مقدار مواد رو میگم نکته هاشم میگم رعایت کنین دفه اول هم شیرینی خوبی خواهید داشت
#شیرینی_آردی_نارگیلی
پودرقند 270 گرم
آرد سه صفر 375 گرم
وانیل4 ق چ
پور نارگیل آسیاب شده 225 گرم
روغن جامد 225 گرم
روغن و پودر قند و وانیل رو ۵تا ۷ دقیقه بزنین تا پوک و سفید بشه بعد بهش پودر نارگیل رو اضافه کنین و آرد رو کم کم باهاش مخلوط کنین بسته به نوع آرد که چقد جذب مایعات داره شاید مقدار کمتری آرد استفاده بشه برای من ۲ قاشق اضافه اومد
خمیر رو داخل کیسه فریزر توی یخچال۱۲ ساعت استراحت بدین وقبل از کار یک ساعت بیرون از یخچال بذارید تا نرم بشه .
به قطر ۱ سانت بین دونایلون باز کنین و کاتر بزنین
دمای ۱۷۰ به مدت ۱۵ دقیقه ولیییییی حتما نکته ها رو مطالعه کن😉
نکته ها:
✔لطفا لطفا آرد و پودر قند رو حتما الک کنین ✔جایگزین روغن جامد روغن صاف قنادی هست به همون مقدار که بهتره برای انسجام بیشتر از روغن صاف استفاده بشه
✔اگه کره خواستین استفاده کنین به ازای هر100گرم روغن باید 120گرم کره استفاده کنین
✔حتماااا پودر نارگیل رو توی اسیاب چند پالس بزنین تا دانه ریز بشه
✔درجه حرارت مشخص شده برای این شیرینی 170هستش به مدت ۱۵ دقیقه ولی این برای فرهای مختلف متفاوته خودم روی ۱۴۰ درجه ۱۵ دقیقه پختم پس قلق فرتون رو بدست بیارید
✔زیر و روی این شیرینی اصلا نباید تغییر رنگ داشته باشه وگرنه خشک میشه
✔شیرینی نرم و شکننده ای هستش پس بعد از پخت بذارید یکی دوساعت بمونه بعد از سینی جداش کنین
✔موااااظب باشین خمیر رو ورز ندین درحد جمع شدن با نوک انگشت کافیه
✔ماندگاری این شیرینی بالاست و درصورت استفاده از کره تقریبا ۳ هفته ماندگاری داره
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده
تزئین کیک
کلیپ کاملا حرفه ای😉😍👌
@shirini71
#کوکو_لوبیا_سبز
لوبیا سبز خیلی ریز خرد شده ابپز شده که ابش رو قشنگ کشیده باشه 700 گرم
گوشت چرخکرده که با پیاز داغ پخته و سرخ بشه 200 گرم
سیب زمینی متوسط نگینی خرد شده و سرخ شده 3عدد
بادمجان نگینی خرد شده و سرخ شده 3 عدد
پیاز نگینی خرد شده و با گوشت سرخ شود2 عدد
تخم مرغ حدودا 5 عدد
هویج نگینی خرد شده و ابپز شده 2 عدد
خلال پسته و بادام و زرشک برای تزئین
همه مواد را باهم قاطی میکنیم ادویه جات رو اضافه(نمک فلفل زعفران زرد چوبه پاپریکا ) و در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه میپزیم و یا روی اجاق گذاشته با حرارت کم و دم کنی میذاریم یک طرفش که سرخ شد طرف دیگه رو برمیگردونیم ولی دیگه درب و دم کنی نمیذاریم تا سرخ بشه
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
اینم نون همبر هست که خودم درست کردم خیلی درست کردن راحتی داره...
داخل این نون مواد پیتزا رو گذاشتم و در فر قرار دادم خیلی خوبه...
