#رولت_اسفناج_وکالباس
مواد لازم:
ماست چکیده ۱/۴ لیوان
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
آرد ذرت ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۴ حبه
سفیده تخم مرغ ۴ عدد
اسفناج ۳۰۰ گرم
کالباس ۲۰۰ گرم
شوید خشک ۲ قاشق چایخوری
طرزتهیه:
اسفناج را بشویید و داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط ۵ دقیقه حرارت دهید تا نرم شود ( نیازی به اضافه کردن آب نیست ) ، پس از پخت آب اضافی اسفناج را بگیرید و اسفناج پخته را با چاقو ساطوری کنید.
اسفناج پخته ، سفیده های تخم مرغ ، شوید خشک ، آرد ذرت ، سیر رنده شده ، نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید ، ته سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مایه اسفناج را داخل سینی بریزید و پهن کنید سپس ۱۰ – ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.پس از اینکه اسفناج خودش را گرفت سینی را از فر خارج کنید و اسفناج را با کاغذ روی سطح کار قرار دهید ، پنیر خامه ای و ماست را مخلوط کنید و روی سطح اسفناج بریزید و خوب پخش کنید سپس تکه های کالباس را در مرکز لایه پنیری بریزیدبا استفاده از کاغذ اسفناج را رول کنید ، رول را داخل آلمینیوم یا سلفون محکم بستنی بندی کنید و ۲۰ دقیقه در فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد سپس از فریزر خارج کنید و به صورت رولی برش بزنید و سرو کنید.
@shirini71
#رولت_اسفناج
#فینگرفود
#پیش_غذا
یک کیلو اسفناج پاک شده و خوب شسته شدرو میزاریم خشک شه و خرد میکنیم(زیاد نه در حد سه تیکه شدن هر اسفناج کافیه) ی پیاز بزرگو ریز خرد مبکنیم و توی کمی روغن تفت میدیم و بهش نمک و فلفل و زردچوبه و کمی پودر سیر میزنیم سرخ و طلایی که شد اسفناجارو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا وقتی آب اسفناج کشیده بشه و کمی سرخ بشه..ده تا پونزده دقیقه(انقدی هم تفت ندید که تیره بشه )اسفناجمونو میزاریم کنار...
پنج تا تخم مرغو با نمک و فلفل و زردچوبه میزنی(با همزن دستی یا برقی)
کف تابرو چرب میکنیم با شعله متوسط(بهتره مستطیل باشه تابه ولی گردم میشه)
تخم مرغارو توش پخش میکنیم میزاریم کمی زیرش ببنده
همینکه روش شروع کرد به بستن اسفناجمونو روش پخش میکنیم و میزاریم بقیه ی تخم مرغا خودشو بگیره
(اصلا در تابرو نمیزاریم چون بوی بد تخم مرغ میگیره😷)
تابرو از رو حرارت برمیداریم و بعد یک دقیقه شروع میکنیم به رول کردن آروم و مرتب
بعد انتقالش میدیم به ی سینی و برش میزنیم و بعد با آبلیموی تازه نوش جان😊
@shirini71
رولت اسفناج هم می تونه پیشغذا باشه هم یه غذای سبک , گزینه ایی عالی کنار غذاهای سنتی 👌
#پیسغذا
#رولت_اسفناج👆👌
#ناگت_گیاهی
#فست_فود
#فینگرفود
✏مواد لازم:
🔸️سیبزمینی: 200 گرم
🔸️اسفناج: 50 گرم
🔸️هویج: نصف پیمانه، پوره شده
🔸️پیاز داغ: 3 تا 4 قاشق غذاخوری
🔸️نخودفرنگی: یکچهارم پیمانه
🔸️ذرت: نصف پیمانه
🔸️پنیر فتا: 100 گرم
🔸️پودر سوخاری: به میزان لازم
🔸️سس قرمز: به میزان لازم برای سرو
🔸️نمک و پودر سیر: به میزان لازم
.
🔘طرز تهیه:
.
🔷️سیبزمینی را آبپز کرده و بدون آنکه ادویه یا نمک به آن بیفزایید آن را پوره کنید. هویج آبپز شده را هم پوره کرده و به سیبزمینی اضافه کنید.
