🥘آشپزی
🔷 #فرني
براي تهيه فرني از 2 روش زير مي توان استفاده كرد:
روش اول:
آرد برنج (يك قاشق مرباخوري سرصاف)
شكر (نصف قاشق مرباخوري سرصاف)
شير (ترجيحا شير مادر) (5 قاشق مربا خوري)
آرد برنج بايد اول با كمي آب و شكر (به ميزان فوق) كاملا پخته شود سپس 5 قاشق مرباخوري شير اضافه گردد. قوام فرني بايد كمي بيشتر از شير مادر باشد. اگر از شيري به جز شير مادر استفاده مي شود حتماً بايد قبلا جوشانده شود.
روش دوم:
آرد (برنج يك قاشق مرباخوري سرصاف)
شكر (نصف قاشق مرباخوري سرصاف)
شير پاستوريزه (120 سي سي، معادل نصف ليوان معمولي)
در اين روش اول 120 سي سي شير پاستوريزه را به مدت 10 دقيقه مي جوشانند، سپس آب جوشيده خنك شده را به آن اضافه مي كنند تا حجم شير مجددا به 120 سي سي برسد بعد آرد و شكر را به شير اضافه مي كنند و مجدداً حرارت مي دهند تا به قوام فرني برسد.
توجه:
منظور از يك قاشق مرباخوري، قاشقي است با گنجايش cc 5 مانند قاشق مدرج شربت هاي كودكان.
@shirini71💛
#گوش_فیل
👩🍳مواد لازم
▫️تخممرغ 2 عدد
▫️ماست 400 گرم
▫️بیكینگپودر 1 قاشق چایخوری
▫️روغن مایع 5قاشق غداخوری
▫️آرد به میزان لازم
▫️روغن برای سرخ كردن به میزان لازم
👩🍳مواد لازم برای تهیه شربت
▫️شكر حدود 700 گرم (4 پیمانه)
▫️آب نیملیتر (2 پیمانه)
▫️جوهر لیمو یكچهارم قاشق چایخوری
▫️گلاب یک چهارم پیمانه
#طرز_تهیه
ابتدا تخممرغها، ماست، بیكینگپودر و روغن مایع را در كاسهی مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید و سپس آرد را كمكم اضافه کنید تا مایه، خمیر شود و به دست نچسبد سپس روی خمیر را بپوشانید و یك ساعت در دمای محیط استراحت دهید.سپس آن را به ضخامت نان لواش باز كنید و به قطر10 سانتیمتر دایرههائی از خمیر ببرید.حالا گوشهی آن را به صورت پلیسه جمع كنید و در روغن بیندازید تا برشته شود.حالا گوشفیلها را در شربت خنكشده ، بغلتانید و در صافی بریزید گوشفیل را برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.
👩🍳تهیهی شربت
شكر، آب، جوهر لیمو و گلاب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. سپس شربت را بجوشانید تا قدری غلیظ شود و به اصطلاح قوام پیدا كند.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71💛
#خوراک_دل_مرغ
بعد پاک کردن و شستن دل مرغ کنار میزاریم بعد ی پیاز بزرگ خلالی خرد میکنیم وداخل روغن داغ سرخ میکنیم وبعد زرد چوبه بهش اضافه میکنیم بعد دل مرغ اضافه می کنیم و تفت میدیم بعد فلفل و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی بهش اضافه میکنیم وخوب تفت میدیم بعد قارچ خرد شده رو بهش اضافه میکنیم وزیر گاز کم میکنیم ونصف پیمانه پیمانه آب گرم اضافه میکنیم واجازه میدیم باحرارت کم بپزه وآبش باید کاملا خشک بشه وروغن پس بده وکمی هم با همون روغن تفت میدیم ودر آخر نمک بهش اضافه میکنیم وبرای کنارش هم کمی سیب زمینی سرخ میکنیم.
