مواد لازم برای مربای طالبی :
طالبی 500 گرم
آب 2 پیمانه
شکر 4 پیمانه
طرز تهیه مربای طالبی :
بهتر است برای تهیه و آماده سازی مربای طالبی، از طالبی های سفت و کوچک استفاده نمایید پوست و تخمه های آن را بگیرید و سپس به شکل پره هایی مناسب آن را برش دهید توجه داشته باشید که پس از خرد نمودن، طالبی بدست آمده باید 500 گرم باشد.
شکر و آب را در ظرفی ریخته و هم بزنید تا شکر کمی با آب مخلوط شود سپس روی حرارت گاز قرار دهید تا قوام آید. از آنجائی که این میوه کاملاً نرم است نیاز زیادی به جوشیدن در شهد قوام آمده ندارد بنابراین توجه داشته باشید، زمانی میوه را به شهد مربا اضافه نمایید که کاملاً قوام آمده باشد تا میوه شما پس از اضافه نمودن به آن، زیاد بجوشد و له نشود.
پس از آماده شدن مربا آن را از روی حرارت بردارید و مهلت دهید تا کاملاً خنک شود پس در ظرف دردار شیشه ای و در یخچال نگهداری نمایید. بدلیل وفور این میوه پرآب و شیرین و معطر در فصل تابستان، شما دوستان می توانید این مربا را به راحتی در فصل گرم تابستان آماده نمایید و با خامه یا کره به عنوان صبحانه ای مقوی و خوشمزه با چای معطر و تازه دم نوش جان نمایید. از مارمالاد آن برای شیرینی های مارمالادی، لابه لای کیک و غیره نیز استفاده می شود.
@shirini71
پیتزا تابه ای
آرد 2 لیوان . ماست نصف لیوان . تخم مرغ 1 عدد . خمیر مایه 1 قاشق چایخوری . نمک مقداری
روغن 2 قاشق غذاخوری . رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری . پنیر پیتزا و سوسیس مقدار لازم

طرز تهیه : خمیر مایه را با چند قاشق آب گرم مخلوط کنید و داخل کاسه ای بریزید و 5 دقیقه کنار بگذارید سپس آرد ، ماست ، تخم مرغ ، کمی نمک و روغن را به آن اضافه کنید ، مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست آید.
خمیر را داخل ظرفی که چرب کرده اید قرار دهید و روی ظرف را بپوشانید و 1 ساعت کناری قرار دهید تا خمیر استراحت کند ، پس از این مدت زمان سطح کار را کمی ارد بپاشید و خمیر را به 4 قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را خوب پهن و نازک نمایید ( تقسیم خمیر به سایز تابه بستگی دارد ).

ته تابه را چرب کنید ( فقط چرب کنید و نیازی به روغن اضافی نیست ) سپس خمیر را ته تابه خوب پهن نمائید.
رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود سپس روی خمیر بریزید و پخش کنید ، سوسیس و پنیر را نیز روی آن قرار دهید ( میتوانید از مواد دیگری هم استفاده کنید ).

ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در آن را ببندید ، حدود 20 دقیقه صبر کنید تا زیر خمیر طلایی شده و پنیرها اب شوند سپس بهمراه سس دلخواه سرو کنید.
نکته ها : این دستور یکی از راحت ترین دستورات تهیه پیتزا میباشد ، در صورت تمایل میتوانید پیتزا را درون فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید
@shirini71
#سس_هزار_جزیره_خانگی
🍃مواد لازم
ساقه کرفس / 2 عدد
پیازچه / 50 گرم
جعفری (ریز خرد شده) / یک قاشق غذاخوری
خیارشور (چرخ شده) / یک سوم پیمانه
تخم مرغ آب پز / 2 عدد
سس مایونز / 2 پیمانه
روغن زیتون / یک پیمانه
سرکه سفید / یک چهارم پیمانه
فلفل قرمز / یک سوم پیمانه
نمک / به میزان لازم
طرز تهیه:
1. ابتدا ساقه کرفس، پیازچه و جعفری را خوب ریز و خرد نمایید.
2. خیارشور را بسیار ریز رنده کنید.
3. تخم مرغ های آب پز شده را نیز ریز رنده کنید.
4. بعد در یک ظرفی سس مایونز، روغن زیتون، سرکه و نمک و فلفل را بریزید و مخلوط کنید.
5. سپس مواد بالا را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
🍃نکته: می توانید به مواد بالا سس قرمز هم اضافه نمایید.
@shirini71
#کیک_شاتوت_با_سس_شاتوت 🍇🍇
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ پیمانه سرخالی
وانیل ۱/۴ ق چ
روغن مایع ۱/۲ پ
شیر ۱/۲ پ
آرد ۱ و۳/۴ پ
آردجوانه گندم ۱/۳ پ
نشاسته ذرت ۲ ق
نمک کمی
بیکینگ پودر ۲ ق م
شاتوت ۱ پ
تخم مرغ، وانیل و شکر را با همزن زده تاحجمش چند برابر بشه روغن وشیر را اضافه کرده
آرد، نمک، جوانه گندم، نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را الک کرده به مواد افزوده و در آخر شاتوت را با مایه کیک مخلوط کرده یا مثل من روی کیک چیده
در قالب چرب شده ریخته و در فر ۱۸۰درجه از قبل گرم شده بمدت ۳۰ دقیقه قرار داده، حتما با خلال چوبی تست کنید
#سس_شاهتوت
آب شاتوت ۱پیمانه
خامه ۲ قاشق غذاخوری یا ۱۰ گرم کره
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
همه را مخلوط کرده روی حرارت گذاشته، مرتب همزده تا قوام بیاد
@shirini71
#کیک_توت_سیاه
مواد لازم:
تخم مرغ ٢عدد
شکر ١٣٠ گرم
شیر ١٠٠ میلی لیتر
کره ۵٠ گرم
آرد ٢۴٠ گرم
وانیل کمی
بیکینگ پودر ١٠ گرم
روغن نباتی ۴٠ گرم
انواع توت به مقدار لازم (یخ زده یا تازه)
--------------
دستور تهیه:
تخم مرغ ها را با شکر و وانیل بزنید ، شیر و کره ذوب شده را اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست شود. بخشی از آرد را الک کنید و با روغن نباتی مخلوط کنید و بقیه آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کنید و به مایع تخم مرغ و شیر اضافه کنید. هم بزنید تا خمیر یکدست و آماده شود. توت ها را به خمیر اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید. مواد را در قالب های مورد نظر بریزید و به مدت ٢۵ الی ٣٠ دقیقه در دمای ١٧۵ درجه بپزید. اگر توت ها یخ زده باشند، پس از اضافه کردن، مخلوط را به سرعت در فر قرار می دهیم تا وقت لازم برای آب شدن نداشته باشند.
@shirini71
#کیک_توت_سفید 🎂🍰
تخم مرغ ۴عدد
آرد سفید دو لیوان
شکر یک لیوان
روغن مایع نصف لیوان
توت سفید سه چهارم لیوان
شیر ۵ ق غ
بکینگپودر دو قاشق چایخوری
وانیل یکچهارم ق چ .
توتها روبا پنج قاشق شیر داخل مخلوط کن بریزید و چند پالس بزنید تا توتها پوره شود.
تخممرغها رو با همزن بزنید و به تدریج شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و پنج دقیقه خوب بزنید تا تخم مرغها کشدار و حجیم شود .
سپس روغن مایع را اضافه کنید و دو دور با همزن برقی بزنید .
مایع توت و شیر را هم اضافه کنید و خوب مواد مخلوط شود .
سپس آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده را در سه مرحله به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک مواد را خوب مخلوط کنید .
قالب را با کره یا روغن جامد چرب و آردپاشی کنید و مواد را داخل قالب بریزید و درون فر یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه و طبقه وسط قرار دهید.
اگر دوست داشتید می توانید چند عدد توت سالم و درسته مابین مواد کیک هم قرار دهید.
برای روی کیک هم کمی شکلات سفید را بن ماری کردم و بهش یک ق م روغن مایع زدم و روی کیک ریختم 😍
@shirini71
فصل توتهای خوشمزه هست و کیکهای جذابی که میشه باهاشون درست کرد 😍😋👌
#کیک_میوه_ایی
#کیک_توت_سفید
#کیک_توت_سیاه
#کیک_شاهتوت🍰🧁🎂👆