🔷️در مرحله بعدی نخود سبز پخته را با پوره سیبزمینی و هویج ترکیب کنید و آن را به خوبی هم بزنید. میتوانید این ترکیب را درون غذاساز بریزید و آن را بهخوبی هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
🔷️در این مرحله پیاز داغ، ذرت و پنیر فتا را به پورهها اضافه کنید و آن را خوب هم بزنید. درنهایت نمک، فلفل و ادویهها را به پوره اضافه کنید و اجازه دهید در دستگاه بهخوبی یکدست شود.
🔷️برای آخرین مرحله تهیه غذا کافی است این پوره را بهصورت گلولههای کوچک درآورید و با مسطح کردنشان، آنها را در روغن زیتون یا کنجد تف دهید.
.
💡نکته:
.
🔷️اگر میخواهید ناگت شما رنگ و رویی متفاوت داشته باشد، میتوانید از سبزیجاتی مثل جعفری یا پیازچه استفاده کنید. کافی است 50 گرم از این سبزیجات را ساطوری کرده و به ترکیب سیبزمینی و هویج ساطوری شده اضافه کنید.
@shirini71
#فینگرفود
#پیش_غذا
#لقمه
سلام سلام من اومدم با یه فینگر فود خوشمزه و دلبر.
اسمش رول ژامبون که ترکیباتش همینجور که مشخصه نون باگت وردنه زده شده
ژامبون( ترجیحا دودی)
پنیر گودا
و لایه سس سفید که ترکیباتش(سس مایونز، ماست، پنیر لبنه و جعفری خورد شد ) هستش که این مواد رو با نسبتهای برابر با هم ترکیب میکنیم، بسته به مقدار نون باگتتون.
یعنی هرچی مواد اولیه بیشتر سس هم بیشتر😉
.
خُب حالاا ، اول نون باگت رو از وسط برش میزنیم، پهنش میکنیم و با وردنه حسابی صافش میکنیم بعد یک لایه از اون سس سفید بهش اضافه میکنیم و لایه بعدی ژامبون و لایه بعدی هم پنیر گودا و بعد رول میکنیم و اجاز میدم یکی دو ساعت تویِ یخچال بمونه تا خودش رو بگیر بعد برش میزنم و سرو میکنیم و با هر لقمش کیف میکنیم😊🤗
.
برای فیکس شدن رول هم میتونید بهش سلفون بپیچید و یا اینکه با خلال دندون فیکسش کنید تا وقتی که خودش رو میگیره.
.
این دلبر یه مزه ی عالیه که قول میدم تویِ مهمونیهاتون کلی طرفدار پیدا میکنه.
@shirini71
#رژیم_لاغری_بهاره💓
نهم خرداد 1399
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگک+ یک عدد تخم مرغ ابپز+1 حبه قند+یک فنجان قهوه(180کالری)
🍏 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق پلو ساده+نصف سیخ جوجه کباب+یک عدد گوجه کبابی(300 کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه رژیمی + یک عدد میوه
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک لیوان خوراک لوبیا+یک کف دست نان سنگک(250کالری)
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#مربا_توت_فرنگی. 🍓🍓
#شربت_توت_فرنگی 🍷
معمولا بیشتر دستورها میزان شکر و میوه رو یکسان میریزن ولی اونموقع خیلی زیاد میشه و مربا خوب طعم میوه رو نمیده فقط طعم شکر میده
مواد لازم
توت فرنگی (گلخانه ای نباشه چون مزش خوب نمیشه) ۳ کیلو
شکر ۲ کیلو (اگر میخوایین فقط مربا درست کنین و شربتش رو نمخوایین شکر رو ۱.۵ کیلو بزنین)
اب لیمو ۳ الی ۴ ق غ
وانیل در صورت تمایل
طرزتهیه
توت فرنگی ها روبریزن داخل آب و بعد ۱۰ دقیقه ازآب خارج کنین،چندبار توت فرنگی هارو خالی کردم داخل ابکش و دوباره داخل آب ریختم (تا شن ها ی توت فرنگی کاملا تمیز بشه)
کلاهک توت فرنگی هارو بگیرین
بعدش توت فرنگی هارو بریزید داخل قابلمه یه لایه توت فرنگی بریزین بعد یه لایه شکر به همین ترتیب تا توت فرنگی ها تموم بشن بعد ۲۴ ساعت داخل یخچال بزارین تا آب بندازه
بعدش روی شعله ی تقریبا زیاد قراربدین تا به جوش بیاد
🍓بعداز به جوش اومدن زمان گرفتم 25 دقیقه باشعله ملایم جوشیدبعد مربا رو جدا کردم
در این مدت کف روی مربا رو باقاشق تمیزوخشک گرفتم
بعد وانیل و آبلیمو رو اضافه کردم 5دقیقه دیگه گذاشتم بجوشه تا قوام بیاد
زیرشو خاموش کردم.
