#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_هفتم
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگگ+30 گرم پنیر+خیار+گوجه+یک فنجان قهوه(180کالری)
🍀 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 2 ق خورشت آلواسفناج+5 قاشق پلوساده+15 گرم گوشت خورشتی( 300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک لیوان قهوه + شش عدد مغز یا یک عدد میوه
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +10 قاشق سوپ شیر+یک کف دست نان لواش ( 250کالری)
@shirini71❤️
کیک صبحانه
تخم مرغ ۱۰ عدد
شکر ۲۳۰ گرم
روغن مایع ۲۰۰ گرم
آرد ۳۲۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
وانیل ۱ قاشق مرباخوری
آب یا شیر ۶۰ گرم
طرز تهیه :
ابتدا زرده و شکر و وانیل رو باهم زن مخلوط میکنیم تا کرم رنگ بشه و کمی پف کنه بعد با همزن دستی مقدار شیر یا آب رو به زرده اضافه میکنیم تا فقط مخلوط بشه . سپس سفیده هارو میذاریم تا همزن بزنه و بالا بیاد .
بعد آرد و بیکینگ پودر رو ۳ بار الک میکنیم و تو ۳ مرحله همراه با سفیده به مخلوط زرده و شکر اضافه میکنیم و با لیسک یا همزن دستی خیلی آرام که بافت سفیده خراب نشه مخلوط میکنیم .
در آخر روغن رو به مایع کیک اضافه کرده و مخلوط میکنیم .
می تونید مثل من کمی از کیک رو با ۱ قاشق پودر کاکائو مخلوط کنید و هر مدلی که دوست دارین توی قالب ازش استفاده کنید .
@shirini71❤️
کیک_صبحانه_2_
یابقول معروف کیکس
مواد لازم .
تخم مرغ. 30 عدد
روغن جامد قنادی. 900 گرم
خاکه قند. 800 گرم
آرد. 1/300گرم
تخم مرغ. 8 عدد
بکینگ پودر. یک قاشق
طرز تهیه.
ابتدا 30 عدد تخم مرغ را زرده سفیده جدا میکنیم و8 تاتخم مرغ را داخل زرده میشکونیم ومیزاریم یخچال خنک بشه بعد روغن جامدوخاکه قندرا داخل همزن میریزیم وروشن میکنیم تاکاملا پوک وسفید شود اماده که شد زرده وتخم مرغ راکه باهم مخلوط کردیم کم کم به مخلوط روغن وخاکه قند اضافه میکنیم دقت کنیم هیچ ناصافی نداشته باشه موادراداخل ظرف بزرگتری میریزیم واردو بکن راهم درین مرحله اضافه میکنیم واین یکی ظرفمون را تمیز میشوییم که هیچ چربی نداشته باشه سفیده راداخلش میریزیم وبادنده تند همزن که کاملا پف کنه وبالا بیاد همزن را میاریم پایین سفیده فرم گرفته را به بقیه موادمون اضافه میکنیم زیاد هم نمیزنیم که تسمه میشه مواد اماده شده داخل قالبهای مخصوص کیک صبحونه میریزیم اینکارهم باقیف هم بادست امکانپذیره فرراکه از قبل گرم کرده ایم قالبها راداخلش میگذاریم بادرجه 180 بمدت 30 دقیقه میتونیم بعداز 10 دقیقه که روی کیکمون پرده بسته قالب رابیرون اورده ووسطش یه چاک ایجاد کنیم هم واسه بالا اومدن وگنبدی شدن هم واسه مغزپخت شدن وهم واسه اینکه چپ نکنه ازقالبمون بریزه بیرون دوباره داخل فرقرار میدیم تاخوب روش طلایی شود بعداز پختن وخنک شدن نوش جان مینماییم دوستانی که مارسیبان میپسندن میتونن 300 گرم هم مارسیبان کم شیرین بهش اضافه کنند
@shirini71❤️
#کنسرو_قارچ 🥫 😋
🔸سه کیلو قارچ رو تمیز با اسکاج شستم و اصلا قبلش نخیسوندم قارچ رو و به دلخواهم خرد کردم و سی لیوان آب رو (اندازه لیوان دسته دار فرانسوی) گذاشتم جوش که اومد یک پیمانه و نیم آبلیمو یا سرکه سفید اضاف کردم و پنج قاشق غذاخوری پررر نمک اضاف کردم و گذاشتم باز آب جوشید قارچ رو ریختم توی آب در حال جوش و سر قابلمه رو گذاشتم روش حالت نیمه باز و تایم گرفتم پنج دقیقه و بعد از آب درآوردم و گذاشتم کامل هم قارچها و هم آب سرد شدن و بعد ریختم توی شیشه و بعد از همون آب ریختم روش و درشو محکم بستم و گذاشتم یخچال تا سه ماه قابل نگهداری توی یخچاله و موقع استفاده با یه قاشق تمیز ازش برمیدارم،
از همین روش هم برای بلانچ و فریز کردن استفاده میکنیم و فقط وقتی آبکش کردیم سریع میریزیم توی آب سرد یخکی که پختش سریع متوقف بشع و بعد از دو دقیقه و آبکش میکنیم و فریز میکنیم.
