#شیرینی_نسکافه_ای
۱۶۰ گرم آرد قنادی
۶۰ گرم آرد برنج
نسکافه ی آماده یک قاشق س
کافی میت ۱ ق س
بکینگ پودر ۱/۴ق چ
روغن قنادی یا جامد خونگی ۱۴۰ گرم
طرز تهیه:
پودر نسکافه رو با ۱ ق غ آب جوش حل میکنید میزارید کنار آرد برنج و ارد قنادی و کافی میت و بکینگ پودر رو با هم سه بار الک کرده بزارید کنار.
روغن و پودر قند رو با همزن زده تا کاملا پوک بشه بعد نسکافه رو اضافه میکنید و بعد هم مواد خشک رو خمیر جمع شه کافیه. بزارید یخچال نیم ساعت استراحت کنه.بعد از خمیر گلوله هایی
اندازه فندق برداشته کاملا گرد کرده بعد با چنگال روش طرح بندازید میره فر ۱۰ تا ۱۵ دقیقه. دمای فر ۱۸۰.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#سوپ_کرم_قارچ
ابتدا۲۰ گرم کره روروی حرارت گذاشته ودوقاشق اردبهش اضافه میکنیم وتفت میدیم تابوی خامیش گرفته بشه دراین مرحله بهش یک لیوان اب مرغ ویااستاک ویااب اضافه میکنیم وکاملامیزنیم تاشبیه کرم بشه وبعددولیوان دیگرعصاره ونمک وفلفل رومیریزیم واجازه میدیم بپزه.نیم کیلوقارچ رونازک برش زده ودرمقداری کره تفت داده وبه سوپ اضافه میکنیم .درمرحله بعدی یک عددزرده تخم مرغ روکاملا زده وبامقداری اب سوپ حل میکنیم وکم کم به سوپ اضافه میکنیم.ودراخریک سوم پیمانه خامه صبحانه یاکمترهم میتونی بریزی شبیه زرده تخم مرغ اول باکمی اب سوپ مخلوط کرده وبعدبه سوپ اضافه میکنیم وخاموش میکنیم این سوپ خیلی سریع اماده میشه.موقع سرومیتونی مقداری جعفری خردشده و لیموترش برای تزیین استفاده کنید.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
4_6039669409197327710.mp3
3.98M
🔊 بشنوید| توصیهها و دستورات ویژه استقبال از #ماه_رجب.
🔸بیایید در این ماه با امیرالمومنین(ع) معامله کنیم!
#استاد_فیاض_بخش
❗️پیشنهاد میکنیم این فایل صوتی را حتما تا قبل از روز جمعه (اول ماه رجب) گوش دهید تا فرصت کافی برای ادای مقدمات ورود به ماه رجب داشته باشید.
☑️ کانال استاد فیاض بخش👇
https://sapp.ir/fayyazbakhsh
دوستان دقت کنید این صوت برای سالهای قبل هست و لیله الرغائب امسال ۲۳اسفند میشه نه این هفته
مامان بزرگم خدابيامرز آبگوشتاش حرف نداشت.
همش وقتي درست ميكردم
ميگفتم خداكنه مثل آبگوشتاي مامان بزرگ خوشمزه بشه.
اغراق نيست اگر بگم عالي بود ،خيلي خوشمزه بود🙈😍
.
نخود و لوبياي سفيد باهم دو سوم ليوان
گوشت گوسفند با استخوان و چربي ٣٠٠گرم
گوجه فرنگي ٢عدد متوسط
پياز يك عدد
سير يك حبه(پودرسير يك ق.چ)
سيب زميني ٢ عدد
رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوری
ليمو عماني يكعدد
مرزه خشك به دلخواه يك ق.چ
نمك ، فلفل به مقدار لازم
.
نخود و لوبيا رو از شب قبل در اب خیس کنید. گوشت را همراه چربی و استخوان به همراه نخود و لوبیا و 1 عدد پیاز،يك حبه سیر و گوجه فرنگی های که پوست گرفته اید يا گوجه خشك ،ليمو عماني و مرزه در ظرف مناسبی بریزید و شش برابر حجم آنها آب از قبل جوشیده سرد اضافه کنید.نمك و كمي فلفل اضافه كنيد.
اگر از ظرف مخصوص دیزی استفاده میکنید حتما از شعله پخش کن استفاده کنید ( این ظرف زمان پخت را طولانی تر ولی طعم دیزی را بهتر و جا افتاده تر میکند ) ، در تمام مراحل پخت دقت کنید که شعله زیر ظرف ملایم باشد تا غذا ارام ارام جا بیفتد.يك ربع آخر پخت رب و تفت بديد و بعد به آبگوشت اضافه كنيد،سيب زمينيهارو هم يك ربع الي نيم ساعت آخر اضافه كنيد.
.
همچنان معتقدم اگر يه كاري و با عشق انجام بدي،نتيجه ش براي خودتم تعجب آوره😍🙌🏻
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#کیک_شکلاتی👇
تخم مرغ 3عدد
شکر150گرم
وانیل1/4ق چایخوری
آب جوش1ق سوپخوری
روغن مایع150گرم
پودرکاکائو3ق سوپخوری اگه پودر کاکائو دارک(تلخ و تیره تر) دارید دو قاشق بزنید و یک قاشق دیگه رو با آرد جایگزین کنید.
