eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💝: @shirini71 برای درست کردن این نونهاحدود 500 گرم آرد برداشتم ، یه قاشق خمیر مایه را تو یک چهارم لیوان آب ولرم ویه قاشق مربا خوری شکر حل کردم و5دقیقه استراحت دام وبعد تو یه کاسه بزرگ حدود یک لیوان آب ولرم ودوقاشق روغن زیتون ویک قاشق سر صاف نمک ومایه خمیر بعمل آمده را اضافه کردم و10 دقیقه ورز دادم وروی خمیر با یک پارچه تمیز وکلفت پوشانیدم وگذاشتم خمیر ور آمد وحجمش دوبرابر شد فر را هم از قبل روی آخرین درجه گرم کردم ویک کاسه هم آبگرم داخل فر گذاشتم تا کیفیت نان بهتر شود وخلاصه خمیر چانه کردم وباوردنه پشت به سبنی خمیر را باز کردم واین نان ها که عکسشونو تو صفحه می بینبد پختم خودم وآقای همسر خیلی راضی بودیم حداقل این بود که سوخته وخمیر واز مهم تر فتیر نبود جای همه دوستان گلم خالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌞 سلام دوست جونا روزتون دلچسب و آفتابی☺❤🌞 میزان مواد در ویدئو مشخصه ◀برای طعم دهی مواد من از سس چیلی استفاده کردم،شنا میتونید به مواد مرغ ،زعفران یا سس باربیکیو یا سس خردل بنا به سلیقه خودتون اضافه کنید ◀به مواد مرغ 1 قاشق نشاسته ذرت برای افزایش لطافت اضافه میشه...بهتره حذفش نکنید ◀در تابه زیاد روغن نریزید ...همین اندازه که قسمت کنجدی در روغن قرار بگیره کافیه...سمت دیگه هم نیازی به سرخ شدن نداره😇 😋😋😋اینقدر این تست خوشمزه ست که نگوووووو...و نپپپپررررس . با این میزان حدود 30 تا 40 عدد مربع کوچولو تست مرغ کنجدی دارید😺 ◀من از نون تست کوچولو استفاده کردم...اگه در دسترس نداشتید نون تست معمولی رو برش بزنید تا به صورت 4 مربع کوچیک در بیاد یا میتونید نون رو برش مثلثی بزنید. @shirini71
🌸🌼مناسب برای وعده های غذایی خمیر: تخم مرغ ۱ عدد شیر دو سوم لیوان روغن زیتون نصف لیوان خمیر مایه ۱ ق م پر آب ولرم برای خمیر مایه نصف لیوان شکر ۱ ق چ نمک ۱ ق م آرد به میزان لازم پنیر سفید صبحانه برای داخل خمیر یک پیمانه رنده شده مواد برای وسط نون جعفری و پیازچه کمی گشنیز خورد شده پنیر لاکتیکی و سفید رنده شده به نسبت مساوی زرده تخم مرغ و سیاه دونه برای رومال برای داشتن خمیر بهتر همه مواد هم دمای محیط باشن خمیر مایه و شکر را با آب مخلوط میکنیم ده دقیقه استراحت میدیم تخم مرغ روغن شیر نمک را با هم مخلوط میکنیم کمی آرد اضافه میکنیم بعد خمیر مایه مجدد آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبد و خمیر لطیفی داشته باشیم خمیر به مدت ۲ ساعت استراحت میدیم بعد پف خمیر رو میگیریم پنیر رو اضافه میکنیم و مجدد نیم ساعت اجازه میدیم خمیر بمونه خمیر رو بعد از استراحت دوم ورز میدیم پهن میکنیم از مخلوط پنیر و سبزی لابه لای خمیر میزاریم و به هر صورتی ک دوست دارین شکل میدین تو سینی فر میزاریم با زرده تخم مرغ رومال میزنیم و سیاه دونه میزنیم و توی فر به مدت ۲۰ مین در دمای ۱۸۰ درجه میپزیم .نوووووش @shirini71
کیک شکلاتی خیس
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کیک شکلاتی خیس
