eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تهیه «چیپس پنیری» در خانه : چیپس یکی از خوشمزه ترین اسنک هایی است که وجود دارد و می توان در هر ساعت از شبانه روز آن را خورده و لذت برد. به همین خاطر شاید بد نباشد که روش تهیه آن با طعم های گوناگون را یاد گرفته و با کمترین میزان روغن، آن را در خانه تهیه کنید. مواد لازم: ۳ عدد سیب زمینی متوسط ۱ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی ۲ پیمانه کراکر پنیری ۱ قاشق غذاخوری نمک طرز تهیه: 1. فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید. 2. سیب زمینی ها را تمیز شسته و سپس خشک کنید. لازم نیست پوست آنها را بگیرید. 3.با استفاده از یک چاقوی بسیار تیز آنها را به ورقه های باریک برش بزنید. 4. کراکرهای پنیری را درون کیسه های زیپ کیپ ریخته و بکوبید تا کاملا پودر شوند. 5. سینی فر را با روغن چرب کرده و ورقه های سیب زمینی را درون آن بچینید و کراکرها را روی آن بریزید. 6. سینی را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه درون فر بگذارید تا چیپس ها طلایی و برشته شوند. @shirini71
شاید یه سری دوستان بپرسن کراکر چیه ؟ کراکر بیسکویتهای شور که هم نمکی داره هم پنیری که تو مارکهای مختلف تو بازار موجوده 👆
از چیپس خارجی های بیرونم تردتر و خوشمزه تره. یک بسته ماکارونی رو توی آب و نمک حدود ۷ دیقه مثل پختن ماکارونی میجوشونیم بعد آبکش میکنیم فرق نمیکنه چه نوع ماکارونی باشه. ماکارونی هارو روی پارچه یا سینی جلو آفتاب یا پنکه یا کولر پهن میکنیم تا کامل خشک بشه هرچندوقت زیروروش میکنیم تا کامل خشک بشه. روغن رو داخل تابه با ارتفاع زیاد داغ میکنیم روغن باید زیاد باشه ماکارونیا رو میریزیم داخل روغن و سرخ میکنیم ماکارونیا داخل روغن پف میکنه و طلایی میشه بعد میریزیم داخل کاسه بزرگ بهش به دلخواه فلفل قرمز.پاپریکا.پودرسیر.عصاره پیاز.عصاره مرغ که به صورت پودره برای مزه دارکردنش میزنیم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اینم هنر کدبانوهای کانال😍😍👏👏👏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
آموزش یک سمبوسه لذیذ و خوشمزه مواد لازم مرغ ۲ پیمانه پیاز ۱ عدد فلفل دلمه قرمز ۱عدد فلفل هالوپینو ۱ عدد پیمانه پنیر موزارلا ۱ و ۱/۲ پیمانه پیمانه پنیر چدار ۱ و ۱/۲ پیمانه پیمانه آب لیمو ۱/۴ پیمانه طرز تهیه ابتدا در یک ظرف ۲ پیمانه مرغ آب پز ریش ریش شده را با ۱ عدد پیاز خرد شده، ۱ عدد فلفل دلمه قرمز خرد شده، ۱عدد فلفل هالوپینو خرد شده، ۱/۲ پیمانه پنیر چدار، ۱/۲ پیمانه پنیر موزارلا، ۱/۴ پیمانه آب لیمو، ادویه تاکو مکزیکی یا ادویه هایی که با ذائقه شما سازگار است به مقدار لازم را خوب مخلوط می کنیم تا مواد به خرد گوشت رفته و کاملا یک دست شوند سپس مقداری از مخلوط آماده شده را بر روی نان گذاشته و نان را رول می کنیم، در صورتی که رول شما بزرگ باشد می توانید آن را برش زده و به دو قسمت تقسیم کنید. برای زیباتر شدن نانها را به صورت دایره ای می چینیم و بر روی آنها ۱ پیمانه پنیر چدار رنده شده و ۱ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده می ریزیم سپس به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه ساننتگراد قرار می دهیم تا پخته شود سپس سرو می کنیم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا