فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش پخت صحیح شلغمو یاد بگیر🤗👇🏻
✅ طرز تهیه :
شلغم های کوچیک رو انتخاب کن و بشور
سر و ته شلغمها را بزن بنداز داخل شیشه دردار
درش رو ببند یک دستمال کف قابلمه بنداز شیشه رو بذار روی دستمال و داخل قابلمه آب بریز تا نصف شیشه رو آب بگیره اجازه بده با حرارت ملایم بجوشه و شلغمها خوب بپزه اینجوری عصاره شلغم گرفته میشه آب شلغمها رو بریز تو فنجان به همراه شلغمهای پخته شده نوش جان این معجون درمان سرماخوردگیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# ایده خوشمزه
مواد لازم :
◗ مرغ و پیاز
◗ فلفل دلمه و سیر
◗ قارچ و رب گوجه
◗ نمک و فلفل سیاه
◗ فلفل قرمز آویشن
◗ سیب زمینی
◗ پنیر رنده شده
◗ شیر و آب
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای تهیه کرپ شکلاتی :
◗ ۴ عدد تخم مرغ
◗ ۳ قاشق شکر
◗ ۱ قاشق چایخوری وانیل
◗ ۱ پیمانه آرد قنادی
◗ ۴ قاشق پودر کاکائو
◗ نوک قاشق نمک
◗ ۱.۵ لیوان شیر
◗ ۵۰ گرم کره
◗ ۸۰۰ گرم خامه قنادی
8.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرموز کافی شاپی با طعم محشر 🍌🥛
20.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک موزاییکی یکی از طعم های بهشتی😇🍰
پودر کاکائو ۳ ق غذاخوری
شکر یک سوم پیمانه ( لیوان فرانسوی )
شیر یک پیمانه سرخالی
کره ۱۲۵ گرم
مغز گردو
شکلات تخته ای
بيسکوئيت پتی بور ۲ بسته و نصفی
33.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹ایده جذاب کیک ژله ای🍰🎂🍰
14.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم : 👇🏻
آب 200 میلی لیتر (یک لیوان سرخالی)
شکر یا شربت بار : یک ق غ
کره نرم : 50 گرم
آرد قنادی : 125 گرم(یک لیوان دسته دار)
تخم مرغ :4 عدد (حدودا)
وانیل : یک چهارم ق چ
بیکینگ پودر : یک ق چ
نمک : یک هشتم ق چ
خامه ی قنادی : 400گرم
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
شیرینی _دانمارکی _هلندی
آرد 5 لیوان( یا بیشتر)
خمير مايه سه قاشق غذاخوري
شير ولرم يك پيمانه
تخم مرغ سه عدد
شكر نصف لیوان
روغن مايع يك پيمانه
زعفران اب شده يك قاشق چايخوري
وانيل نصف قاشق چايخوري
مواد لازم براي كرم مثل كرم پيراشكي:
دو پیمانه شیر
يك پيمانه شكر
نصف پيمانه آرد
نصف چايخوري وانيل
قبل از هر كاري اول
يك قاشق چايخوري شكر رو تو يه فنجون شير ولرم حل ميكني مايه خميرو اضافه ميكني و ميذاري پف كنه
تا خمير مايه عمل بياد
كرم رو درست كن كه سرد بشه..
درست كردنش هم به اين صورته كه همه رو بجز وانيل قاطي ميكني روي گاز با شعله ملايم ميذاري و هم ميزني تا غليظ بشه و ارد بپزه.
آخري هم وانيلو اضافه ميكني و والسلام
آرد رو الك كنید.
تخم مرغ و روغن وشکر خمير مايه عمل اومده رو با همزن دستي بزنید بعد شیر ولرم رو اضافه کنید آرد
رو هم اروم اروم اضافه كن تا جايي كه خمير يكدست و نرمي بدست بياد ..و خوب ورز بدید چند دقيقه تا بدست نچسبه و كامل صاف و يكدست بشه احتمالا آرد یه کم بیشتر ببره تا جای که خمیر نرم و به دست نچسبه.
بعد از خمیر رو چونه کنید به اندازه 40 گرمی بزارید داخل قالب کیک یزیدی یا مافین که کاغذ روغنی انداختید بعد یک یا دوساعت زمان بدید تا استراحت کند و حجمشون دو برابر بشه بعد داخلشون رو کرم دانمارکی با ماسوره تزریق کنید بعد بزارید فر
بادرجه
200 تا 210 درجه پخته بشه
بعد از پخت شهد بزنید
شربت بار
یک لیوان آب و یک لیوان شکر کمی زعفران گلاب سه چهارم لیوان همه مواد رو باهم مخلوط کنید وهم بزنید بعد بزارید رو گاز با شعله ملایم تا جوش بیاد باید هم بزنید تا شکر حل بشه بعد ازاین که شکر حل شد هم نزنید بزارید بجوشه چند دقیقه یکبار بهم بزنید که نسوزه بعد ابلیو رو بریزید با فرچه خیس دیواره ها ی قابلمه رو اگه شکرک داشت پاک کنید بزارید ملایم بجوشه تا وقتی شربت خنک شد غلظتش مثل عسل کمی روانتر باشه.
اگه درست کردین راضی بودین لطفا یه فاتحه برا پدرم بفرستین ممنون.
@mivhe71
10.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کتلت_ترد_مراکشی
این تردترین کتلتی میشه که امتحان کردی ،شک نکن
۱ دونه سیب زمینی و ۱ دونه پیاز و رنده کن و تا ابش کشیده بشه
۱ چهارم باگت رو با ۵ قاشق شیر مخلوط کن
۳۰۰ گرم چرخ کرده ادویه ها (نمک ۱ قاشق چای خوری ،زرد چوبه فلفل سیاه و پول بیبر از هر کدوم نصف قاشق چای خوری ) ،پیاز و سیب زمینی و تخم مرغ ۱ عدد و نون رو ۵ دقیقه ورز بده و توی روغن سرخش کن
برای سس هم ۵ قاشق ماست و شوید خشک و نمک و فلفل سیاه و هم بزن ،تمام