بعد یک ساعت با یه کف گیر توری میوه های مربا رو برداشتم و داخل یک ظرف ریختم.
نکته. باهرچیزی میتونید میوه های مربا رو ازشهدش جدا کنین و داخل یه ظرفی بریزن بعد اگه دیدین شهد مربا کم هست دوباره روش شهد بریزین
نکته. اگر شربت نمیخوایین یادوس دارین شهدمربازیاد باشه میتونید اصلا شهدروازمیوه جدانکنین
نکته. مقداری از شهد روکه سردشده داخل لیوان بریزید داخلش یخ و اب سرد بریزن اگه ته لیوان موند و حل نشد یعنی غلظت شهدبرای شربت خوب هست اگر دیدین غلیظ نیست میتونید دوباره شهدرو بجوشونید
نکته. چندتا مورد هست که باعث کپک زدن مربا میشه
اگه به اندازه ی کافی نجوشه
شکرش خیلی کم باشه
واینکه شیشه ای که داخلش مربا میرزین خیس باشه یا قاشقی که داخل مربا میزنین تمیز نباشه یا خیس باشه
یا اینکه در مربا کیپ نباشه
نکته. چندتا موردهم باعث شکرک زدن مربا میشه
شکر بیش ازحد درمربا
اضافه نکردن ابلیمو یا جوهرلیمو
جوشیدن بیش ازحد مربا
جوشیدن با شعله بالا
نکته. اگر مربا زیادی بجوشه رنگش تیره میشه
بهترین ظرف برای پخت همه ی مرباها ظروف لعابی یا مسی هستن
مربای توت فرنگی اگه زیاد بجوشه له میشه.
حتما کنارهای قابلمه رو آبلیمو بزنید با فرچه
@shirini71
#نسکافه_رژیمی
این دستور نوشیدنی مناسب برای کسانی است که رژیم لاغری دارند .
مواد لازم : نسکافه 3 قاشق مرباخوری
دارچین ساییده یک قاشق مرباخوری پودرنرم پوست پرتقال 2 قاشق چایخوری
شیر نصف پیمانه
طرز تهیه نسکافه رژیمی :
نسکافه رو با 3 فنجان آب جوش تهیه کنین و کنار بذارین .
شیر رو بجوش بیارین .
داخلش دارچین بریزین و هم بزنین و از روی حرارت بردارین .
پودر پوست پرتقال رو بهش اضافه کنین و مخلوط کنین .
با شیر مخلوط کنین و توی فنجان مورد نظر سرو کنین.
نکات :
مقدار مواد بستگی به ذائقه شما داره . اگه دوست دارین میتونین با شکر تهیه کنین . برای تزیین از قلم دارچین بهره بگیرین .
