eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از یاد مرگ و قیامت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا از بد کردن آدمهایت شکایت داشتم به درگاهت..اما شکایتم را پس میگیرم... من نفهمیدم! فراموش کرده بودم که بدی را خلق کردی تا هرزمان که دلم گرفت از آدمهایت، نگاهم به تو باشد..... گاهی فراموش میکنم که وقتی کسی کنارم نیست، معنایش این نیست ک تنهایم.... معنایش آن است که همه را کنار زدی تا خودم باشم و خودت... با تو تنهایی معنا ندارد! مانده ام توروا نداشتم چ میکردم....! دوستت دارم خدای خوب من.... ‌ ‌ @zahnearamsh71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
. ✴️ چگونه پوستی صاف و درخشان داشته باشیم؟ 💠 صورتتان رابُخور دهید وبعدبا روغن زیتون برای 7 دقیقه ماساژ دهید. 💠 4_5 روز تکرار کنید تا تاثیر فوق العادش را روی پوست ببینید‌‌.👇 @zahnearamsh71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: لپه: ۱ پیمانه برگ سیر :4 پیمانه مرغ به قطعات دلخواه تخم مرغ : ۲ عدد نمک و فلفل: به میزان لازم طرز تهیه: لپه ها رو از شب قبل خیس کنید. مرغ را با لپه خیس خورده بذارید بپزه. (بعد از جوش اومدن کف روش رو بگیرین) در این مدت برگ سیرهای خرد شده را در روغن سرخ کنید. دقت کنید که نسوزه و سیاه نشه. نکته : برگ سیر بعد از سرخ شدن حجمش خیلی کم میشه پس دو برابر مقداری که در خورش نیاز هست را سرخ می کنیم تا به مقدار مورد نظرمون برسه! تخم مرغ زده شده را که بهش نمک و زردچوبه زدید، به سیرهای سرخ شده اضافه کنید. نکته مهمش اینه که وقتی تخم مرغها را روی برگ سیر می ریزید باید اجازه بدید تا خودش را کمی بگیره و بعد به هم بزنید. بعدش که به همش زدید از ماهیتابه درش بیارید و بگذارید کنار تا وقتی مرغها پخت بهش اضافه کنید. بعد که مرغها تا حد زیادی پخت برگ سیر سرخ شده را اضافی می کنیم و میگذاریم تا جا بیوفته. دقت کنید که این خورشت نباید زیاد آب داشته باشه. این غذا با سیر ترشی و ترب سفید سرومیشه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
پرتقال 3 عدد شکر 2 لیوان آب 1 لیوان آبلیمو 1 قاشق چایخوری برای تزئین شکلات 200 گرم پوست پرتقال را گرفته به عرض چهار در چهار تقسیم کنید آن را به صورت نواری برش بدید. درون قابلمه آب بریزید و به مدت 10 دقیقه بجوشونید تا تلخیش گرفته شه سه بار آن را به مدت 10 دقیقه بجوشونید و هر بار آب آن را عوض کرده و با آب سرد بجوشونید. بار آخر که انجام دادید دوباره روی آن یک لیوان آب به همراه شکر بریزید و بذارید بپزه تا پوست ها شفاف بشن در دو دقیقه آخر پخت 1 قاشق چای خوری آب لیمو را اضافه کنید. سپس پوست های پخته شده را درون آبکش بریزید. به مدت یک ساعت در دمای اتاق بذارید تا خشک شوند. شکلات را ذوب کرده و یک سمت پوست پرتقال را درون شکلات فرو ببرید. روی کاغذ روغنی بذارید درون یخچال گذاشته وقتی خنک شد میل کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: گوشت بلدرچین ۱۲۰۰ گرم آب لیموترش ۲.۵ فنجان پیاز خام خلال شده ۳ عدد زعفران به مقدار لازم پاپریکا به مقدار لازم روغن زیتون ۰.۵ فنجان کرفس خرد شده به مقدار لازم جعفری شاخه ای به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم ✍طرز تهیه: بلدرچین دارای گوشت بسیار عالی ست که قطعات کباب آن باید با دقت تهیه شود تا نرم شود و طعم مطلوب پیدا کند. بلدرچین را بعد از تمیز کردن با ۲ تا ۳ لیوان آب یکی دو عدد پیاز خرد کرده و یکی دو برگ بو یا ساق کرفس و چند ساق جعفری می‌گذاریم نیم پز بشود و آب آن به خوردش برود و بعد با کارد تیز پوست آن را می‌کنیم قطعات سینه و ران را جدا می‌کنیم و استخوان‌های سینه را می‌گیریم و سسی از روغن زیتون یا کره آب کرده و آبلیمو و نمک و فلفل آماده می‌کنیم و قطعات گوشت را در سس می‌خوابانیم و بعد مثل کباب جوجه به سیخ می‌کشیم و روی حرارت ملایم کباب می‌کنیم، باید زمان طبخ آن از جوجه طولانی تر و حرارت ملایم تر باشد و مرتب به آن سس کره و آبلیمو داد تا کاملاً کباب پخته و برشته شود، انواع پرندگان حلال گوشت را به همین طریق می‌توان کباب کرد. نژادهای جوان احتیاج به پختن ندارد و مثل کباب جوجه می‌توانیم آنها را خورد کرده و در سس بخوابانیم و کباب کنیم. 🍔 @shirini71 @mivhe71