آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#دمی_گوجه
پیاز یک عدد
برنج دو لیوان
هویج یک عدد
سیب زمینی ۱ عدد اگه سیب زمینی استانبولی باشه بهتره
گوجه فرنگی ۵ عدد
روغن حیوانی یک دوم استکان
نمک و فلفل و زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه❤
اول اینو بگم که دمی گوجه هویج نداره ولی من یک دونه هویج رنده شده هم میریزم که خیلی خوشمزه تر میشه شما میتونید نریزید پیاز را با روغن حیوانی با حرارت ملایم سرخ می کنید و بعد سیب زمینی ریز شده و بعد هویج رنده شده را میریزیم و یکسر تفت میدیم نمک و فلفل و زردچوبه میریزیم و بعد گوجه فرنگی رنده شده را هم اضافه می کنم و یکم آب میریزم و میزارم یکم به جوش و بعد برنج را اضافه می کنم و آبش که کشیده شد و خواستم دم کن بزاریم یکم زعفرون میریزم و دم می کنم و بعد از دم کشیدن داخل لیوان ریخته و با پشت قاشق یکم فشرده کردم و داخل ظرف سرو بر گردوندم و با ماست چکیده و خیار و زرشک و خلال پسته تزئین کردم❤
سیبزمینی این دفعه نزدم و میتونید به جای روغن حیوانی از کره استفاده کنید
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#خوراک_مرغ_و_قارچ
از جمله خوراکهای بسیار خوشمزهای هست که در مدت زمان کمی حاضر میشه.
مواد لازم:
سینه مرغ خرد شده و بدون استخوان
پیاز ریز خرد شده
قارچ ورقه شده
فلفل دلمه ای خلال خرد شده
هویج درشت خلال شده و کمی سرخ شده
سیب زمینی سرخ شده
گوجه فرنگی خرد شده (درصورت تمایل)
رب گوجه فرنگی
نمک و فلفل سیاه
زعفران آب کرده
آبلیمو
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را در روغن تفت میدم بعد مرغ خرد شده رو بهش اضافه کرده و تفت میدهیم تا رنگ پیازها طلایی بشه. در ادامه ادویههای لازم مثل نمک، فلفل و رب را اضافه میکنم و پس از اون مقداری آب به مخلوطمون اضافه میکنم و نیم ساعت زمان میدیم تا پخته بشه.
قارچ ورقه شده (قارچ رو می تونید جداگانه تفت بدید و بعد اضافه کنید) ، فلفل دلمه ای خلال خرد شده ، هویج کمی سرخ شده، آبلیمو و زعفران آبکرده رو هم اضافه میکنیم.
درب ماهیتابه رو گذاشته تا مزه ها به خورد هم برود.
در نهایت بعد از اینکه مرغ پخته شد،سیب زمینی سرخ شده رو همراه با گوجه فرنگی خرد شده به خوراک اضافه کرده و تمام مواد را با هم مخلوط میکنم.
میزان غلظت این غذای خوشمزه بستگی به ذایقه خودتون داره و می تونید متناسب با ذایقتون رقیق یا غلیظترش کنید.
خوراک مرغ و قارچ مون آماده هست. نوش جان!
نکته: اندازهی همهی مواد چشمی هستند.بستگی به ذائقه تون می تونید کم و یا زیادش کنید.
-آشپزها معمولا خوراک مرغ و قارچ را به روش های مختلف تهیه می کنند. گاهی با مرغ درسته، گاهی با مرغ خرد شده، بعضی ها زعفرانی و بعضی ها با رب گوجه فرنگی.
-مخلفات هم علاوه بر قارچ، می تواند سیب زمینی نگینی، فلفل دلمه رنگی، هویج خرد شده یا سبزیجات دیگر باشد.
-خوراک مرغ و قارچ همراه با خیارشور و گوجه فرنگی و نان سنگک سرو میشه.
-این خوراک رو به عنوان خورشت هم میتوان با برنج سرو کرد.
📚آموزشگاه رایگان مجازی 📁💻👇
@shirini71
#ژله_بستنی_پرتقالی
@shirini71🍮🍊🍊🍊
آبجوش 2 پیمانه
پودر ژله پرتقال 1 بسته
آب پرتقال سرد 1 پیمانه
بستنی وانیلی آب شده 2 پیمانه
پودر ژله را در آبجوش کاملا حل کنید آب پرتقال را به آن اضافه کنید بستنی آب شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید در قالبهای دلخواه ریخته 4 ساعت در یخچال گذاشته تا ببندد.
این ژله بستنی را با هر طعم میوه میتوانید امتحان کنید
نکته
بستنی آب شده و ژله هم دما با اتاق باشد در غیر اینصورت می برد
@shirini71
🔷#کیک_شیرداغ
مواد لازم:
تخم مرغ ۴عدد
آرد ۲پیمانه
شکر ۱پیمانه سرخالی
بکینگ پودر۲ق چ
شیر داغ ۲/۳پیمانه
روغن مایع ۱/۲پیمانه
وانیل کمی
طرز تهیه:
ابتدا زرده و سفیده راازهم جدامیکنیم؛
سفیده با کمی شکر هم میزنیم کنارمیگذاریم؛
زرده با بقیه شکر و وانیل هم میزنیم تاکرم رنگ شود شیر داغ و روغن رااضافه میکنیم مخلوط یکدست شود ؛همزن رو خاموش میکنیم .
