eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
#خوراک_لوبیاچیتی👇 ۳تالیوان لوبیا چیتی روچندساعت خیس کردم بعد ریختم توقابلمه روش آب ریختم تابپزه یه خیارهم عمودی برش زدم انداختم توش(چندوقته اینکارو میکنم بخاطر گرفتن نفخ حبوبات،بعدازپخت حبوبات خیارومیندازم دور) وقتی کاملا پخته شد یه پیاز درشت رو خلالی کردم وباروغن خیلی کم سرخش کردم نمک فلفل زردچوبه زدم بعدچندتاقاشق رب گوجه زدم البته مقدارش سلیقه ایه کمی که تفت خورد یه سیب زمینی متوسط رو که مکعبی خردکردم بهش اضافه کردم وکمی تفت دادم وبعد به لوبیااضافه کردم گذاشتم حسابی جابیفته وسیب زمینی ها بپزه بعدهم نوش جان😋😋😋 بعضیا گلپر میزنن که من دوست ندارم😐قارچ هم همینطور http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
. . این هم شامی بادمجان 😊. یه شامی بسیار خوشمزه و نرم و لطیف . واقعا لذت بخش هستش . حدودا برای ۳ الی ۴ نفر بادمجان ۴ عدد گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه برنج پخته شده یک سوم پیمانه تخم مرغ ۱ عدد جعفری خرد شده ۱ تا ۲ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم بادمجون ها رو پوست کندم و تکه کردم و کمی روش نمک پاشیدم و جلوی آفتاب چند ساعتی قرار دادم و بعد از اون در مقدار خیلی کم روعن کمی سرخ کردم . برای اینکه روعن کم استفاده بشه در تابه رو بزارین این طوری روغن کم مصرف میشه خیلی هم عالی سرخ میشه چه نیازی به ریختن روغن فراوان هستش . داخل غذاساز (میکسر) بادمجون ها رو ریختم و میکس کردم . می تونین از هر چی گوشت کوب و ... استفاده کنید و بعد گوشت چرخ کرده و برنج پخته شده و سیر و پیاز رنده شده و جعفری و تخم مرع و نمک و فلفل و زردچوبه همه رو داخلش ریختم و میکس کردم . اگه بعد از میکس شدن مایه شامی شل بود می تونین یکی دو قاشق ارد نخودچی هم اضافه کنین . بعد به هر شکلی که خواستین می تونین گرد کنین و وسطش سوراخ ایجاد کنین و سرخ کنین و یا مثل من توی تابه قالب رو قرار دادم کمی که گرم شد مایه رو ریختم و وسطش سوراخ ایجاد کردم و سرخ کردم . این شامی بسیار نرم و لطیف هستش و حواستون باشه موقع سرخ شدن خیلی نرمه نشکنه اگه این مشکل پیش اومد کمی ارد نخودچی داخل مایه اش بریزین http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کوکو لپه لپه ۱ بسته بزرگ گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم یا سینه مرغ کوچک ۱ عدد سیب زمینی متوسط ۳ عدد سیر ۳ حبه سبزی معطر خورد شده ۲ قاشق فلفل دلمه ۱ عدد بزرگ لپه ۲۴ ساعت خیس میکنیم تو این فاصله چند بار آبشو عوض میکنیم بعد از اون همه مواد رو چرخ میکنیم البته سیب زمینی باید پخته باشه میتونید از سینه مرغ یا گوشت چرخ شده استفاده کنید ولی ترکیب دوتا با هم خوشمزه تر میشه البته من این مقدار بسته بندی میکنم میزارم فریزر موقع درست کردنش یه پیاز کوچیک رنده میکنم و تخم مرغ و نمک و فلفل😋😋 http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
هویج نیم کیلو شکر 1لیوان سرخالی آرد سفید یک لیوان روغن مایع یک دوم لیوان زعفران دم کرده3قاشق غذاخوری هویج را پوست گرفته بخار پز و پوره میکنیم. آرد را داخل ماهیتابه روی حرارت ملایم نفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه، بعد روغن و زعفران دم کرده را به آرد اضافه میکنیم.حالا هویج پوره کرده را اضافه میکنیم و تفت میدهیم.سپس مخلوط شکر و گلاب را به مواد اضافه میکنیم و دورانی و دریک جهت هم میزنیم تا حلوا وسط ماهیتابه جمع شود. و بعد به دلخواه تزیین میکنیم. http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم : کیوی متوسط ۱۰؛؛؛۱۲ تا شکر نصف لیوان آب نصف لیوان ژلاتین ۱ ق چ ژله آلوئه ورا ۲ بسته خامه قنادی زده شده یا بستنی ۴ ق غ طرز تهیه:کیوی رو پوست گرفته حلقه میکنیم همراه آب و شکر روی حرارت متوسط ۱۰ دقیقه می‌پزیم وقتی سرد شد توی مخلوط کن ریخته تا دوره بشه ژله و ژلاتین رو با ۳ لیوان آبجوش بنماری میکنیم تا کاملا حل و شفاف بشه بستنی یا خامه رو اضافه و خوب هم می‌زنیم حالا کیوی رو هم اضافه کرده همه مواد رو مخلوط میکنیم قالب رو خیلی کم چرب و مایه رو داخلش میریزیم میزاریم یخچال ۳؛؛؛۴ ساعت بمونه سفت بشه من صبح گذاشتم تا عصر پ ن: ب جای ۲ لیوان آبجوش و ۲ لیوان آب سرد من از ۳ لیوان آبجوش استفاده کردم تا ژله خوشمزه تر و سفت تری داشته باشم پ ن: میتونین بستنی یا خامه رو حذف کنین ولی ب نظرم با خامه یا بستنی خوشمزه تره پ ن_ ۱ قطره رنگ ژله ای سبز بهش اضافه کردم http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#شیرینی_کنجدی 👇 ابتدا کنجدرو در ماهی تابه تفت میدیم یا به اصطلاح بو میدهیم بعدکمی خرفه متناسب با مقدار کنجد اضافه کرده وبو میدهیم درمرحله بعدمغزگردو یاپسته شامی و .‌‌‌... رواضافه میکنیم بعدگازروخاموش کرده وبه تدریج عسل رو اضافه میکنیم وباموادمخلوط می کنیم به طوری که همه موادباعسل مخلوط شوند ولی عسلی ته ظرف نباشد سپس مواد را که هنوز گرم است داخل پلاستیک ریخته ومثل سبزی سرخ شده فرم می دهیم اگر فرصت داریم یک ساعت دریخچال ودر صورتی که زمان نداریم بیست دقیقه یابیشترداخل فریزر میگزاریم بعداز سفت شدن بسته را به برش های ریز تقسیم می کنیم http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام یک صبح پر از طراوت یک روز پر از آرامش یک دل شاد دعای امروز من برای شما ☘ صبحتون بخیر امروزتون پر از حس خوب زندگی 🌹