@shirini71❤️
#ایچلی_کوفته
مواد لازم
۴ تا ۵ نفر
۱ پیمانه بلغور ريز
۱ پیمانه آب جوش
۱ قاشق مرباخوری رب
۱ قاشق مرباخوری سس فلفل
ادويه جات
۳ قاشق غذاخوری ايرميك
۲ قاشق آرد
مواد داخلی:
گوشت چرخ كرده جعفری ادويه پياز روغن
۱ ساعت
آب رو ميريزيم روی بلغور تا دم بكشه. بعد از ١٠ دقيقه كه دم كشيد مواد ديگش رو اضافه ميكنيم و خوب ورز ميديم. كمي روغنم ميشه اضافه كرد خيلي كم. خوب ورز ميريم تا خودشو بگيره
مواد داخلشم همشو تو روغن تفت ميديم
الان بلغور رو مياريم، سلفون رو پهن كرده مقداري برميداريم و روي سلفون قرار ميديم، يه سلفون هم روش میکشیم و با وردنه باز ميكنيم
باز كه كرديم و نازك شد، نرمال باشه، با يه قالب گرد بزرگ ميبريم و توش رو پر ميكنيم با گوشت. بعد درش رو ميبنديم به اين شكل ادامه ميديم و تو روغن سرخ ميكنيم
🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘
@shirini71❤️
#خورش_سیب_آلبالو
موادلازم:
گوشت خورشی. ۴۰۰گرم
آلبالو ۵۰۰ گرم
سیب سبز یا زرد ۲عدد
پیاز ۱عدد
زعفران ۳ق غ
نمک و. فلفل به میزان لازم
روغن ۴ق غ
زرد چوبه ۱/۳ ق چ
طرز تهیه:
.۱) ابتدا گوشت را شسته و خورشی خرد کنید.
۲)قابلمه مناسبی انتخاب و روی حرارت بگذارید،پیاز را رنده کرده و با ۲ق غ روغن خوب سرخ کنید،زردچوبه و گوشت را اضافه تفت دهید،مقداری آب جوش اضافه درقابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت بپزد.
۳) سیب ها را شسته دو نیم کرده قسمت هسته ها را جدا کرده و به صورت پره ایی درشت خرد کنید.
۴)آلبالو ها شسته و هسته ها را جدا کنید به طوریکه آلبالو له نشود.
۵) حالا سیب و آلبالو را در ۲ق غ روغن تفت بدهید و به گوشت پخته شده اضافه کنید.
۶)نمک،فلفل و زعفران را به خورش اضافه و آب خورش راندازه کنید ، صبر کنید تا خورش جا بیافتد و سپس با پلو سرو کنید
@shirini71❤️
#نون_خامه_ای👇
تخم مرغ 4 عدد
کره 50 گرم
آب 200 میلی لیتر
شکر 1/2 قاشق مربا خوری
وانیل 1/2 قاشق مرباخوری
بکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
آرد ١٢۵گرم
آب و کره و روغن و شکر رو بگذارید رو گاز تا کره آب بشه و شروع به جوش زدن های ریز بکنه.
وقتی یکی دو جوش ریز زد آرد رو سریع اضافه کنید.
تند تند هم بزنید تا آرد مثل حلوا جمع بشه یک طرف ظرف.
خمیر نان خامه ای را از روی شعله بردارید.
توو ظرف دیگه بگذارید و بازش کنید تا کاملا خنک بشه.
چهار تا تخم مرغ رو تو یه ظرف دیگه بشکنید
تخم مرغ ها را کمی هم بزنید.
خمیر را از هم باز کنید تا خنک شه.
توی ۴ مرحله تخم مرغ ها را به خمیر نان خامه ای اضافه کنید.
هر مرحله اینقدر بزنید که تخم مرغ ها جذب خمیر بشن.
وقتی تخم مرغ ها جذب شد بکینگ پودر و وانیل رو اضافه کنید و خوب هم بزنید.
خمیر رو بریزید توی قیف با ماسوره شکوفه یا بامیه.
خمیر نان خامه ای براق، کشدار و چسبنده است.
کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و مواد رو با فاصله توی سینی بریزید.
سینی رو توی فری که از قبل داغ داغ کردین بگذارین.
با حرارت ٢٠٠ درجه به مدت ٣٠ تا ۴٠ دقیقه توی فر بمونه تا نون ها حجمشون ٣ برابر بشه و رنگشون تغییر کنه.
نون ها رو از فر در بیارید و بگذارید کاملا سرد بشن.
بافت نان خامه ای بعد از پخت پوک و تو خالی میشه.
@shirini71❤️