آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#رولت_اسفناج_با_فلفل_قرمز_كبابى
#فینگرفود
#پیش_غذا
مواد لازم :
تخم مرغ؛ سه عدد
برگ اسفناج؛ ٢٥٠ گرم
آرد؛ يك قاشق سوپخورى
نمك و فلفل سياه؛ به مقدار لازم
روغن مايع؛ سه قاشق سوپخورى
مواد لازم سس :
سير له شده؛ سه حبه
ماست چكيده؛ يك پيمانه
نمك؛ نصف قاشق چايخورى
فلفل قرمز كبابى شده؛ چهار عدد
سطح فلفل قرمز را به روغن مايع آغشته كرده و سپس در فر يا روى شعله مستقيم گاز كبابى كنيد. سپس فلفل قرمز را در داخل كيسه فريزر گذاشته تا بخار كند. به اين روش به راحتى ميتوان پوست فلفل قرمز كبابى شده را گرفت. سپس فلفل قرمز را نگينى خرد كرده و با ماست و نمك و سير له شده مخلوط كنيد .
طرز تهيه :
فر را از قبل روى ٢٠٠ درجه سانتى گراد گرم كنيد. قالب مستطيل شكل ٣٠ در ٤٠ را با كاغذ روغنى بپوشانيد.
برگهاى اسفناج را شسته و روى دستمال آشپزخانه پهن كنيد تا نيمه خشك شود. سپس اسفناج را ساطورى كنيد.
تخم مرغها را به همراه نمك وفلفل سياه با همزن برقى زده تا كف كند. روغن مايع و آرد را اضافه كرده و هم بزنيد. اسفناج ساطورى شده را اضافه و مخلوط كنيد .
مواد را در قالب ريخته و سطح آن را به طور يكنواخت صاف كنيد. سپس در فرى كه از قبل روى ٢٠٠ درجه سانتى گراد گرم شده قرار داده و به مدت ده دقيقه بپزيد. روى سطح صافى كاغذ آلومينيومى را كه دو برابر اندازه رولت باشد پهن كرده و رولت را روى آن برگردانيد. كاغذ روغنى را جدا كرده و رولت را ده دقيقه كنارى كذاشته تا از داغى بيفتد.
سس ماست و فلفل قرمز كبابى را روى سطح رولت ماليده و دو سانت از يك لبه را خالى بگذاريد. رولت را به كمك كاغذ آلومينيومى رول كنيد. هنگام رول كردن دو سانتى كه خالى گذاشته شده از مواد سس پر خواهد شد. رولت را به مدت يك ساعت در يخچال استراحت داده و سپس به قطعات دلخواه برش دهيد.
@shirini71
#فینگرفود
#رولت_اسفناج
مواد لازم
اسفناج پاک شده: 500 گرم
پیاز نگینی: 2 قاشق س
تخم مرغ: 3 عدد
سیر: 3 یا 4 حبه
ماست چکیده: 200 گرم
نمک و فلفل سیاه
روغن طرز تهیه
ابتدا اسفناج های پاک شده و شسته را در ظرفی ریخته و بدون آب با حرارت ملایم می پزیم و بعد آبکش کرده ریز خرد می کنیم با پیاز داغ و خیلی کم روغن تفت داده نمک و فلفل را اضافه کرده و حرارت را خاموش و می گذاریم تا خنک شود. بعد تخم مرغها را با 2 حبه سیر رنده شده خوب زده با اسفناج ها مخلوط کرده درون تابه نچسب مستطیل به ابعاد 26/30 ریخته و در فر با درجه 180 سانتی گراد ریخته و رویش را صاف کنید. به مدت 10 دقیقه بپزید و 2 دقیقه هم گریل را روشن کنید تا رویش هم کمی طلایی شود. بعد کوکو را روی کاغذ روغنی برگردانده و اجازه دهید تا خنک شود. سپس ماست چکیده و نمک و سیر رنده شده را مخلوط و روی اسفناج داده و به آرامی رول می کنیم و در انتها با همان کاغذ پیچیده (مثل شکلات) در یخچال قرار داده تا کاملا بسته شود. 5-6 ساعت بعد از کاغذ جدا کرده به فاصله 1 سانتی برش زده و نوش جان نمایید.
@shirini71
#رولت_اسفناج_وکالباس
مواد لازم:
ماست چکیده ۱/۴ لیوان
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
آرد ذرت ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۴ حبه
سفیده تخم مرغ ۴ عدد
اسفناج ۳۰۰ گرم
کالباس ۲۰۰ گرم
شوید خشک ۲ قاشق چایخوری
طرزتهیه:
اسفناج را بشویید و داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط ۵ دقیقه حرارت دهید تا نرم شود ( نیازی به اضافه کردن آب نیست ) ، پس از پخت آب اضافی اسفناج را بگیرید و اسفناج پخته را با چاقو ساطوری کنید.
