5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوا_پرتقالی
مواد لازم :👇
یک لیوان ارد سفید
یک لیوان شکر
یک لیوان اب پرتقال طبیعی
یک چهارم لیوان گلاب
زعفران دم کرده
کره و روغن
.
دستور تهیه :👇
ابتدا اب پرتقال شکر گلاب و زعفران رو روی شعله میذارسم تا شکر حل بشه کمی بعد شعله رو خاموش میکنیم یه لیوان ارد رو الک میکنیم و تفت میدیم در حدی که ارد تغییر رنگ نده بعد از تفت هم حتما یک بار الک میکنیم روغن و کره رو اضافه میکنیم به اندازه ای که کل ارد به روغن اغشته بشه بعد شهد پرتقالی رو کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حلوا خودشو بگیره و بعد توی ظرف میریزیم و سطحشو با قاشقی که چرب شده صاف میکنیم و تزیینش میکنیم نوش جان
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*نبات طعم دار خانگی😍😋
مواد لازم:
نبات چوبی ساده
پودر هل
پودر دارچین
پودر آویشن
پودر چای ترش
و هر پودر دلخواهی که خودتون دوست داشتید.
کمی آب
#نبات_طعم_دار
10.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•کوکوی پیازچه😋•
هرچی کوکو تا به امروز خوردی رو فراموش کن فقط یکبار این کوکو پیازچه رو درستش کن مطمئنم که عاشقش میشی😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه شیرینی آسون و کم هزینه بهت پیشنهاد میدم حتما درستش کنی🥰
آب انار : دو لیوان
نشاسته ذرت: ۴قاشق غ خ
شکر: شکر ۸قاشق
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
# نشانه های بزرگ شدن کیست_تخمدان:
◇دفع دردناک
◇دردکمر یا ران
◇تهوع واستفراغ
◇ورم کردن یا نفخ کردن شکم
◇حساسیت و دردناک بودن سینهها
◇درد لگن قبل از سیکل قاعدگی یا در طول قاعدگی
@MajalePezeshki71
✅قرابیه بستنی😋
✍مواد لازم:
۲۰۰ گرم کره(به دمای محیط رسیده باشه)
۱ استکان کمر باریک(ترک)روغن مایع (۸۵گرم)
۱ عدد تخم مرغ
۱ لیوان پودر قند (لیوان دسته دار فرانسوی )
۱ لیوان نشاسته ذرت(لیوان دسته دار فرانسوی )
۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱ پاکت وانیل شکری(۵ گرمی)
۱۰۰ گرم شکلات چیپسی
آرد تقریبا(۳/۵تا۴ لیوان)
🥣طرز تهیه:
ابتدا کره ،شکر،روغن مایع، تخم مرغ ونشاسته رو داخل ظرف گودی ریخته و با همزن خوب مخلوط میکنیم تا حجمش دو برابر بشه آرد ،وانیل، بکینگ پودر رو الک کرده اضافه کرده و ورز میدیم در آخر هم شکلات چیپسی را اضافه کرده و کمی مخلوط کرده
ومواد قرابیه رو با اسکوپ بستنی بر میذاریم وداخل سینی که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم
ودر فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۰درجه تا جایی که روی قرابیه خشک بشه میپزیم ی قرابیه ترد وخوشمزه میشه
#قرابیه_بستنی