دوپیمانه آرد و بکینگ پودر رو الک کرده به مواد اضافه میکنیم
هم زدن مواد خیلی مهمه .
نصفه سفیده را اضافه کرده هم میزنیم تامواد یکدست شود حالا بقیه سفیده را اضافه کرده و درون قالب چرب شده و آرد پاشی شده میریزیم.
داخل فر طبقه وسط درجه ۱۸۰ مدت ۳۰-۳۵دقیقه . بازم بستگی به فرتون داره.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نان_تاج_سفره
1.5لیوان آب ولرم (300ml یا 1لیوان فرانسوی یا پیمانه قنادی به اضافه یک پنجم لیوان آب)
3قاشق غذاخوری ماست
1پاکت خمیر مایه خشک فوری (1قاشق غذاخوری یا 10گرم)
1قاشق مربا خوری نمک
1قاشق مربا خوری شکر
3.5لیوان آرد
1قاشق غذاخوری روغن زیتون برای جمع کردن خمیر در آخر
👈طرز تهیه
در ظرفی که میخواهید خمیر را درست کنید آب ولرم (نسبتا گرم که دست را نسوزاند)
ماست ،نمک،شکر،خمیرمایه را بریزید و با هم ترکیب کنید.( خمیر مایه خشک فوری و خمیر مایه خیس نیاز به استراحت ندارند ولی برای خمیر مایه معمولی یک لیوان آب ولرم از مقدار دستور را با شکر و خمیر مایه هم بزنید و 10دقیقه صبر کنید تا خمیرمایه عمل کند) آرد را یواش یواش اضافه کرده و ورز دهید تا خمیری نرم بدست آورید.روی خمیر را با سلفون پوشانده و یک ساعت استراحت دهید تا خمیر مایه عمل کند.بعد از این زمان خمیر را به 12چانه یاقسمت مساوی تقسیم کنید.روی میز آشپزحانه کمی آرد بپاشید.چانه ها را با دست صاف کنید و از بیرون به داخل تا بزنید و به آنها شکل بیضی بدید (مانند ویدئو)و در سینی که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و دوباره روی آنها را با دستمال پوشانده و 20دقیقه دیگر استراحت دهید.بهد از این زمان روی آنها مقدار خیلی کمی آرد بپاشید و با چاقو وسط آنها یک خط ایجاد کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای250درجه تا زمانی که طلایی شود بپزید با تنظیم فر بالا و پایین برای فرهای برقی(در فر های معمولی با مراقبت و کنترل چند دقیقه آخر گریل را روشن کنید تا روی نانها طلایی شود )
در طبقه پایین فر یک کاسه آب بگذارید تا نانها خشک نشوند.
@shirini71
🖤🍃جزء ها🍃🖤
1✨🖤
2🖤
3✨🖤
4✨🖤
5✨🖤
6✨🖤
7✨🖤
8🖤
9✨🖤
10✨🖤
11✨🖤
12🖤
13🖤
14✨🖤
15🖤
16🖤
17🖤
18🖤
19✨🖤
20🖤
21🖤
22🖤
23✨🖤
24🖤
25🖤
26✨🖤
27🖤
28✨🖤
29✨🖤
30✨🖤
منتظر های دلهای پاکتون هستیم 👇
دوستان واعضا خوب کانال مرضیه بانو ختم هفتگی قرآن بنیت سلامتی وظهور آقا امام زمان عج و خواهش و درخواست از آقا برای دعا برای رفع بلاو بیماری کرونا از شیعیان و کشور ایران(فرصت تلاوت تا جمعه هفته آینده ) ثبت نام پی وی مدیر
@fyrwz431 مدیر-
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
#شکلات_خانگی_پسته_ای😍😍
مواد لازم👇
۱ لیوان پودر پسته
کمی از ۱ لیوان کمتر پودر نارگیل
۳ ق سوپخوری روغن نارگیل
پودر قند به میزان دلخواه (اول ۳-۴ ق سوپخوری بریزید سپس بچشید تا میزان شیرینی را تنظیم کنید)
.
مواد رویه👇
۱۶۰ گرم مخلوط شکلات شیری و شکلات تلخ
به دلخواه پودر پسته
.
طرز تهیه👇
داخل ظرفی پودر پسته و پودر نارگیل و روغن ناگیل و پودرقند را ریخته و ورز دهید.
اگر مواد خودش را نگرفت خیلی کم آب اضافه کنید زود خودش را خواهد گرفت.
از مواد به اندازه دلخواه برداشته و با دست گرد کنید.
شکلات را داخل ظرف عمیقی ریخته و به روش بن ماری (روی حرارت غیر مستقیم یا حرارت کتری) آب کنید.
سپس توپ ها را داخل شکلات آب شده فرو کنید و با کمک چنگال خارج کرده و داخل ظرفی بگذارید.
وقتی شکلات سفت شد میتوانید سرو کنید.
نوش جان😍
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃@shirini71
🍃🌼🌸🌺🍃