ترشی انار با لبو
به ازای هر ۵ لبو ۲ دونه سیب پوست گرفته و انار دان شده
گلپر -سیاه دانه -نمک از هر کدام یک قاشق شکر -سرکه قرمز به میزان لازم
لبو و سیب را رنده می کنید. لبوها را در قابلمه می ریزید و تا سر لبوها سرکه ریخته و روی شعله ملایم قرار می دهید تا یک جوش بخورد. بعد سیب ها را ریخته و می گذارید یک جوش بخورد. سپس، نمک، شکر، گلپر و سیاهدانه را اضافه کرده و یک جوش خورد، شعله را خاموش کرده و می گذارید سرد شود. بعد انار دان شده را بدان اضافه کرده و در ظرف دیگری ریخته و می گذارید تا جا بیفتد.
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه نون خامهای
مواد لازم :
آب ۱ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
روغن مایع ۲ ق غ
بیکینگ پودر ½ ق چ
عسل یا شکر ۱ ق غ
وانیل ½ ق چ
نمک ۱ پینچ
آرد ۱ لیوان
14.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باقلوای استانبولی ترک خالصه 😋🥟
مواد لازم:
یه بسته خمیر باقلوا
۱۰۰ گرم کره
۳۰۰ گرم مغز گردو
۱/۵ لیوان شکر
۱/۵لیوان آب
۱ ق غ زعفران
نصف ق غ آبلیمو
هل و
7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله تزریقی اصلا هم سخت نیست🥳🍰
ژله آلوئورا دو بسته ۱۰۰ گرمی
آب جوش ۳ لیوان
خامه صبحانه
رنگ خوراکی
سرنگ تزریق معمولی
10.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکوی تکراری درست نکن🤨👊
مواد لازم :
قارچ چندعدد
اردسوخاری یک پیمانه
یک عددتخم مرغ
نمک،زردچوبه،فلفل سیاه
پودرپیاز،پودرسیر
آشپزی
21.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک بینظیر و لاکچری اسنیکرز🍰
نگم از خوشمزگی و خاص بودن این کیک
مواد لازم :
آرد ۱۶۰ گرم
شیر ولرم ۵۰ گرم
پودر کاکائو ۲۰ گرم
بیکینگ پودر ۱.۵ ق چ
پودر نسکافه ۲ ق غ
روغن مایع ۵۰ گرم
تخم مرغ ۵ عدد
وانیل ⅛ ق چ
شکر ۱۵۰ گرم
مواد کارامل :
شکر حدود ۲۲۰ گرم
خامه صبحانه ۱۶۰ گرم
بادام زمینی ۱۵۰ گرم
کره حدود ۱۰۰ گرم
مواد کرم پنیری :
پنیر خامهای ۳۰۰ گرم
خامه قنادی۲۰۰ گرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش سس کچاپ دقیقا مثل شرکتی 🤩🤩🤩🍅🍅🍅
📣این دقیق ترین رسپی سس کچاپ هستش ‼️
13.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم یه #خاگینه مجلسی که طعم قرابیه میده 🤌🏻
✅نکاتی که پایین نوشتم رو رعایت کنین
مواد لازم برای شهد :
۱ لیوان شکر
نصف لیوان آب جوش
دو دونه هل
زعفران دم کرده
مواد لازم :
۱ عدد تخم مرغ
وانیل یه پاکت ترکیه
پودر هل ۱ ق چ
روغن مایع ۳/۴ لیوان
ماست شیرین ۱ لیوان
آرد ۳/۵ الی ۴ لیوان
پودر بادام ۶ ق غ
پودر نارگیل به میزان لازم
بکینگ پودر ۱ ق غ
نکته ۱:برای شهد صد درصد آب جوش استفاده کنین همین که شکر کامل حل شد شعله رو خاموش کنین و زعفران رو اضافه کنین
نکته ۲: آرد با احتیاط اضافه کنین
نکته ۳ :برای اینکه شهد شکرک نزنه کمی جوهر لیمو اضافه کنین
11.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پودر سوخاری رو به هر رنگ که خواستید دربیارید
برای فینگرفودها عالیه🥰🥰
اگه دوست ندارید که از رنگهای خوراکی استفاده کنید میتونید از
تره و اسفناج برای رنگ سبز
لبو برای رنگ قرمز
زعفران برای رنگ زرد
استفاده کنید🥰🥰