مقدار مواد رو میگم نکته هاشم میگم رعایت کنین دفه اول هم شیرینی خوبی خواهید داشت
#شیرینی_آردی_نارگیلی
پودرقند 270 گرم
آرد سه صفر 375 گرم
وانیل4 ق چ
پور نارگیل آسیاب شده 225 گرم
روغن جامد 225 گرم
روغن و پودر قند و وانیل رو ۵تا ۷ دقیقه بزنین تا پوک و سفید بشه بعد بهش پودر نارگیل رو اضافه کنین و آرد رو کم کم باهاش مخلوط کنین بسته به نوع آرد که چقد جذب مایعات داره شاید مقدار کمتری آرد استفاده بشه برای من ۲ قاشق اضافه اومد
خمیر رو داخل کیسه فریزر توی یخچال۱۲ ساعت استراحت بدین وقبل از کار یک ساعت بیرون از یخچال بذارید تا نرم بشه .
به قطر ۱ سانت بین دونایلون باز کنین و کاتر بزنین
دمای ۱۷۰ به مدت ۱۵ دقیقه ولیییییی حتما نکته ها رو مطالعه کن😉
نکته ها:
✔لطفا لطفا آرد و پودر قند رو حتما الک کنین ✔جایگزین روغن جامد روغن صاف قنادی هست به همون مقدار که بهتره برای انسجام بیشتر از روغن صاف استفاده بشه
✔اگه کره خواستین استفاده کنین به ازای هر100گرم روغن باید 120گرم کره استفاده کنین
✔حتماااا پودر نارگیل رو توی اسیاب چند پالس بزنین تا دانه ریز بشه
✔درجه حرارت مشخص شده برای این شیرینی 170هستش به مدت ۱۵ دقیقه ولی این برای فرهای مختلف متفاوته خودم روی ۱۴۰ درجه ۱۵ دقیقه پختم پس قلق فرتون رو بدست بیارید
✔زیر و روی این شیرینی اصلا نباید تغییر رنگ داشته باشه وگرنه خشک میشه
✔شیرینی نرم و شکننده ای هستش پس بعد از پخت بذارید یکی دوساعت بمونه بعد از سینی جداش کنین
✔موااااظب باشین خمیر رو ورز ندین درحد جمع شدن با نوک انگشت کافیه
✔ماندگاری این شیرینی بالاست و درصورت استفاده از کره تقریبا ۳ هفته ماندگاری داره
@shirini71
5.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایده
تزئین کیک
کلیپ کاملا حرفه ای😉😍👌
@shirini71
#کوکو_لوبیا_سبز
لوبیا سبز خیلی ریز خرد شده ابپز شده که ابش رو قشنگ کشیده باشه 700 گرم
گوشت چرخکرده که با پیاز داغ پخته و سرخ بشه 200 گرم
سیب زمینی متوسط نگینی خرد شده و سرخ شده 3عدد
بادمجان نگینی خرد شده و سرخ شده 3 عدد
پیاز نگینی خرد شده و با گوشت سرخ شود2 عدد
تخم مرغ حدودا 5 عدد
هویج نگینی خرد شده و ابپز شده 2 عدد
خلال پسته و بادام و زرشک برای تزئین
همه مواد را باهم قاطی میکنیم ادویه جات رو اضافه(نمک فلفل زعفران زرد چوبه پاپریکا ) و در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه میپزیم و یا روی اجاق گذاشته با حرارت کم و دم کنی میذاریم یک طرفش که سرخ شد طرف دیگه رو برمیگردونیم ولی دیگه درب و دم کنی نمیذاریم تا سرخ بشه
@shirini71