اسفناج پخته ، سفیده های تخم مرغ ، شوید خشک ، آرد ذرت ، سیر رنده شده ، نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید ، ته سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مایه اسفناج را داخل سینی بریزید و پهن کنید سپس ۱۰ – ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.پس از اینکه اسفناج خودش را گرفت سینی را از فر خارج کنید و اسفناج را با کاغذ روی سطح کار قرار دهید ، پنیر خامه ای و ماست را مخلوط کنید و روی سطح اسفناج بریزید و خوب پخش کنید سپس تکه های کالباس را در مرکز لایه پنیری بریزیدبا استفاده از کاغذ اسفناج را رول کنید ، رول را داخل آلمینیوم یا سلفون محکم بستنی بندی کنید و ۲۰ دقیقه در فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد سپس از فریزر خارج کنید و به صورت رولی برش بزنید و سرو کنید.
@shirini71
#رولت_اسفناج
#فینگرفود
#پیش_غذا
یک کیلو اسفناج پاک شده و خوب شسته شدرو میزاریم خشک شه و خرد میکنیم(زیاد نه در حد سه تیکه شدن هر اسفناج کافیه) ی پیاز بزرگو ریز خرد مبکنیم و توی کمی روغن تفت میدیم و بهش نمک و فلفل و زردچوبه و کمی پودر سیر میزنیم سرخ و طلایی که شد اسفناجارو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا وقتی آب اسفناج کشیده بشه و کمی سرخ بشه..ده تا پونزده دقیقه(انقدی هم تفت ندید که تیره بشه )اسفناجمونو میزاریم کنار...
پنج تا تخم مرغو با نمک و فلفل و زردچوبه میزنی(با همزن دستی یا برقی)
کف تابرو چرب میکنیم با شعله متوسط(بهتره مستطیل باشه تابه ولی گردم میشه)
تخم مرغارو توش پخش میکنیم میزاریم کمی زیرش ببنده
همینکه روش شروع کرد به بستن اسفناجمونو روش پخش میکنیم و میزاریم بقیه ی تخم مرغا خودشو بگیره
(اصلا در تابرو نمیزاریم چون بوی بد تخم مرغ میگیره😷)
تابرو از رو حرارت برمیداریم و بعد یک دقیقه شروع میکنیم به رول کردن آروم و مرتب
بعد انتقالش میدیم به ی سینی و برش میزنیم و بعد با آبلیموی تازه نوش جان😊
@shirini71
رولت اسفناج هم می تونه پیشغذا باشه هم یه غذای سبک , گزینه ایی عالی کنار غذاهای سنتی 👌
#پیسغذا
#رولت_اسفناج👆👌
#ناگت_گیاهی
#فست_فود
#فینگرفود
✏مواد لازم:
🔸️سیبزمینی: 200 گرم
🔸️اسفناج: 50 گرم
🔸️هویج: نصف پیمانه، پوره شده
🔸️پیاز داغ: 3 تا 4 قاشق غذاخوری
🔸️نخودفرنگی: یکچهارم پیمانه
🔸️ذرت: نصف پیمانه
🔸️پنیر فتا: 100 گرم
🔸️پودر سوخاری: به میزان لازم
🔸️سس قرمز: به میزان لازم برای سرو
🔸️نمک و پودر سیر: به میزان لازم
.
🔘طرز تهیه:
.
🔷️سیبزمینی را آبپز کرده و بدون آنکه ادویه یا نمک به آن بیفزایید آن را پوره کنید. هویج آبپز شده را هم پوره کرده و به سیبزمینی اضافه کنید.
🔷️در مرحله بعدی نخود سبز پخته را با پوره سیبزمینی و هویج ترکیب کنید و آن را به خوبی هم بزنید. میتوانید این ترکیب را درون غذاساز بریزید و آن را بهخوبی هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
🔷️در این مرحله پیاز داغ، ذرت و پنیر فتا را به پورهها اضافه کنید و آن را خوب هم بزنید. درنهایت نمک، فلفل و ادویهها را به پوره اضافه کنید و اجازه دهید در دستگاه بهخوبی یکدست شود.
🔷️برای آخرین مرحله تهیه غذا کافی است این پوره را بهصورت گلولههای کوچک درآورید و با مسطح کردنشان، آنها را در روغن زیتون یا کنجد تف دهید.
.
💡نکته:
.
🔷️اگر میخواهید ناگت شما رنگ و رویی متفاوت داشته باشد، میتوانید از سبزیجاتی مثل جعفری یا پیازچه استفاده کنید. کافی است 50 گرم از این سبزیجات را ساطوری کرده و به ترکیب سیبزمینی و هویج ساطوری شده اضافه کنید.
@shirini71