‍ ‍ تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱.۵ لیوان شیر ۱.۵ لیوان روغن مایع ۱ لیوان ( دستورها اکثرا ۱.۵ لیوان هستش من یک لیوان می ریزم ) آرد سفید قنادی ۲ لیوان پودر کاکائو ۴ ق غ بیکینگ پودر ۱ ق م وانیل ۱/۴ ق چ جوش شیرین ۱/۴ ق چ(جاش بیکینگ پودر می تونین ) کلا مایعات این کیک زیاده و به خاطر همین جوش شیرین ریخته میشه تا بافت کیک به حالت اسفنجی در بیاد . . همه مواد در دمای محیط نیم ساعت قبل قرار بگیره . شیر و شکر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کردم و حدودا ۳ تا ۴ دقیقه با همزن برقی زدم تا شکر توش حل بشه . از این مواد یه لیوان برداشتم و جدا گذاشتم این همون یه لیوان سسی هست که در کلیپ می بینین رویه کیک که گرم و داغ هست ریختم . تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یه دقیقه با همزن برقی خوب زدم وانیل هم اضافه کردم . . آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین رو الک کردم و داخل مواد ریختم و خیلی کم هم زدم . زیادی هم زدن این مرحله باعث میشه کیک پف نکنه . . حالا هر قالبی میشه ، من از ظرف سرامیکی استفاده کردم . قالب رو با روغن_جدا_کننده_(۵۰ گرم کره یا روغن جامد +۵۰ گرم روغن مایع + ۵۰ گرم ارد مخلوط و ۵ تا ۶ دقیقه با همزن برقی زده در طرف درر بسته در یخچال نگه داری بشه ) چرب کردم و مواد رو ریختم . . این مقدار مواد قالب گرد حدودا ۲۳ تا ۲۵ سانت خوبه و برای قالب مربع ۲۵ در ۲۵ . می تونه قالب از این هم کوچکتر باشه فقط ارتفاعش حتما بیشتر باشه . برای من الان ۲۵ در ۱۵ هستش که ارتفاعش کمی بیشتر شده . فر رو هم که از یه ربع قبل روشن شده و در فر ۱۷۰ درجه حدودا ۳۵ تا ۴۰ دقیقه . با خلال دندون چک بشه که پخته یا نه . . بعد که کیک گرم و داغ هستش برش دادم و سوراخ هایی توش ایجاد کردم و اون یه لیوان سسی که کنار گذاشته بودم رو رویه کیک ریختم . و از پودر پسته و نارگیل هم برای تزیین استفاده کردم . . کیک که خنک شد بیرون آوردم و چه بافتی و چه طعمی جاتون سبز 😊⚘ صد البته که روی گاز هم توی فر دست ساز می تونین درست کنین . @shirini71
300 گرم گوشت چرخ کرده رو با دو عدد پیاز متوسط ریز رنده شده که آبشو گرفتیم ونمک و زردچوبه وفلفل سیاه مخلوط و ورز میدیم وبه اندازه گردو قلقلی هامونو درست می کنیم و سرخ می کنیم یه پیاز کوچیک وزردچوبه وفلفل را داخل ماهیتابه با مقداری روغن ریخته تفت میدیم و یه ق.غ رب گوجه دو عدد گوجه فرنگی رنده شده روبهش اضافه میکنیم ویک لیوان آب و یه ق.غ ابغوره بهش اضافه میکنیم یکی دوتا جوش که خورد نمک اضافه وقلقلی ها رو میزاریم توش با شعله متوسط بدون اینکه سر ماهیتابه را بزاریم اجازه میدهیم جا بیفته و نهایتا گوجه فرنگی رو روش میزاریم و جداگونه بادمجون و سیب زمینی روسرخ کردم ودرکنارش سرو کردم نکته: میتونید قبل از اینکه قلقلی ها را به سس اضافه کنید سستون را میکس کنید که پوره بشه ..میتونید مقداری غوره هم بریزید @shirini71
براتون ریگاتونی (ایتالی) آوردم😋 مواد لازم : پاستا ریگاتونی یک بسته گوشت چرخکرده سیصد گرم پیاز داغ سه ق غ فلفل دلمه رنگی یک پیمانه قارچ خرد شده یک پیمانه سس بشامل یک پیمانه(ما چون دوست نداریم استفاده نکردم) پنیر پیتزا به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه مخصوص پاستا به میزان لازم طرز تهیه : ریگاتونی را داخل دیگ اب جوش ریخته و مقداری نمک و روغن به اب جوش اضافه میکنیم در همین حین سس را آماده میکنیم گوشت را با مقداری روغن تفت میدهیم سپس قارچ و پیاز داغ و نیمی از فلفل ها ی رنگی و همینطور نمک و ادویه را اضافه میکنیم خوب که تفت خورد سپس رب گوجه را اضافه میکنیم کمی تفت می دهیم سپس مقداری اب جوش داخل مواد میریزیم فقط در حدی که مایع گوشتی از هم باز شود . حالا کف و دیواره قالب کمربندی را چرب میکنیم ریگاتونی را که پخته ابکش میکنیم    @shirini71
کیک کدو ی سبز مواد لازم : کدوی سبز 2 عدد متوسط روغن مایع 1 فنجان شیر 1 فنجان تخم مرغ 3 عدد ماست 3 قاشق غذاخوری آرد 2 لیوان بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری جعفری خرد شده 1 فنجان پیاز1 عدد شوید خرد شده نصف فنجان فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق مرباخوری . طرز تهیه: کدو_سبز ها را رنده می کنیم. پیاز، جعفری و شوید تازه را ریز خرد می کنیم. در یک ظرف مناسب، تخم_مرغ ها ، روغن مایع، شیر و ماست را ریخته و به خوبی هم می زنیم تا کاملا یکدست شود سپس مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به آرامی به مخلوط شیر اضافه کرده و خوب هم می زنیم و کدو سبز رنده شده و بقیه ی سبزیجات خرد شده را به همراه نمک و فلفل سیاه ، اضافه کرده و همه ی مواد را از زیر به رو به صورت دورانی با هم مخلوط می کنیم. خمیر را در قالب مافین ریخته وریخته و درون فری که از قبل با دمای 180 درجه ی سانتی گراد، روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا نان بپزد و طلایی شود. . 1: می توانیم به جای پخت این کیک یا نان در فر ، آن را مانند کرپ در تابه بپزیم. شیرینانه ی 2: اگر کدو سبز، بعد از رنده شدن خیلی آبدار بود، آب اضافه ی آن را می گیریم.    @shirini71
سلام دوستان وقت بخیر. من اومدم با ی کیک بینهایت خوشمزه و بدون فر. دوستان تمام کیک هایی که بدون فر هستن رو میتونید توی فر طبقه وسط دمای صد و هشتاد ب مدت چهل تا پنجاه دقیقه درست کنید مواد لازم: آرد سفید یک و نیم پیمانه_ پودر کاکاوو نصف پیمانه_ تخم مرغ چهار عدد_ روغن نصف پیمانه_ شکر یک لیوان_ شیر داغ یک پیمانه_ (لب سوز نباشه) وانیل نوک ق چ_ بکینگ پودر یک ق م سر خالی ابتدا قابلمه رو با دم کنی از یک ربع قبل روی حرارت بزارید. نوع قابلمه اصلا مهم نیس و نیاز به ریختن اب در قابلمه نیس من بارها و بار ها درست کردم و هیچ مشکلی هم برا قابلمه بوجود نمیاد . حرارت هم روی شعله متوسط گاز با حرارت کم، حرارت کمه کمه کم نباشه ها😉 خب آرد و بکینگ و پورد کاکاو رو سه بار الک کنید و کنار بزارید. تخم مرغ ها رو با وانیل یک دقیقه بزن و بعد شکر رو بریز و چهار دقیقه با دور تند حسابی بزن_ بعد شیر داغ رو بریز همزن همچنان روشنه و سریع هم بزن به مدت یک دقیقه . روغن مایع بریز و هفت ثانیه بزن و در اخر مواد خشک الک شده رو طی سه مرحله هر مرحله هفت ثانیه با دور کند همزن بزن و خاموش. با لیسک یا قاشق کف مواد رو هم بزن ک مطمعن شی تمام مواد مخلوط شدن اما فقط هفت ثانیه_ قالب رو ک از قبل چرب کردی مواد رو میریزیم داخل قالب قالب رو میزاری کف قابلمه که رو گاز گرم شده . دم کنی رو میزاری تا یک ساعت بعد درب قابلمه رو باز میکنی . یعنی باید تا زمانی که روی کیک سفت شده و به انگشت نچسبید توی قابلمه بمونه‌. بعد از این مرحله قالب رو برگردوندم توی ی تابه با حرارت کم تا روی کیکم برشته و حسابی سفت شه.