@shirini71💛
#خوراک_جگر_قارچ
اول که ی پیاز بزرگ خلالی خرد کرده وداخل روغن داغ سرخ میکنیم بعد جگروبهش اضافه می کنیم و خوب تفت میدیم و کمی نمک و فلفل وررد چوبه و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی بهش اضافه میکنیم وبعد و کمی آب بهش اضافه میکنیم وزیرگازو کم میکنیم ومیزاریم آروم آروم بپزه وابش کاملا خشک بشه وبعد قارچ هارو داخل ی ظرف دیگه سرخ میکنیم وبه خوراک اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و کمی هم سیب زمینی سرخ میکنیم برای کنار جگر
@shirini71💛
دو تا ایده و غذای خشمزه برای نهار اعضای خوب کانال مرضیه بانو 😋😋😋😋👆👆👆👆👆
@shirini71💛
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزای_سیب_زمینی
@shirini71💛
#دسر
درابتدا چهارعددنان تست رابصورت مربع های کوچک برش میدیم وداخل تابه بدونه روغن تفت میدیم تانون ها خشک بشه بعد یک پیمانه شکروبادوپیمانه آب وکمی زعفران ودوقاشق غذا خوری گلاب روی حرارت میزاریم تاقوام بیاید وقتی که شربت آماده شد روی نون هامیریزیم وداخل یخچال قرارمیدیم بعد ی ظرف ديگه برميداریم ودوپیمانه شیر روبادوقاشق غذا خوری نشاسته گل وچهارقاشق غذاخوری شکرروبهش اضافه می کنم ورود حرارت میزاریم ومرتب هم میزنیم وبعد یک بسته خامه صبحانه صورتی روبهش اضافه میکنیم وتاوقتی که مثل فرنی سفت شودروی حرارت میزاریم وبعد که شروع به حباب زدن کرد زیر اجاقو خاموش میکنیم وموادروروی موادی که داخل یخچال گذاشته بودیم میریزیم ودوباره به مدت دوسه ساعت داخل یخچال قرارمیدیم وموقع سرو باپسته وگردوویاهرمغزدیگه ای که دوست داریم تزیین میکنیم
@shirini71💛
#پنیر_خونگی👇
شیر 3لیتر
خامه صبحونه 200گرم
ماست 5تا6قاشق
سرکه پنج قاشق
نمک یک قاشق غذاخوری سرخالی
اول خامه رو با شیر مخلوط میکنیم من از این پاکت صورتی ها ریختم، بعد میگذاریم رو گاز هم میزنیم تا جوش بیاد، وقتی جوش اومد ماست و سرکه نمک رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا ببره بعد میریزیم تو پارچه ایی که زیرش آبکش هست تا آبش بره بعد پارچه رو می پیچونیم یه چیز سنگین میگذاریم روش تا 45دقیقه یکساعت بمونه . بعد برش میزنیم میریزیم تو ظرف شیشه ایی در دار آبی که ازش خارج شده رو یکم نمک میزنیم میریزیم روش، بعد میگذاریم یخچال تا جا بیوفته، پنیر ما آمادست نوش جونتون😍😊😊
@shirini71💛
کیک ماست
مواد لازم برای۶ نفر
آرد ۲ لیوان
ماست ۱ لیوان
روغن ۱ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ لیوان
بیکینگ پودر ۲ قاشق غذا خوری
وانیل شکری ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
۱- تخم مرغ ها را با شکر خوب بزنید تا مایع کرم رنگ و کشداری حاصل شود .
۲- روغن و ماست را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد را بزنید.
۳- آرد و بکینگ پودر و وانیل را سه بار الک کنید و کم کم به مایع اضافه کنید و به آرامی از یک سمت هم بزنید ، میتوانید وانیل را به تخم مرغ ها اضافه کنید.
۴- کف قالب را کاغذ روغنی بیندازید و مواد را داخل آن بریزید و اجازه دهید در فر خوب بپزد .دمای 180 درجه به مدت 50 دقیقه
سایر نکات
دیواره های قالب را اصلا چرب نکنید ، هنگام برگرداندن کیک با چاقو اطراف کیک را به آرامی از قالب جدا کنید .
میتوانید سفیده و زرده را جدا بزنید .
ماست حتما شیرین باشد.
میزان وانیل را نیز میتوانید کمتر بریزید ، همین طور بکینگ پودر ، اما من با این مقادیر کیک میپزم .
درجه ی فر را خودتان تنظیم کنید چون درجه ها متفاوت هستند .
اگر کاغذ روغنی نداشتید ، یک کاغذ سفید را کمی چرب کنید و از آن استفاده کنید .
@shirini71💛
کیک خرمالو😋😋😋
آرد ۳لیوان بهمراه یک ق غ بکینگ پودر الک میکنیم تخم مرغ ۳عدد شکر۲لیوان ( که من با یک لیوان درستش کردم) روغن یک لیوان وانیل یک ق چ پوره خرمالو یک لیوان جوش شیرین ۱چهارم ق چ
اول تخم مرغ هارو بهمراه شکرو وانیل هم میزنیم تا کف کند بعد روغن رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم بعدجوش شیرین رو اضافه میکنیم و پوره خرمالو رو اضافه میکنیم و بعد آرد رو اضافه میکنیم و قالب رو با روغن چرب کرده و موادکیک رو داخلش میریزیم و در فر که ۱۰ دقیقه قبل گرم کردیم به مدت۴۵دقیقه دمای۱۷۵درجه قرار میدهیم
@shirini71💛
#ترشی_مخلوط_زیتون
زیتون شور و بی هسته، اسلایس شده نیم کیلو
هویج حدود 800 گرم
سیر یه بوته بزرگ
آب یک و نیم لیوان
سرکه دو لیوان
سیاه دانه کمی ( در صورت تمایل)
نمک مقدار لازم
پودر فلفل سیاه مقدار دلخواه
فلفل قرمز. مقدار دلخواه
رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری باید در یک قاشق روغن مایع روغن تفت بخوره تا بوی خامی اون گرفته بشه
👇طرز تهیه👇
این ترشی بهتره که کمی تند باشه ولی با اینحال مقدار فلفلش دست خودتونه
اول هویج و سیر رو در خرد کن بریزید و درشت خرد کنید و سپس همه ی مواد را در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید وقتی جوشید بذارید با درب بسته پنج دقیقه بجوشه ،سپس زیرش رو خاموش کنید وسیاه دانه رو اضافه کنید و سریع تا داغه شیشه هارو پر کنید و دربشو محکم ببندید و برعکس کنید مطابق عکس تا همینطوری بمونه و خنک بشه، اینطوری هواگیری (کنسروی)میشه و در دمای محیط تا مدتی سالم میمونه و دیگه نیازی نیست در یخچال نگهداری بشه ،البته در این روش باید حتما درب شیشه ها فلزی باشه وحسابی کیپ باشه
@shirini71💛