7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستنی سنتی بدون ثعلب
مواد لازم
۴۰گرم خامه قنادی
۳ عدد زرده تخم مرغ
۱ لیوان پودر قند
۱ لیوان شیر
۱ قاشق چای خوری وانیل
حتما ۸ ساعت بزارید فریزر خوب ببنده
مطمئنم عاشق طعمش میشه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر بنافی پای🍧🤎
🤎موادلازمش:
بیسکوییت پتی بور
کره ی ذوب شده
کرم کارامل
خامه قنادی
شکلات تلخ
موز
𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شیرعسلی شکلاتی 🤤🤌🏼
بسیار خوشمزه و لذیذ 🤎
❌کپی عکس ها و ویدیو ها حتی با ذکر منبع ممنوع ❌
کیک شیرعسلی شکلاتی 🤎
فیلینگ کیک :
شکلات تلخ یک ونیم لیوان (۲۰۰ گرم )
شیرعسلی یک لیوان (۲۸۰ گرم )
خامه قنادی ۳۰۰ گرم
پنیر خامهای ۱۰۰ گرم
کیک :
تخم مرغ ۴ عدد
شکر دو سوم لیوان بیشتر (۱۷۰ گرم )
وانیل نصف قاشق چایخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
روغن مایع نصف لیوان (۱۰۰ گرم )
شیر دو سوم لیوان (۱۵۰ گرم )
آرد دو لیوان کمتر (۲۳۰ گرم )
بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری (۱۱ گرم )
مرطوب کردن کیک :
شیر یک چهارم لیوان
قهوه یک قاشق چایخوری
🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎
15.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عدس_پلو_گلستانی
عدس پلوی گلستانی هم یک نوع از هزاران نوع و مدل پلوی جذاب ایرانیه...واقعا که تنوع غذایی در کشورمون بحدی زیاده که فک کنم تا یکسال هرروز میتونم پستشون رو بسازم😅🥰
این عدس پلوی سه سوته هم خوشمزه ست هم طعم تازه و متنوعی به منوی غذایمون میتونه بده🥰
موادی که نیاز داره:👇
مرغ تیکه شده
عدس پخته
پیاز خلالی
رب انار دو قاشق
ادویه ها(زردچوبه_فلفل سیاه_زیره_نمک)
زعفرون در صورت تمایل
تیکه های مرغو تفت دادم بعد پیاز خلالی نازک رو اضافه کردم
پیاز که سبک شد ادویه ها و رب انار و عدس پخته رو اضافه کردم و لای برنج آبکش شده دم کردم🥰
وقتی دم کشید روش روغن داغ زدم که طعمش عالی بشه🥰
طرز تهیه آش رشته پشت پا لعاب دار خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
#درخواستی
مواد لازم
سبزی آش ۲ کیلوگرم
رشته آش ۷۵۰ گرم
کشک ۵۰۰ گرم
نخود، عدس از هر کدام نصف پیمانه
لوبیا قرمز، لوبیا سفید و لوبیا چیتی از هر کدام نصف پیمانه
پیاز خرد شده ۲ عدد
کشک به مقدار لازم
نعناع به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
نمک، ادویه، زردچوبه به مقدار لازم
🔹طرز تهیه آش پشت پا برای 10 نفر
برای شروع پخت آش پشت پا ابتدا حبوباتی که از قبل خیس کرده ایم بجز عدس را در ظرفی مناسب با گنجایش کافی ریخته و با آب می گذاریم روی حرارت بالا و بعد از زدن قل حرارت را کم کرده تا کامل بپزند.
🔹مرحله دوم: پخت سبزی و عدس
در ظرفی جدا سبزی های آش و عدس را نیز می پزیم و بعد از پخت آنها ، حبوبات پخته شده دیگر را نیز به آن اضافه می کنیم.
🔹مرحله سوم: اضافه کردن رشته آش
رشته آش را به محتوی ظرف آش در حال جوش اضافه می کنیم تا نرم شود، برای لعاب دار شدن آش نیز آرد را با لیوان آب مخلوط می کنیم و به آن اضافه می کنیم.
🔹مرحله چهارم: آماده کردن پیاز داغ
در تابه ای دیگر پیازهای خرد شده را می ریزیم، بعد از گرفته شدن آب آن، روغن را به آن اضافه می کنیم تا با روغن فراوان سرخ شود. زمانی که پیازها طلایی شدند. زردچوبه و فلفل را به آن اضافه می کنیم سپس نعناع را نیز درون تابه می ریزیم و تفت می دهیم.
🔹مرحله پنجم: اضافه کردن پیاز داغ به آش
نیمی از پیاز داغ ها را به آش اضافه می کنیم و درب آش را می گذاریم تا آش جا بیفتد.
🔹مرحله نهایی: سرو و تزئین آش
در آخر نیز آش را برای سرو در کاسه ای مناسب می ریزیم و با پیازداغ و نعناع داغ و کشک تزئین می کنیم.