6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مارشملو یلدایی😍😋
مواد لازم:ژله انار یک بسته،ژله الوئه ورا یک بسته،اب جوش برای هر کدام یک چهارم لیوان
طرزتهیه:هر کدوم از ژله هارو با یک چهارم اب جوش مخلوط و روی بخاری کتری بنماری میکنیم و با دور تند همزن تا جایی میزنیم تا پفی بشه یک سوم از ژله الوئه ورا و جدا میکنیم بهش رنگ سبز اضافه میکنیم👌🏼
قالب و چرب و به پودر نشاسته اغشته میکنیم لایه اول ژله انارو میریزیم و سه دقیقه بره داخل یخچال بعد سفید و دوباره سه دقیقه داخل یخچال و بعد لایه سبز بعد ازاینکه از قالب در اوردیم به نشاسته اغشته میکنیم و برش میزنیم خیلی کیوت و خوش مزه س امتحانش کنین
#مارشملو
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش رشته مادر بزرگ🤩
وقتی هوا سرده هیچی به اندازه یک آش رشته جاافتاده نمیچسبه، مخصوصا توی دورهمیها و مناسبتهای خاص🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات کریسمسی هم از قلم نیوفته 😌❄️
9.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی_گوشت
آرد سفید ۲لیوان
شیر ۱ لیوان🥛
پودر خمیر مایه ۱ق چ سر خالی
نمک ۱ ق چ
شکر ۱ق چ
مواد داخلش سلیقه ای
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله مدل شیرینی
#ژله #یلدا #ایده
۲ بسته ژله قرمز
۲ بسته ژله سبز
۲/۵ لیوان پاناکوتا
۲ بسته ژله قرمز رو با ۲/۵ لیوان آب جوش حل و بنماری کنید بذارید خنک بشه،
۲ بسته ژله سبز رو با ۲/۵ لیوان آب جوش حل و بنماری کنید و بذارید خنک بشه …
۲/۵ لیوان پاناکوتا آماده کنید …
داخل یه ظرف مستطیلی پلاستیکی رو چرب کنید ،
یک ربع داخل فریزر بذارید …
به ترتیب یک لایه ژله سبز ، یک لایه پاناکوتا ،
یک لایه ژله قرمز و دوباره یک لایه پاناکوتا بریزید ،،،
لایه ها رو پشت سر هم تکرار کنید …
✅هر لایه رو که ریختید بذارید نیم بند بشه و بعد لایه جدید رو بریزید…
بعد از تمام شدن لایه ها ، ژله رو ۶ ساعت داخل یخچال بذارید
و بعد مطابق ویدئو برگردونید👌
برای تزیین میتونید از خامه فرم گرفته و دونه های انار استفاده کنید👍
12.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۳ ترفند فر دست ساز برای طلایی شدن نون و پیتزا