eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
❎ طناب زدن چربی هایتان را میسوزاند طناب بازی یکی از فعالیت های فیزیکی می باشد که شما نمی توانید تخمین بزنید که چه موقع در حال از دست دادن چربی هستید و همچنین طناب بازی کمک می کند که چربی سراسر بدن تان را بسوزانید. شما می توانید برای سوازندن چربی بدن تان چند بار در روز به مدت 5 تا 10 دقیقه طناب بازی کنید. هنگام طناب بازی پرش با هر دو پا به صورت همزمان راه مناسب تری برای سوزاندن چربی می باشد. طناب بازی بطور متوسط 11 کالری را در هر دقیقه می سوزاند. هنگام طناب بازی مطمئن شوید که پشت و زانوهای تان را صاف نگه می دارید. هنگامی که شدت طناب بازی افزایش پیدا می کند شما می توانید میزان چربی بیشتری در هر دقیقه بسوزانید.
🍎🍎🍎🍎 اول سیبها رو پوست میکنیم فقط چوبش جدا نشه .میتونید آب و شکر رو بذارید قوام بیاد بعد کمی زعفرون یا رنگ خوراکی قرمز اضافه کنید و سیبها رو داخل این شربت بپزید. یعنی مدل مربای سیب معمولی .اما من یک بسته پودر ژله ی آلبالویی رو توی دو تا لیوان ابجوش حل کردم و روی حرارت کم گذاشتم و سیبها رو داخلش ریختم تا بپزه.هر از گاهی سیبها رو جا بجا کنید و با قاشق از شربت روی اونها بریزید تا بطور یکنواخت رنگی بشن. مواظب باشید اگه زیاد پخته بشه له میشه .وقتی خنک شد سیبها رو به همراه شربتش نوش جان کنید.این سیبها بهمراه بستنی هم خیلی خوشمزه هستن😋 @shirini71
طرز تهیه دو کیلو سیب خریدم پوستشونو گرفتم با کارد نازک و نوک تیز از پایین هسته هاشو در آوردم بغل دستم آب و که آبلیمو ریخته بودم گذاشتم سیبهای پوست گرفته رو داخل آب انداختم که رنگشون تیره نشه بعد از تمام شدن سیبهارو نصف کردم ودر قابلمه های جدا به هر کدام یک پیمانه پلوپزی آب ریختم گذاشتم بپزن به یکی از قابلمه آب چغندر قرمز که تو فریزر داشتم ریختم رنگش قرمز شد و هم اینکه از رنگ طبیعی استفاده کردم به دیگری زعفرون زدم رنگش زرد شد بعد از کمی پختن برای هر کدام دو پیمانه پلوپزی شکر پاشیدم و با شعله ضعیف گذاشتم جا بیافته برای هر کدام نصف قاشق چایخوری جوهر لیمو حل کردم ریختم برای زعفرونی نصف قاشق چایخوری وانیل زدم و برای قرمز نصف فنجان گلاب زدم برای تزیین روی سیب از حیاط خونه از برگ گلها چیدم گذاشتم روش هم خوشمزه شده هم خوشگل وشیک شدن نوش جان @shirini71
یک کیلو سیب رو پوست و هسته بگیرید به شکل دلخواه اسلایس کنید و داخل ظرفی از آب و سرکه سفید بریزین دو ساعت استراحت بدین.مقدار آب به اندازه ای ک روی سیبهارو بگیره و سرکه نصف لیوان. حالا هشتصد گرم شکر و دو لیوان آب رو قوام بیارین و سیبهارو آبکش کنید و به شهد اضافه کنید. اجازه بدین با حرارت ملایم بپزه. زمان پخت به اندازه برشهاتون بستگی داره.برشها هرچی بزرگتر باشه زمان پخت بیشتره. میتونین برای عطر مربا هل یا چوب دارچین اضافه کنید و یا زعفران آب کرده برای خوشرنگ شدن که من فقط زعفران زدم.اگ دوستدارین مرباتون خوشرنگ بشه حین پخت درب قابلمه رو بگذارین.بعد از پخت اجازه بدین مربا تو قابلمه کاملا سرد بشه بعد داخل شیشه بریزین برای جلوگیری از شکرک زدن مربا یه قاشق آبلیمو انتهای پخت اضافه کنید. به همین راحتی و خوشمزگی @shirini71