شیر یک لیوان
آب نصف لیوان
کره نرم شده یک چهارم لیوان
آرد سفید چهار لیوان
خمیر مایه فوری یک ق غ
شکر دو ق غ
نمک یک ونیم ق چ
تخم مرغ یک عدد
طرز تهیه:
شیر کره آب را بریزید در داخل قابلمه و روی حرارت بذارید تا باهم مخلوط شوند
وقتی گرم شد از روی حرارت بردارید و بذارید کنار تا کمی خنک شود
در کاسه بزرگی یک و سه چهارم لیوان آرد را با خمیر مایه فوری همراه شکر و نمک مخلوط کنید
نکته :
همه آرد را یکجا مصرف نکنید
ابتدا یک و سه چهارم لیوان را بریزید و دو یک چهارم لیوان باقیمانده را بعدا به تدریج به خمیر اضافه کنید
بهتره این مواد را با هم میکس کنید تا به خوبی مخلوط شوند و آرد هم یه مقداری هوادهی شود سپس مخلوط شیر را بهش اضافه کنید
کمی با میکسر هم بزنید و تخم مرغ را هم بشکنید و کاملا مخلوط کنید
کم کم همزمان با ورز دادن باقی آرد را اضافه کنید ( هر دفعه نصف لیوان ) تا جایی که ببینید خمیرتون به دست نمیچسبه
ممکن باز احساس کنید خمیر چسبنده هست ولی باز هم آرد بریزید
تو دستور اصلی چهار ونیم لیوان آرد نوشته بود ولی برای من همین چهار لیوان کافی بود
در ضمن توجه کنید که هر چقدر بیشتر خمیر را ورز بدین نون با کیفیت بهتری بهتون میده
پس تا جایی که می تونید خوب و محکم ورز دهید حدودا ۸-۱۰دقیقه
روی خمیر را بپوشانید و بزارید حدود یک ربع ساعت استراحت کنه
سطح کار را کمی آرد بپاشید خمیر را از تو کاسه در بیارید و به سطح کار منتقل کنید و اون رو به شکل استوانه در بیارید
با چاقوی تیز و خیس خمیر را اول به دو قسمت مساوی و بعد هر قسمت را به دو قسمت تقسیم کنید
خمیر ها را چونه کنید و کمی بهش فرصت بدین تا خودش را بندازه به خاطر اینکه اینطوری راحت تر باز میشه
هر چونه را با وردنه باز کنید و به شکل یه دایره به قطر تقریبا ۱۵ سانت در بیارید
حالا این خمیر باز شده را رول کنید
وسطای کار سر و ته رول را به سمت داخل جمع کنید و به رول کردن ادامه دهید
وقتی تا آخر رول شد آخرش رو با انگشت شست و اشاره فشار بدید تا باز نشه و از همون سمت توی سنی فر قرار دهید
رول ها را با فاصله زیاد توی سینی بچینید چون قراره دوباره استراحت کنه و این بار واقعا پف می کند و بهم می چیبد
روی سینی را با دستمال تمیز یا سلفون بپوشانید و بزارید کنار تا ور بیاد
حدود یک یا دو ساعت طول می کشد البته بسته به دمای آشپزخانه دارد
کلا باید سایزش دو برابر بشه اگه بیشتر بمونه ترش میشه
نکته بسیار مهم :
حتما حتما نون ها را داخل سینی فر بذارید ور بیان .همون سینی که داخل فر می رود چون اگر بخواین انتقال سینی به سینی کنید پف نون میخوابه
یک ربع قبل از اینکه نون ها را بپزید فر را با حرارت ۲۰۰ درجه روشن کنید
می توانید روی نون ها را کمی شیر بمالید
وقتی فر حسابی گرم شد سینی نون ها را بذارید داخل فر و حدودا ۱۲-۱۵ دقیقه صبر کنید تا روی نان طلایی شود
پس از پخت روی نون ها را با فویل بپوشانید و روی فویل هم دستمال آشپزخانه بزارید حدودا ۱۰ -۱۵ دقیقه صبر کنید با این کار نون شما نرم می مونه و خشک نمی شود
@shirini71
🍝اسپاگتي با ميتبال
☑️مواد لازم براي چهار نفر:اسپاگتي يك بسته پانصد گرمي(ماكاروني رشته اي نازك)، گوشت چرخكرده چهارصد گرم، پياز رنده شده يك عدد متوسط(آب اضافشو بگيريد) ،نمك و فلفل و زردچوبه، پياز خرد شده يك عدد متوسط،سير يك حبه،رب دو ق غ ،گوجه فرنگي خرد شده سه عدد متوسط
🍜طرز تهیه:اول سس #اسپاگتي رو درست كنيد.گوشت چرخکرده،پیاز رنده شده،نمک، فلفل و کمی زردچوبه رو مخلوط كنيد و هشت ميتبال(گوشت قلقلي) باهاش درست كنيد.ميتونيد سايز ميتبالها رو كوچكتر و تعدادش رو بيشتر كنيد.من هيچوقت آرد سوخاري به مخلوط گوشت نميزنم ولي شما ميتونيد دو ق آرد سوخاري بهش اضافه كنيد.ميتبالها رو نيم ساعت در يخچال بذاريد بعد دو تا سه ق غ روغن در تابه داغ كنيد و ميتبالها رو سرخ كنيد و از تابه بيرون بياريد.حالا در همون تابه يك پياز خرد شده و يك حبه سير رو تفت بديد تا طلايي بشه بعد نمك و فلفل و زردچوبه و رب رو تفت بديد در آخر گوجه رو بريزيد و يك و نيم ليوان آب اضافه كنيد.وقتي جوش اومد ميتبالها رو داخل سس بچينيد،شعله رو كم كنيد و بذاريد با درِ بسته حدود بيست دقيقه تا نيم ساعت بپزه و سس كمي غليظ بشه.اسپاگتي رو آبكش كنيد.ميتبالها رو از سس بيرون بياريد،اسپاگتي رو در تابه ي سس بريزيد و مخلوط كنيد و بعد از حدود سي ثانيه تا يك دقيقه در بشقابهاي سِرو بريزيد و ميتبالها رو روشون بچينيد.