آرد230گرم
بکینگ پودر 2قاشق مربا خوری
شیر1/2پیمانه
زرده و سفیده را جدا میکنیم
ابتدا سفیده را با هم زن میزنیم تا سبک شده و جای تیغه ها باقی بماند و از ظرف نریزد.
زرده، وانیل، شکر و آب جوش را باهمزن می زنیم تا گرم رنگ شود.(آب جوش باعث میشه زرده زودتر رنگ باز کند و رطوبت کیک بیشتر می شود)
پودر کاکائو و روغن مایع را باهم مخلوط کرده و به زرده اضافه کرده با همزن میزنیم.
آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و به همراه شیر اضافه میکنیم و با همزن کمی میزنیم.
وقتی مواد مخلوط شدند سفیده را اضافه کرده با لیسک به صورت دورانی مخلوط کرده و درون قالب تو خالی یا هر قالب دلخواه دیگر که چرب کرده و کاغذ انداخته ایم ریخته و داخل فر از قبل گرم شده175درجه به مدت40تا50دقیقه قرار میدیم.
کیک من با رویه گاناش رویه توت فرنگی وگلهای خامه ایی بریلو صدفی رو رنگ قرمز زردم ریختم، وسطش هم فلینگ خامه گردو و شکلات هست😍😍😍😊😊😊
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#قطاب_یزدی
مواد لازم برای خمیر
آب 250 گرم
روغن جامد یا کره 75 گرم
آرد 300 گرم
نمک یک دوم ق چ
پودر شکر به مقدار کافی
پودر هل 1 ق چ
پودر پسته 3 ق س
مواد میانی
بادام پوست گرفته شده 100 گرم
شکر دانه ریز 200 گرم
پودر جوز هندی یک دوم ق چ
پودر زنجبیل یک چهارم ق چ
پودر هل یک چهارم ق چ
پودر دارچین یک چهارم ق چ
روغن جامد 2 تا 3 ق س
آب را در قابلمه مسی یا لعابی یا استیل ریخته روغن را اصافه کنید و روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا روغن ذوب شود و دمای آب به حدی برسد که دست را کمی بسوزاند سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و آرد را یک مرتبه داخل آن بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید و بعد با دست ورز دهید تا یک دست شود. سپس گلوله های کوچکی از خمیر برداشته و در دست گرد کنید و با انگشت در وسط آن حفره ای ایجاد کرده و مقداری از مواد میانی را داخل آن قرار داده و آن را جمع کنید. سپس روغن را در قابلمه گودی ریخته و بگذارید تا خوب داغ شود سپس قطاب ها را در روغن انداخته تا رنگ آنها طلایی شود حرارت را کم کنید تا خمیر مغز پخت شود و بعد آنها را در صافی یا دستمال گذاشته تا روغن اضافی آن خارج شود و بعد پودر شکر و پودر هل را مخلوط کرده و پس از خنک شدن قطابها آنها را در پودر شکر و هل می غلطانیم و پودر پسته پاشیده و در ظرف در بسته در جای خنک نگهداری کنید.
برای مواد میانی
بادام را پوست گرفته و شکر را در آسیاب بریزید و خوب آسیاب کنید. و بعد ادویه ها را نیز اضافه کرده و با آسیاب مخلوط می کنیم. بادام ها را حتما خشک کرده و آسیاب کنید. آنها را مرحله به مرحله و هر بار با یک قاشق شکر آسیاب کنید. در آخر روغن را اضافه کرده تا مایه را بتوان گلوله کرده و داخل قطابها قرار دهید به جای روغن از عسل هم میتوان استفاده کرد.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹
#پیراشکی_موزی_شکلاتی
#شیرینی_بدون_فر
آرد یک و سه و چهارم لیوان(18 قاشق)
شکر نصف لیوان (هشت قاشق)
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
اسانس نارگیل (اختیاری)
موز چهار عدد
تخم مرغ دو عدد
ابتدا موزها رو رنده کردم
(من موز رو داخل فریزر گذاشته بودم واسه همین رنگش کمی تیره است)
بعد تخم مرغ رو باهمزن دستی هم زدم.تا از حالت لختگی در بیاد
بعد هم یکی یکی مواد رو با هم.مخلوط کردم. تا یکدست بشه.
یک قابلمه کوچیک.رو روغن ریختم و اجازه دادم تا خوب گرم بشه
حرارت حتما متوسط باشه
حرارت زیاد.پیراشکی رو فورا سرخ میکنه و داخلش خام.میمونه
با قاشق از مواد داخل روغن ریختم و سرخ کردم.
به محض اینکه پیراشکی کمی خودشو گرفت سریع برش گردونید تا اون طرفش هم خودشو بگیره. اینجوری بیشتر پف میکنه.
منتظر نمونید تا کامل یک طرفش سرخ بشه و سریع برش گردونید.
بعد ازین هر دو طرفش رو سرخ کنید.
داخل دستمال آشپزخونه بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه.
بعد از خنک شدن با چاقوی اره ای از وسط برش بزنید طوری که انتهاش جدا نشه. بعد وسطش با کمک قیف گاناش خنک شده بریزید و نوش جان کنید.
خیلی خوشمزه است.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006