🍎🍏 این مقدار مواد، یک شیشه ی بزرگ مربا به شما میدهد ( حداقل یک کیلو) . نیم کیلو سیب خورده نشده ی یخچال را خوب شسته و پوست میگیریم😃 ( ترجیحا سیب زرد یا قرمزی که اصلا پنبه ای نباشد) هسته ها و قسمت های اضافه را جدا کرده و چند تکه میکنیم تا راحت رنده ی ریز شود ( در طول رنده کردن سیاه میشود اما نگران نباشید) داخل قابلمه ریخته و یک لیوان آب سرد (۳۰۰میلی لیتر) اضافه میکنیم ، پوست یک عدد لیموترش را رنده کرده و به همراه دو قاشق غذاخوری ابلیموترش تازه به مخلوط اضافه میکنیم نیم کیلو شکر افزوده و دوباره یک لیوان اب می افزاییم(۳۰۰ میلی لیتر) اگر سیب ترش بود مقدار بیشتری شکر بریزید( تا۸۰۰گرم ) با قاشق چوبی یک دقیقه روی حرارت زیاد مواد را هم زده و سپس حرارت را ملایم و درب را میپوشانیم برای این مقدار مواد حداقل ۲-۳ ساعت یا بیشتر زمان لازم است تا مربا بپزد و جا بیفتد(حرارت را خیلی زیاد نکنید) بعد از اینکه مربا جا افتاد و تمام تکه های سیب پخته شدند ( غلظت مانند ویدیو ) حالا نصف قاشق چایخوری سرخالی ( نه بیشتر چون تلخ میشود) وانیل افزوده و از روی حرارت برمیداریم به همین سادگی و خوشمزگی😋 👌 نکته ۱/ برای تست مقداری مربا را داخل کاسه ریخته و در یخچال بگذارید تا خنک شود و غلظت را چک کنید ۲/ به جای رنده پوست لیمو میتوان از پوست پرتقال استفاده کرد ۳/ از قاشق فلزی استفاده نکنید ۴/ مربا را در یخچال نگهدارید تا کپک نزد 🔴اگر به همین مربا دو قاشق پودر ژلاتین حل شده اضافه کنید میشه مارمالاد
مواد لازم : عدس پخته ۱ و ۱/۲ پیمانه هویج ریز خرد شده ۱ پیمانه پیاز ۱ عدد رشته اش ریز خرد شده نصف بسته گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم پیاز رنده شده ۱ عدد کوچک برنج نیم دانه خیس شده ۵ ق س ارد ۱ ق س نمک و فلفل به مقدار کافی اب گوشت ۴ پیمانه ماست پر چرب ۱ کیلو تخم مرغ ۱ عدد سیر رنده شده ۲ حبه طرز تهیه : پیاز را نگینی خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید اب گوشت ، عدس پخته ، هویج ریز خرد شده نمک و فلفل و مقداری اب جوشیده اضافه کنید بعد از جوش امدن حرارت را کم کنید به گوشت چرخ شده نمک و فلفل و پیاز رنده شده و برنج نیم دانه خیس شده و یک ق س ارد را اضافه کرده و مخلوط کنید تا مواد چسبندگی پیدا کند از مواد کوفته ریزه هایی به اندازه مغز فندق درست کنید و در ارد بغلطانید و به اش در حال جوش اضافه کنید ، هنگامی که کوفته ریزه ها نیم پز شدند ( ۱۵ دقیقه) به اب اش توجه کنید اگر کم بود مقداری اب جوش اضافه کنید و بعد رشته اش را اضافه کرده و اش را هم بزنید تا رشته ها به هم نچسبند ، تا جا افتادن اش به پخت ادامه دهید تخم مرغ و سیر را به ماست اضافه کنید و با همزن دستی بزنید تا یکدست شود شعله را خاموش کنید و مخلوط ماست را به اش در حال هم