@shirini71
#رژیم_لاغری_بهاره💓
دهم خرداد 1399
🔵ناشتا
2قاشق آبلیمو+2لیوان آب گرم
🌝صبحانه
۱۰ گرم کره +یک قاشق مربا + یک عدد نان تست+چای (۲۵۰کالری)
🔴میان وعده
1 عدد میوه+یک فنجان قهوه
🔵یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت ورزش +چربیسوزخانگی(میتونید از شربت عسل و لیموترش برای چربیسوزی استفاده کنید) یا قرص چربی سوز گیاهی
🔵قبل ازناهار2لیوان آب
🌞ناهار
۲ تا لیوان آب دوغ خیار +۲کف دست نان (سنگک یا نان خشک) (۲۰۰کالری)
🔴میان وعده عصر
یک لیوان شیر +یک قطعه شکلات
یا 2 عدد میوه یا 6 عدد مغز
🔵یک ساعت قبل از شام چربیسوز خانگی یا قرص چربی سوز گیاهی
🌚شام
۵ قاشق برنج +۴قاشق خورشت قیمه سیب زمینی(۳۰۰کالری)
@shirini71
#اسموتی_رژیم_ سیب، یک نوشیدنی خوشمزه و کم کالری است؛ که از سیب، ماست و شیر کم چرب تهیه میشود. برای تهیه این نوشیدنی سرد مطلب زیر را بخوانید.
🍎🍎مواد لازم
سیب سبز خرد شده 1 عدد
ماست کم چرب 1/2 لیوان
شیر کم چرب 3/4 لیوان
آب سیب یخ زده 2 قاشق غذاخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
یخ به میزان دلخواه
🍎طرز تهیه
1- تمام مواد را در یک میکسر بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
2- هنگامی که مواد یک دست شدند، اسموتی شما آماده است.
3- اسموتی را در لیوان دلخواه ریخته و با سیب و دارچین تزئین و سرو کنید.
نوش جان!
@shirini71
🍹🍹این اسموتی دورنگ، با ظاهری رنگارنگ و خلاقانه، برای پذیرایی از مهمانها در روزهای گرم سال انتخاب مناسبی است و میتوانید به سادگی تهیه کنید.
🥝🍓مواد لازم
کیوی 2 عدد
توت فرنگی 1 لیوان
یخ خرد شده 2 لیوان
شکر یا عسل به میزان دلخواه
طرز تهیه🍓🍓
1- توت فرنگی را همراه با کمی شکر و یک لیوان یخ در مخلوطکن بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس در لیوانهای دلخواه بریزید و در فریزر بگذارید.
2- کیوی، یخ و شکر را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.
3- پس از 1 ساعت که اسموتی توت فرنگی کمی سفت شد؛ اسموتی کیوی را به آرامی روی آن بریزید. سپس اسموتی را با توت فرنگی و کیوی تزئین و سرو کنید.
@shirini71
#کتلت یا #همبرگر_عدس، یک خوراک خوشمزه و منحصر به فرد است؛ که برای گیاهخواران انتخابی خوب و عالی محسوب میشود. شما میتوانید روش تهیه این کتلت را در مطلب زیر بخوانید.
🌮🥘
🍘مواد لازم
عدس 2 پیمانه
سیب زمینی 1 عدد
پیاز 1 عدد
آرد سوخاری 1/2 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
🌮🥙طرز تهیه
1- عدس را از چند ساعت قبل در آب خیس کنید.
2- عدس خیس خورده را همراه سیب زمینی خرد شده داخل قابلمه بریزید و با 3 لیوان آب روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد. پس از این که عدس پخته شد در میکسر بریزید تا سیب زمینی و عدس خوب له شوند.
3- پیاز رنده شده، عدس و سیب زمینی میکس شده، تخم مرغ، پودر سیر، نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط کنید تا مایه کتلت یکدست شود و در نهایت آرد سوخاری را اضافه کنید.
4- داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود، سپس مقداری از مایه کتلت بردارید و به شکل گرد حالت دهید و داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ شود.
نوش جان!
@shirini71
کیک ضد جاذبه , که برای هر سنی ,زن ,مرد,کودک خودتون ایده بدید و راحت درست کنید , کیک اسفنجی یا شیفون درست می کنید و خامه کشی یا فوندانت کاربش رو انجام می دید بعد مثل کلیپها 👇تزیین می کنید
دوستانی که کیکهای خونگی پخته باشن به راحتی از عهده این کیکها هم بر میان و برای مناسبتهای خونوادگی می تونن درست کنند