@shirini71
#ترش_تره
مواد لازم:
سبزي ترش تره(تره ،جعفري ،گشنيز، كمي نعنا ،اسفناج ،شويد:٧٥٠ گرم
تخم مرغ:۲عدد
سير رنده شده: ٧ حبه
آبغوره :١ پيمانه
آرد برنج:۳ ق مرباخوری
روغن:به اندازه کافی(من از کره محلی استفاده کردم)
نمك،فلفل،زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهيه:
اول از همه سبزي رو شستم و خورد كردم و با ۳ ليوان آب گذاشتم تا بپزه(آب باید روی سبزیهارو بپوشونه،ممکنه بیشتر آب نیاز باشه ، وقتي همه آبش تبخير شد آماده ست " حدود ٤٥ دقيقه طول ميكشه تا پخته شه"
تو يه ظرفي آرد برنج و با آبغوره مخلوط كردم و اين مخلوط و به سبزي پخته شده اضافه كردم و بهم زدم تا ته نگيره كمي كه باهم مخلوط شد كمی کره حیوانی ریختم و نمك و فلفل را هم اضافه كردم و باز هم زدم
داخل يه ماهي تابه ديگر سير رنده شده رو سرخ كردم و بهش نمك و كمي زردچوبه زدم و تخم مرغ هارو بهش اضافه كردم و مخلوط سير و تخم مرغ و به سبزي پخته شده اضافه كردم و حدود ٥ دقيقه خوب هم زدم تا باهم مخلوط بشن.
به همين زودي خورشتم آماده شد.
ترش تره يه غذاي فوق العاده خوشمزه گيلاني هستش كه من عاشقشم
تو گيلان اين غذا رو با ماهي دودي يا كولي شور ،سبزي خوردن مخصوصاً تربچه،سير ترشي ميل ميكنند.😋😋
❌❌نکته ها:
🔴ترش تره به شیوه های مختلفی پخته میشه که این هم روش پخت منه
🔴بعضیها تو ترش تره رب گوجه فرنگی یا پوره گوجه فرنگی هم میریزن
🔴ابغوره ی من فوق العاده ترش بود واسه همین نصف لیوان ریختم
🔴بعضیها به جای ارد برنج از خود برنج استفاده میکنن که البته با آرد برنج سریعتر و راحت تر آماده میشه.
🔴من به جای روغن از کره ی محلی استفاده کردم.
❌حتما واسه یه بار هم شده این خورشت خوشمزه ی محلی گیلان رو امتحان کنید مطمئنم عاشقش میشید.
اگر میخواید به جای آرد برنج،از خود برنج استفاده کنید بهتره از برنج نیم دانه و حتماهم ایرانی باشه استفاده کنید و زمانی که سبزی رو گذاشتید بپزه برنج رو هم همراه سبزی بزارید تا باهم بپزن و له بشن.آرد برنج هم حتما حتما باید محلی و از برنج ایرانی تهیه شده باشه،آرد برنج بسته بندی شرکتی به درد نمیخوره،اون طعم اصیل خورشت و بهش نمیده.
@shirini71
#زرشک_پلو_باگوشت_چرخکرده
اول گوشت چرخکرده رو با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط میکنم و میذارم یخچال، بعد به مقدار لازم سیب زمینی مکعبی خرد شده رو سرخ میکنم و بعد یه دونه پیاز نگینی رو تفت میدم وقتی سبک شد گوشت رو بهش اضافه میکنم و خوب تفت میدم و بهش رب گوجه اضافه کرده و زعفران وکمی پودر دارچین و پودر گل سرخ اضافه میکنم و سیب زمینی سرخ شده رو مخلوط کرده و موقع سرو لابه لای برنج میریزم ،زرشک رو هم با کمی کره و گلاب تفت میدم و با برنج زعفرونی مخلوط کرده و روی پلو میریزم، ما که خانوادگی عاشق این پلوی خوشمزه ایم ان شاالله که شما هم درست کنید و لذت ببرید 😊
@shirini71
#شیرینی_تر_مارمالادی
مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ
1 لیوان پودر قند (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 قاشق غذاخوری آب لیمو (ترش)
1 قاشق غذاخوری ماست
1.5 لیوان آرد
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
برای لایه های کیک:
مارمالاد آلو قرمز(مارمالاد دیگه هم میشه)
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها و شکر را 5 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. سپس آرد ، ماست ، آب لیمو ، پودر کاکائو و بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بریزید و در فر 170 درجه به مدت 10 دقیقه بپزید. دو عدد کیک اسفنجی درست کنید به یکی پودر کاکائو کمتری بریزید و به دیگری کمی بیشتر بریزید. بعد از پخت به اندازه 4 انگشت از طول برش بزنید. یک لایه کاکائویی و یک لایه ساده(کاکائویی کم رنگ تر) روی هم بذارید و روی هر لایه مارمالاد بزنید. لایه آخر را به دلخواه تزیین کنید. سپس کیک را به اندازه 2 انگشت برش بزنید.
