7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه ایده شیک و جذاب برای سرو چای😍☕️
یک لیوان شکر رو داخل تابه روی حرارت کم میزاریم تا کاراملی بشه و شکر ذوب بشه
داخل قالب سیلیکونی خیلی سریع میریزم چون زود میبنده
برای داخل گوی از چای کیسه ای گل محمدی و میتونید از به لیمو یا هر دمنوش دیگه دوست دارید بزارید.
طرف دیگه گوی روی بشقابیثه روی حرارت کتری گذاشتم داغ شده میزاریم و روی گوی دیگه میچسبونیم
17.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکی کیک😍😋
مواد لازم:
کره:🧈 ۲۳۰ گرم
شکر قهوهای: 🍚۱۸۰ گرم
شکر سفید: 🍚۱۰۰ گرم
وانیل:🌸 ۱/۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ: 🥚۲ عدد
آرد: 🥡۴۳۰ گرم
نشاسته ذرت:🌽 ۲ قاشق غذاخوری
جوش شیرین:🥄 ۱ قاشق چایخوری
نمک: 🧂۲ پنس
شکلات تلخ:🍫 ۲۰۰ گرم
دستور نهایی:
1.فر رو روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کن.
2. خمیر رو طبق دستور آماده کن.
3. نصف خمیر رو در قالب کمربندی با کاغذ روغنی پهن کن.
4. یک لایه نوتلا در وسط خمیر پخش کن.
5. بقیه خمیر رو روی نوتلا قرار بده و سطحش رو صاف کن.
6.خمیر رو ۱ ساعت در فریزر استراحت بده.
7. سپس به مدت ۳۰ دقیقه در فر بپز.
17.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترامیسو_گل_رز
هر کدوم از پست ها ساده یا پیچیده با کلی عشق درست میشه🩷چون نگاه شما برام ارزشمنده.
براتون گوشه ای از پشت صحنه هم گرفتم تمام مراحل کارهای خونه برام لذت بخشه🥰
مواد لازم تیرامیسو گل رز:
۱۵ عدد بیسکوئیت لیدی
شربت گل رز(سیروپ) ۴ قاشق غذاخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
رنگ خوراکی صورتی به دلخواه
شیر نصف پیمانه
مواد تاپینگ تیرامیسو:
به انتخاب خودتون میتونید با خامه قنادی یا خامه صبحانه درست کنید.
تاپینگ با خامه قنادی👇
پنیر ماسکارپونه ۱۰۰ گرم
خامه قنادی ۱ پیمانه
تاپینگ با خامه صبحانه
پنیر ماسكارپونه ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
پودر قند به میزان دلخواه
پنیر را بزنید تا باز شود و بعد خامه سرد صبحانه را فرم دهید و بعد هر دو را با هم مخلوط کنید و پودر قند را اضاف کنید قاشق قاشق پودر قند اضاف کنید و تا جایی که شیرینی تاپینگ مورد پسندتون باشه.
فقط سریع انجام بدید که خامه و پنیر شل نشه⛔️
وطبق ویدئو اسمبل کنید.
به تاپینگ کمی رنگ صورتی اضاف کنید که خوشرنگ بشه.
تیرامیسو بهتره یک شب استراحت کنه تا خوشمزه تر بشه👌
طعمش خیلی لذت بخشه و همه پسنده مطمئنم دوسش خواهید داشت.
👇👇👇
#تیرامیسو_گل_رز
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خانه_داری
ضدعفونی کردن دستمال آشپزخونه
مواد لازم جهت تهیه ی کیک نسکافه و کاکائو :
آرد ۲پیمانه(۲۵۰گرم)
تخم مرغ ۴عدد
پودر نسکافه ۲ ق غ
شیر گرم ۱ پیمانه(۲۰۰ گرم)
روغن مایع ۳/۴لیوان(۱۵۰ گرم)
بکینگ پودر ۲ ق چ(۱۰گرم)
وانیل ۱/۴ ق چ
شکر ۱ پیمانه(۲۰۰گرم)
پودر کاکائو ۲ق غ(۱۴گرم)
طرز تهیه:
ابتدا نسکافه رو با شیر گرم مخلوط کرده و کنار میگذاریم.
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن اینقدر میزنیم تا کرمی رنگ و کشدار بشه (حدود ۱۰ دقیقه میزنیم)
سپس روغن رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن با همزن میزنیم.
مخلوط شیرونسکافه را به مایه اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
از آرد ۲ق غذاخوری برمیداریم بجاش ۲ق غ کاکائو اضافه میکنیم.
سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر و کاکائو رو که قبلا ۳بار الک کردیم به مایه اضافه کرده و با لیسک یا همزن دستی مخلوط میکنیم.
در قالب که با ارده یا روغن جداکننده چرب کردیم میریزیم و در فر با دمای ۱۸۰درجه که از یک ربع قبل روشن شده میگذاریم.
حدودا بین ۴۰ تا ۵۰ دقیقه زمان میبره بستگی به دمای فر داره.
با گاناش تزیین کردم.
نوش جونتون😍