواد رو نصف میکنیم و به یکی ۲ قاشق پودر کاکائو به دیگری ۲ قاشق آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم.
فر رو از یک ربع قبل روشن کرده. داخل سینی رو کاغذ روغنی بندازید.
بعد مواد رو داخل سینی لایه ایی میریزیم و توی فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه قرار میدیم بعد از پخت کیک از وسط نصف میکنیم و برش میزنیم مطابق فیلم بعد روی لایه باقی مانده خامه فرم گرفته میریزیم و لایه بعدی رو قرار میدیم.
20.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرازی_پلو😎
#ته_چین_مرغ_و_بادمجون
مواد لازم :
برنج ۳ پ
تخم مرغ ۲ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
ماست ۸ ق غ
روغن نصف لیوان
بادمجان ۲ عدد
سینه مرغ
#خوراک_قارچ_لوبیا
مواد لازم:
🔸لوبیا چیتی دو لیوان
🔸قارچ چند عدد
🔸پیاز یک عدد
🔸رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
🔸سیب زمینی دو عدد متوسط
🔸نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه یا زعفرون ، زیره و آبلیمو به مقدار لازم
طرز تهیه :
۱- لوبیا رو چند ساعت توی آب خیس کرده و یکی دوبار آبش رو عوض کنید.
۲- پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت دهید. ادویه و رب رو اضافه و سرخ کنید.
۳- سپس لوبیا را بریزید داخل قابلمه. آب بریزید و حرارت رو کم کنید. نیم پز که شد نمک بزنید. (اگه از اول نمک بزنید ، دیر پز میشه)
۴- حالا، سیب زمینی که نگینی خرد شده رو اضافه کنید. یک ربع مانده به آخر پخت هم، قارچ ها رو خرد کنید و توی خوراک بریزید.
موقع سرو می تونید از کمی آبلیمو برای طعم دادن به خوراکتون استفاده کنید.
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فلافل_ترکیه_ای
مواد لازم:
2 لیوان نخود تازه ی آبپز (400 گرم)
3 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری روغن نباتی
1 پیاز
3 تا5حبه سیر
1 ساقه جعفری خورد شده به صورت کاملا ریز
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر(قابل حذف هست)
1 قاشق چایخوری نمک/ زیره/ پودر فلفل قرمز/ فلفل سیاه
1 تخم مرغ
مود لازم برای سرخ کردن:
روغن نباتی
مواد برای سرو کردن:
سیر- ماست- جعفری
طرز تهیه
400 گرم (1 پاکت) نخود خیلی تازه، پیاز، جعفری، سیر و روغن را با دستگاه مخلوط می کنیم. آرد، بکینگ پودر، زیره، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک و تخم مرغ را افزوده و به خوبی ورز دهید. از مواد به اندازه ی دلخواه برداشته و گرد می کنیم. برای اینکه موقع پخت از هم جدا نشود، نیم ساعت در یخچال استراحت می دهیم.روغن را داغ کرده و مواد را داخل آن سرخ می کنیم. دقت کنید که خیلی سریع سرخ می شود. بعد از پخت، داخلش نرم و بیرونش ترد خواهد بود.به هیچ عنوان روغن را به خودش جذب نمی کند، برای همین به راحتی می توانید این غذا را بپزید. در هنگام سرو سیر، ماست، جعفری طعم بهتری به فلافل می دهد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
19.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هویج پلو
مواد لازم برای ۴ نفر :سینه مرغ ۲ عدد،پیاز بزرگ ۱ عدد ،زرشک یک فنجان ،برنج ۴ پیمانه ،زعفران به میزان دلخواه،هویج ۵-۶ عدد،روغن به میزان لازم،کره۲۵ گرم،نمک ۱ ق چ ،فلفل سیاه نصف ق چ
دارچین نصف ق چ،پیاز داغ برای تزیین