@shirini71
می تونید مابین دو تا برش کیک ,انواع مارمالاد,شکلات صبحونه وخامه فرم گرفته بزاریید,یه وقتهایی از خامه فرم گرفته هاتون اضافه میاد دیگه برای تزیین کیک مناسب نیست ,ولی برای مابین دوتا کیک 👆👌عالیه ,از خامه صبحونه شیرین شده وانواع کرم هم که رسپی تو این پیج زیاد داره می تونید استفاده کنید
🔴 #طلاعیه_مهم🔴
⚠️کانال #یت_الله_مجتهدی ا
فتتاح شد با کلی تنوع⚠️
🔶فرق #عُجب و #تکبر چیست⁉️
🔸فرق #حَسدو#حِرص چیست ⁉️
🔸#زن مظلوم در خانه،کیست⁉️
🔸#مرد مظلوم در خانه،کیست⁉️
♦️تاچهاندازهبای به #نماز_اول_وقت بهاءبدیم⁉️
♦️چرادعاها #مستجاب نمیشود⁉️
✍پاسخهای آیت الله در کانالشون👇
استاد: #زن بد اخلاق در خونه ی مرد بد اخلاق #مظلوم است، #مرد بد اخلاق در خونه ی زن بد اخلاق #مظلوم است😔 #ادامه صوت👇😳
https://eitaa.com/joinchat/2482176035C088642de3a
✅ صوت آیت الله مجتهدی با موضوع #همسر_بد_اخلاق #سنجاق است در کانال☝️
#شیرینی_چنگالی
مواد لازم
آرد سفید یک و ۲/۳ پیمانه
کره نرم و همدمای محیط ۱۰۰ گرم(کره گیاهی یا صبحانه فرقی نداره)
پودر قند ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
رنده پوست پرتقال مقداری(دلخواه)
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
شکلات تخته ای ۶۰ گرم
پودر نارگیل پسته،کنجد،بادام به مقدار لازم
طرز تهیه ابتدا پودرقند و کره به دمای محیط رسیده را خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ و سبک بشه.
سپس زرده، وانیل و رنده پوست پرتقال رو اضافه کرده و یک دقیقه هم میزنیم
◀️لایه بیرونی و نارنجی رنگ پرتقال رو رنده کنید.
بعد آرد و بیکینگ پودر که قبلا یکبار الک شده رو کم کم اضافه کرده ابتدا با قاشق و بعد با نوک انگشت خمیر رو جمع کنید. ◀️با توجه به جنس آرد ممکنه آرد کمتری مصرف بشه، به محض اینکه خمیر جمع شد دیگه آرد نریزید چون بعدا شیرینی تون ترک میخوره.
◀️به هیچ وجه خمیر رو ورز ندید چون به روغن میفته و شیرینی سفت میشه.
خمیر رو بین دو تا مشما به عرض حدود ۳ میلیمتر پهن کنید.
با کاتر گرد برش بدید و داخل سینی با فاصله از هم بچینید و با چنگال روش طرح بندازید.
در فر از قبل گرم شده با حرار۱۷۰ درجه سانتیگراد طبقه وسط ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بزارید بپزه.
بعد از خنک شدن یک سمت شیرینی رو در شکلات ذوب شده زده و بعد در پودرنارگیل، پودر پسته یا هر چیزی که دوست دارید بزنید.
◀️شکلات رو روی بخار کتری یا داخل ماکروفر قرار بدید تا ذوب بشه برای اینکه روانتر بشه میتونید یک ق غ روغن مایع بهش اضافه کنید.
◀️اگه از ماکروفر یا تستر استفاده میکنید دما رو روی ۱۵۰ درجه قرار بدید
@shirini71
شیرینی نارگیلی پودری
یا شیرینی نارگیلی آردی که هم می تونید قالب بزنید هم توپ توپی درست کنید ,راحته و مثل نارگیلی بازاری حساس نیست و نیاز به داغ زدن نداره👇