هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
طب بوعلی:
🔘سه بخور گیاهی بسیارعالی:
🔷اکالیپتوس:مفیدبرای بازکردن مجرای تنفسی
🔷اسطوخودوس: برطرف کننده استرس، سردردومیگرن
🔷رزماری:تقویت کننده حافظه ودارای خاصیت ضدافسردگی
┅┅❅❈❅┅┅
@MajalePezeshki71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#_چباب (جنوبی)
مواد لازم:
پیاز ۱ عدد
تره ۲۰۰ گرم
گوشت (چرخکرده) ۲۰۰ گرم
برنج ۳ لیوان
نمک و فلفل به مقدار لازم
سس چُباب : 0
شکر ۲ قاشق غذا خوری
تمر هندی (آب کرده) ۴ لیوان
پیاز ۲ عدد
روغن به مقدار لازم
فلفل و کاری به مقدار لازم
مواد داخل چُباب : 0
خلال بادام ۱/۲ لیوان
پیاز ۴ عدد
کشمش ۱ لیوان
گوشت (چرخکرده) ۳۰۰ گرم
نمک و کاری به مقدار لازم
✍طرز تهیه:
طرز تهیه خمیر چباب:
ابتدا برنج را با مقداری آب و نمك خیس كنید.تره و پیاز را ریز كرده و به همراه برنج خیس خورده و 200گرم گوشت چرخكرده مخلوط كرده و مواد را با هم چرخ می كنیم و زردچوبه، ادویه كاری و نمك را به آن اضافه می كنیم. سپس همه مواد را به خوبی ورز می دهیم.
طرز تهیه مواد داخل چباب:
4عدد پیاز را سرخ كرده و 300 گرم گوشت چرخكرده را به آن اضافه می كنیم. سپس ادویه، نمك و فلفل را افزوده و خلال بادام را هم شسته و اضافه می كنیم. در آخر كشمش شسته شده را می ریزیم. همه مواد را با هم به آرامی تفت می دهیم. سپس بعد از آماده شدن می گذاریم سرد شود.
طرز تهیه چباب:
كمی از خمیر را برداشته و روی دست پهن می كنیم. مقداری مواد میان خمیر اضافه كرده و آن را به صورت گلوله در می آوریم. برای اینكه گلوله ها به دستمان نچسبد كمی آب به دستمان می زنیم. گلوله ها را به همین ترتیب درست می كنیم تا ملات و خمیر تمام شود.
برای تهیه سس چباب:
ابتدا 2عدد پیاز ریز شده را سرخ می كنیم و 4 لیوان آب تمرهندی را به آن اضافه می كنیم. چون آب تمرهندی شور است نیازی به نمك نیست. شكر را ریخته و ادویه كاری و فلفل قرمز را اضافه می كنیم.
زمانی كه سس را آماده كردیم روی حرارت گذاشته و به محض اینكه اولین جوش را زد گلوله ها را با احتیاط، طوری كه به هم نچسبد در سس می چینیم و سپس با حرارت بسیار ملایم 45 دقیقه می گذاریم جا بیفتد.
سایر نکات
این خوراك را در جنوب ایران به خصوص اقوام عرب در ماه رمضان مصرف می كنند.
در صورت تمایل 2عدد زرده تخم مرغ به مواد خمیر بزنید تا احتمال باز شدنشان كمتر شود.
اگر دوست دارید اول كوفته ها را سرخ كنید و بعد در سس قرار دهید. برای تهیه آب تمر هندی ابتدا آن را با مقداری آب جوش چند ساعت قرار دهید و بعد با استفاده از یك آبكش شروع به عصاره گیری كنید تا در نهایت گوشت تمر به خوبی از هسته جدا شود.
@shirini71
@mivhe71
13.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
9.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان شربتی مجارستانی با بهترین طعم 🍞🍡
مواد لازم :
◗ ۶۰۰ گرم آرد سفید گندم
◗ ۲۰۰ میلی لیتر شیر گرم
◗ ۳ قاشق غذاخوری شکر
◗ ۱۰ گرم خمیر مایه خشک فوری
◗ ۱۰۰ میلی لیتر روغن
◗ ۱/۲ قاشق غذاخوری نمک
◗ ۲ عدد تخم مرغ
◗ ۵ قاشق غذاخوری مارگارین
◗ ۸ قاشق غذاخوری شکر
◗ ۵۰ گرم نارگیل رنده شده تازه
#نان_مجارستانی
#آشپزی
16.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹دسر کدو حلوایی🥮🎃
✅کدو حلوایی:850گرم
✅زست لیمو:1عدد
✅آبلیمو:1ق.غ
✅آب پرتقال:100گرم
✅ژلاتین:4ق.غ
✅شکر:10گرم