eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.3هزار دنبال‌کننده
21.3هزار عکس
10.5هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍁🍁🍁 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : چای+کف دست نان سنگک+یک عدد تخم مرغ آبپز+۱ قاشق عسل(200کالری) 🍏 :یک عدد میوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +۶ قاشق ماکارونی (350کالری) ☕️میان وعده : یک لیوان شیر موز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید+۲ عدد فیله مرغ به همراه کرفس و هویج و نخودفرنگی+یک کف دست نان سنگک(300 کالری) @shirini71❤️
🍉🍉🍉 @shirini71 آب هندوانه ۲ پیمانه پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری آبلیموترش ۱/۲ پیمانه عسل ۱/۴ پیمانه کمی از آب هندوانه را در کاسه ای ریخته و ژلاتین را روی آن بپاشید و چند دقیقه صبر کنید بقیه آب هندوانه را روی حرارت گذاشته تا گرم شود اما نجوشد ژلاتین آماده شده را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا حل شود عسل و آبلیمو را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود مواد را در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال گذاشته تا ببندد ❣️❣️❣️
🥘آشپزی 🔷 مواد لازم :👇 شیر 150 میلی لیتر کره 30 گرم آرد 50 گرم تخم مرغ زده شده 1 عدد عسل 30 گرم شکلات شیری برای تزئین 50 گرم ‌ طرز تهیه :👇 ابتدا شیر رو داخل تابه میریزیم کمی که ولرم شد کره رو اضافه می کنیم وقتی کره آب شد، عسل رو با مواد مخلوط میکنیم، دقت کنین در تمام مراحل پخت حرارت باید کم باشه و با قاشق چوبی هم زده بشه. حالا آرد رو یک مرتبه اضافه میکنیم، هم می زنیم تا به خورد مواد بره. سپس گاز رو خاموش می کنیم و یک عدد تخم مرغ هم زده رو در دو مرحله با مواد مخلوط می کنیم، با قاشق مرتب هم میزنیم تا مواد به صورت خمیر وسط تابه جمع شود. مواد رو پس از کمی خنک شدن داخل قیف با ماسوره ی دلخواه میریزیم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتیم، به صورت نوارهای بلند ماسوره می زنیم، سپس روی شیرینی ها رو با یک قاشق کره ی آب شده برس می کشیم و در فر 170 درجه به مدت 20 دقیقه میذاریم بپزن تا روشون طلایی بشن، پس از سرد شدن میتونین نصفی از شیرینی ها رو با شکلات آب شده تزیین کنین.‌ @shirini71❤️
ترشی انگور انگوری که انتخاب میکنین شیرین نباشه برای این نوع ترشی از نژاد انگوری استفاده کنین که بافتش نازک نباشه چون نازک باشه با سرکه واکنش نشون میده و ترک بر میداره هم انگور سیاه میشه و هم سبز. من انگور رو شستم آبکش کردم بعد دون کردم . قبل دون کردن بشورین که آب داخلش نره . بعد ریختم تو ظرف شیشه ای و روش کمی نمک ریختم و روش رو کامل با سرکه قرمز پوشوندم. درش رو تا نیم ساعت نبستم . بعد درش رو کیپ کردم و رفت تو یخچال تا یک ماه بعد قابل استفاده س. اگر انگور سیاه رو انتخاب کردین برای این ترشی بهش به نسبت دو به یک سرکه و آب بزنین و چند شاخه نبات بریزین داخلش نکته : از انگورهای له و ترک دار و لکه دار استفاده نکنید. @shirini71❤️
‍ ✅کوکو قارچ و سیب زمینی 😋 ۴ تا سیب زمینی متوسط اب پز کردم بعد ۳۰۰ گرم قارچ ریز خرد کردم و با ۱ ق غذاخوری ابلیمو تفت دادم تا ابش کشیده شد توی یک کاسه سیب زمینی پخته رنده شده ، ۱ دونه پیاز متوسط رنده شده اب گرفته ، قارچ تفت خورده ، ۳ ق غذاخوری جعفری خرد شده نمک و فلفل پودر سیر ، ۱ دونه تخم مرغ و ۱ ق غذاخوری ارد سفید مخلوط کردم هم بزنید اگه حس کردید چسبندگیش کمه ۱ دونه تخم مرغ دیگه بزنید و بعد سرخ کنید ساده و خوشمزه @shirini71❤️
دوپیازه به روش مامانم ابتدا سیب زمینی ها رو مکعبی برش میزنیم و آبپز میکنیم. پیازداغ فراوان درست میکنیم بعد دوتا گوجه رو خرد میکنیم و اضافه میکنیم و بازم تفت میدیم تا آب گوجه تبخیر بشه و گوجه سرخ بشه بعد سیب زمینی هارو میریزیم و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و ادویه های دلخواه. و کمی نعنا و مرزه خشک و پودر شنبلیله خشک یا شوید میریزیم و مخلوط میکنیم و تمام. البته من با روغن محلی و روغن کنجد درست میکنم. با نون یابه تنهایی همراه با ماست سرو کنید. @shirini71❤️ _______________________ همراهی شما باعث افتخار ماست💞
😍😍 کاکا یکی از شیرینی های اصیل گیلان هستش که طرفدار زیاد داره😍😍😍 ـ دو عدد تخم مرغ رو با نصف لیوان شکر مخلوط کردم.وخوب با چنگال زدمش تا کش دار بشه.میزان شکر بستگی به ذائقه خودتون داره. بعد یک لیوان آرد برنج اضافه کردم و یک لیوان شیر وخیلی کم دارچین و دو قاشق غذاخوری گلاب. همه مواد رو با هم، مخلوط کردم تا یکدست بشه. اگه ارد برنج نداشتید از آرد گندم استفاده کنید. غلظت مواد باید مثل فرنی باشه پس زیاد رقیق یا غلیظش نکنید. ـ بعد داخل تابه روغن ریختم وقتی داغ شد یک ملاقه از موادم ریختم وسط تابه اجازه دادم سرخ بشه وبرش گردوندم تا طرف دیگشم سرخ بشه من امروز از قالب استفاده کردم. با چای بسیار میچسبه 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃@shirini71❤️
یکی دیگه از غذاهای استان_گیلان گردو آسیاب شده 2 قاشق , سبزیجات معطر تازه(نعنا،گشنیز،جهفری،چوچاق،شوید و کمی برگ سیر)نیم کیلو ,تخم مرغ سه عدد،پیاز ریز رنده شده یک عدد, نمک و فلفل و زردچوبه ....انداره ها بسته به ذایقه خودتون 🍃 مثل کوکو سبزی تو تابه پهن کنید و توی روغن داغ سرخ کنید و نوش جان.... @shirini71❤️