زدن اضافه کنید اش را در ظرف مورد نظر بریزید و با پیاز سرخ شده و تلخون داغ و فلفل داغ تزیین کنید تهیه رشته: تخم مرغ یک عدد اب یک چهارم پیمانه نمک ۱ ق چ ارد به مقدار کافی طرز تهیه : دو پیمانه ارد در ظرف مناسب بریزید و نمک و تخم مرغ را اضافه کنید و با دست مخلوط کنید و کم کم اب اضافه کنید تا خمیر سفتی بدست اید( اگر ارد نیاز بود اضافه کنید ) خمیر را یک ساعت استراحت دهید از خمیر گلوله هایی به اندازه نارنگی برداشته روی سطح ارد پاشی شده با کمک وردنه به ضخامت سه میلیمتر باز کنید و برش های نگینی یا رشته ای بزنید از این رشته می توانید داخل اش استفاده کنید اگر از این رشته برای اش استفاده می کنید نیازی نیست خشک شود بعد از برش زدن داخل اش بریزید @shirini71
🔴هم با هم میشه خورد مرغ ویا گوشت نیم کیلو. هویج 3 عدد پیاز خرد شده یک عدد بزرگ قارچ 200 گرم لوبیا سبز کمی تفت داده شده نیم کیلو طرزتهیه پیاز رو کمی سرخ می کنیم.گوشت مرغ رو اضافه می کنیم کمی نمک و زرد چوبه و فلفل می زنیم .کمی سرخش می کنیم.هویج رو می ریزیم کمی تفت می دیم و لوبیا سبز تفت داده رو اضافه میکنیم قارچ خرد شده رو می ریزیم .کمی رب گوجه می ریزیم و کمی تفت می دیم.در نهایت حدود 2 تا 2/5 لیوان آب می ریزیم.تا جوش بیاد.بعد شعله رو کم می کنیم تا خوراک ما جا بیافته. بعد از جا افتادن آب لیمو تازه بهش می زنیم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیرینی شانه ای مواد لازم: کره ۱۵۰ گرم پودر نارگیل ۱ قاشق غذاخوری ایرمیک ۱ قاشق غذا خوری ماست ۱ قاشق غذا خوری شیر ۴قاشق غذا خوری پودرقند ۲ قاشق غذا خوری زرده تخم مرغ ۱ عدد بکینگ پودر ۱ پاکت وانیل ۱ پاکت پودر هل ۱ قاشق مرباخوری آرد ۲۵۰ گرم بادام برای تزیین و یکعدد شانه تمیز مواد میانی شیرینی: گردو پودر نارگیل پودرهل شربت برای روی شیرینی طرز تهیه : اول پودر قند با کره و زرده تخم مرغ و وانیل را ریخته هم میزنیم در حد کرم رنگ شدن.بعد ماست وشیر را اضافه میکنیم در حد قاطی شدن میزنیم و بقیه مواد رو اضافه و هم میزنیم.ایرمیک و نارگیل و آرد را کم کم اضافه میکنیم و بکینگ پودر و هل را اضافه میکنیم .خمیر نیاز به استراحت ندارد . از خمیر به اندازه یه گلوله متوسط برداشته روی شانه پهن میکنیم از مواد میانی وسط شیرینی ریخته لبه های خمیر را بهم میچسبانیمو از روی شانه برداشته دو سر خمیر را بهم میچسبانیم و بادام روی آن گذاشته و سفیده تخم مرغ را روی شیرینی می مالیم و داخل فر از قبل گرم شده گذاشته و میپزیم .درجه فر ۲۰۰ . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
# پاستیل ژله به رنگ دلخواه ۱ بسته پودر ژلاتین ۱_۲ق غذا آب سرد نصف پیمانه گلوکز مایع ۲ق غذا طرز تهیه: همه مواد بالا رو توی ظرفی ریخته و به روش بن ماری یعنی روی کتری بخار آب قرار داده تا تمام ژلاتین حل شده و مایع شفافی بدست بیاد سپس توی قالب شکلات که کمی چرب شده ریخته و برای ۱ ساعت توی یخچال بزارین.سپس از قالب در بیارین و نوش جان کنید @shirini71