9.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش بهترین بندری😍
✍🏻موادلازم
✨سوسیس آلمانی دو عدد
🧅پیاز دوعدد
🍅رب گوجه یک ق غ
🍞نون بولکی دو عدد
🧂🌶🧄🫑نمک ، فلفل ، پودر سیر ٫ پاپریکا و پولبیبر از هر کدوم یک ق چ
🌶فلفل عنایی یک عدد
🥒خیارشور۵ عدد
🍅گوجه فرنگی یک عدد
12.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_عصرانه نرم و پنبه ای 🤤🍰
آرد ۲۲۰گرم
شکر ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
شیر ۱/۲ پیمانه
روغن ۱/۲ پیمانه
نمک ۱/۸ ق چ
بیکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
#آشپزی
101.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک تِرِسلِچِس خوشمزه
آرد ۲۴۰ گرم
تخم مرغ ۵ عدد
شکر دونه ریز ۲۵۰ گرم (نصف مقدار شکر برای سفیده نصف برای زرده استفاده میشه)
شیر نصف پیمانه یا لیوان فرانسوی
وانیل دو قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
نمک نوک قاشق چایخوری
برای سس سه شیر :
شیر پرچرب ۱ پیمانه
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم (یک بسته)
شیر عسلی الفجر یک قوطی
وانیل دو قاشق چایخوری
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی خامه ای نارگیلی😋💛
باورتون میشه این شیرینی خامه ای نارگیلی بدون فروهمزن درست میشه😎
۱لیوان آرد قنادی
۱لیوان شکر
۲لیوان شیر
۱قاشق چایخوری وانیل
۲قاشق غذاخوری کره
پودر نارگیل ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه ۵۰۰ گرم ویا خامه قنادی
#شیرینی_شکلاتی
مواد لازم
۲ عدد تخم مرغ
۱ لیوان روغن مایع
۱ لیوان پودر قند
۱ لیوان نشاسته گندم
۱ فنجان چایخوری فندق درشت خرد شده
۱ فنجان چایخوری شکلات اشکی شیری (یا شکلات چیپسی)
بکینگ پودر معادل ۲/۵ قاشق چایخوری
آرد به میزان لازم (من ۲ لیوان آرد استفاده کردم ولی اندازه و سایز تخم مرغ این مقدار را تغییر خواهد داد)
✍🏻طرز تهیه:تخم مرغ و روغن مایع و پودر قند را با همزن برقی یک دقیقه بزنید.نشاسته و بکینگ پودر و آرد را اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید.و در آخر فندق و شکلات اشکی را اضافه کنید و دوباره ورز دهید.
✍🏻از خمیر به بزرگی گردو جدا کرده و با دست گرد کنید و داخل سینی فری که کاغذ روغنی پهن کردید با فاصله بچینید. داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد تا موقعی که کف شیرینی ها کمی تغییر رنگ دهد و برشته شود بپزید.
☑️نکته مهم : شاید خمیر کمی به دست بچسبد ولی اگر میتوانید با دست گرد کنید و خمیر هم به ظرف نمیچسبد یعنی خمیرتان آماده است.
☑️لطفا زیاد نپزید چون خشک میشود. آرد همه ۲ لیوان را یکدفعه نریزید، بلکه کم کم اضافه کنید.
#نان_شیر 🥖🥖🥖
مهربونا ... این نون خیلی خوشمزه و خوش عطر رو سیو کنید خیلی طعم لذیذی داره.😋😋😋
مواد لازم نان شیر
آرد نول ۴ الی ۵پیمانه
کره ۵۰ گرم
روغن مایع ۵۰گرم
نمک نوک ق غ
شکر ۱۰ق غ
خمیرمایه ۲ق غ
شیرولرم ۱پیمانه
تخم مرغ ۱عدد
(زرده تخممرغ +یه ق شیر+۱ ق زعفران غلیظ+یه ق کره یا روغن+کنجد یاخرفه↔️رومال کردن)
ابتدا خمیرمایه را با نصف پیمانه شیر ولرم و ۱ ق غ شکر ترکیب کنید ۱۰دقیقه صبر کنید تا عمل بیاد
مرحله بعد کره +روغن مایع+شکر+تخم مرغ +نمک را باهم مخلوط کنید سپس خمیرمایه عمل آمده را اضافه کنید خوب باهم میکس کنید و بتدریج آردی که از قبل الک شده را اضافه کنید تا خمیر بدست نچسبه و کاملا لطیف بشه روی خمیر را سلفون بکشید بمدت ۲ساعت در جای گرم استراحت بدین و بدلخواه خمیر را فرم بدین و ۱۵ دقیقه مجدد استراحت ، سپس رومال کنید و در فری که ازقبل ۱۵دقیقه گرم شده با حرارت ۱۸۰بمدت ۲۰تا ۲۵ دقیقه پخت میشه وقتی لبه های خمیر طلایی شد بعد گریل کنید .(دمای فرها باهم متفاوته بهتر خودتون تنظیم کنید.یه ظرف آب بزارید داخل فر تا نون خشک نشه )نوش جان😋😋😋
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کاپ_کیک
آرد ۲۸۰ گرم
شکر ۲۳۰ گرم
شیر ۱۸۰ میلی لیتر(گرم)
روغن ۱۷۰ میلی لیتر (گرم)
بکینگ پودر ۲ ق چ
نمک نوک چاقو
پودر قهوه ۴گرم
پودر کاکائو ۸ گرم
ارده ۱۵ گرم
زعفران غلیظ یک هشتم ق چ
وانیل یک هشتم ق چ
شکلات چیپسی ،کنجد،پرک بادام یا
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تایم سیوینگ(بهترین و ساده ترین روش)😍
مواد لازم:
نخود ۱ بسته
نمک ۲ ق غ
نخود هارو داخل قابلمه بریزین و بهش آب جوش اضافه کنید تا جایی که کاملا روشون رو بگیره و بهش ۱ ساعت زمان بدین تا نرم بشن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طریقه صحیح استفاده کردن از رنده آشپزخانه 🤩💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گیپور خوراکی برای فروش و تزئین 😎💰
مواد لازم :
۱/۲ پیمانه آب جوش
۱ ق غ پودر تایلوس
۲ ق غ نشاسته ذرت
۱ ق غ پودر قند
۱/۲ ق چ گلوکز
رنگ ژلهای