eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انجام حرکات صحیح برای داشتن کمر سالم و بدون قوز (انحنای پشت) چگونه است؟ کارهایی که بدون توجه به ان روزانه انجام میدهیم و باعث بروز کمر درد میشود ➣ @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
موادلازم: برنج ...... یک کیلوگرم گوشت مرغ ...... ۱۲۵۰ گرم بادمجان ....... ۵ عدد زرشک ....... ۱۰۰ گرم زعفران ....... ۱ قاشق مربا خوری شکر ........ ۲ قاشق سوپخوری روغن .......... ۱۵۰ گرم زرده تخم مرغ ........ ۲ عدد ماست ساده کم چرب ...... ۱ فنجان ✍طرز تهیه: ابتدا برنج را خیس می‌کنیم و مرغ را تمیزمی‌نمائیم و با دو لیوان آب و یک پیاز خرد کرده وکمی نمک مرغ را می‌پزیم‌. به‌طوری که بعد ازپختن یک لیوان آب داشته باشد آب مرغ را ازصافی رد می‌کنیم گوشت مرغ را قطعه قطعه می‌نمائیم و استخوان‌های درشت آن را می‌گیریم بادنجان را پوست کنده حلقه حلقه می‌بریم کمی نمک به آنها می‌زنیم دو طرف حلقه‌های بادنجان را در روغن سرخ می‌کنیم (روغن برای سرخ کردن بادنجان اضافه بر ۱۵۰گرم می‌باشد) زرشک را به‌دقت تمیز نموده ومی‌شوئیم با دو سه قاشق روغن کمی سرخ می‌کنیم و شکر را روی زرشک می‌پاشیم زعفران را در آب جوش حل می‌کنیم و با آب مرغ مخلوط می‌کنیم ماست را با زرده تخم مرغ و سه چهار قاشق روغن کمی نمک مخلوط نموده این مایه را ته ظرف نسوز متناسب می‌ریزیم وآماده می‌گذاریم برنج را آبکش می‌کنیم دو سه کفگیر از برنج را با مایه ماست و تخم مرغ مخلوط می‌نمائیم و ته ظرف صاف می‌کنیم، نصف از برنج را داخل ظرف می‌ریزیم بادنجان‌هارا روی آن می‌چنیم و قطعات مرغ را روی بادنجان می‌گذاریم کمی از زرشک را کنارمی‌گذاریم و بقیه را روی مرغ می‌پاشیم بقیه برنج را روی مرغ می‌ریزیم با پشت قاشق سطح برنج را صاف می‌نمائیم و دو سه قاشق روغن در آب مرغ می‌ریزیم و این مایه را روی سطح برنج می‌دهیم و فر را با حرارت ۳۵۰درجه گرم می‌کنیم ظرف را کف فر قرار می‌دهیم به مدت یک ساعت و نیم تا ۲ ساعت بماند تا ته و اطراف ظرف کاملاً طرین شود، بعد ظرف را از فر خارج می‌کنیم کمی سرد که شد دیس را روی دهانه ظرف قرار می‌دهیم و پلو را در دیس بر می‌گردانیم . نکته : من کل پلو زعفرانی کردم یعنی همراه با زعفران جوشانده و ابکش کردم . @shirini71 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دوتا هویج درشت ژولین(رنده شده)حدودا۱.۵پیمانه دوتا سینه ی مرغ خرد شده یدونه پیاز درشت ۲ق چ از نمک فلفل زردچوبه برنج ۲.۵پیمانه زرشک و خلال پسته و زعفران به مقدار لازم ۱/۲ق چ شکر(میتونید بیشتر هم بریزید) ۱/۲ق چ آبلیمو من هویجارو با کمی روغن تفت دادم شکروآبلیمو رو بهش اضافه کردم تا نرم و سبک شه،بعدش از رو حرارت برداشتم و پیاز رو سرخ کردم(شما میتونید وقتی کاراملی شد از رو حرارت بردارید)بعدشم مرغو همراه ادویه سرخ کردم(به مرغم۲ق غ زعفران هم زدم)در تابه رو گذاشتم به مدت۱۵دقیقه تا مغز پخت بشه و از رو حرارت برداشتم،بعدش زرشک رو برای چند ثانیه ی کوتاه تفت دادم(شما میتونید به زرشکتون کمی شکر هم اضافه کنید)در آخر برنجمو توی یه ظرف ریختم و با مواد آماده شده و کمی برنج زعفرانی تزیینش کردم شما میتونید تمام موادو باهم مخلوط کنید و بذارید تو قابلمه تا دم @shirini71 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
19.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شش انداز 😋🍆🍆 ترکیبات : ✅بادمجان🍆 ✅گردو ✅پیاز ✅رب انار،رب آلوچه ،رب گوجه ✅ ادویه کاری، فلفل سیاه،نمک،زرد چوبه
18.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساده‌ترین کیک شکلاتی🎂 مواد لازم : آرد ۲۷۰ گرم روغن ۱۱۰ گرم تخم مرغ ۳ عدد بیکینگ پودر ۱ ق چ پودر کاکائو ۳ ق غ وانیل ۱/۲ ق چ شکر ۲۷۰ گرم شیر ۱۸۰ گرم ۴۰ الی ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کماج سنتی🍓 تخم مرغ:۱عدد پکینگ پودر:۱ ق چ خ شیر :۱/۴فنجان ماست :۲ق غ خ پودر هل:۱ق چ خ پودر نارگیل :۱ق غ خ آرد برنج:۱/۲ لیوان آرد گندم:۱ ق غ خ شکر:۱/۲. لیوان زغفران:۲ق غ