آش گوجه فرنگی😋
نخود رو از چند ساعت قبل خیس کنید و چند بار ابشو عوض کنید تا نفخش از بین بره . سپس نخود رو با بلغور گندم و نمک و اب گوشت یا اب قلم بگذارید تا بپزه.حبوبات که تقریبا پخته شد ،چند عدد گوجه فرنگی رو میکس کنید یا داخل مخلوط کن پوره کنید ویا رنده کنین و با ادویه به اش اضافه کنید . سپس سبزی اش رو هم اضافه کنید و بگذارین تا اش جا بیفته. من در اخر پخت به این اش، رشته پلویی هم میریزم که اختیاری هست.به نظر من خوشمزه تر وبهتر میشه. ...
به جای گوجه_فرنگی میتونین از رب گوجه هم استفاده کنین.ولی به نظر من گوجه فرنگی طعمشو بهتر میکنه.
نکته دیگر اینکه اگر دوست دارین اش ترش مزه باشه میتونین کمی ابلیمو به اش اضافه کنین . اگر تند دوست دارین فلفلشو بیشتر كنيد
@shirini71
تابستان فصل گوجه فرنگی خوش رنگ و لعابه از درست کردن ترشی و آش گوجه غافل نشید 👆👆👆👆👆👆😋😋😋
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#مرغ_بریون_داخل_فر🍗🧄🍅🌶🍋
مواد مرینیت :
سه تا پیاز نصف لیمو ی زرد بزرگ با پوست ،دوق سویا سس دوتا قرص عصاره ی مرغ ،فلفل سیاه و پرک قرمز تند ،نصف فلفل دلمه ای ،کمی زردچوبه و کمی روغن زیتون ریختم داخل غذاساز ریختم و با این مواد با دستکش
مرغ کامل شش تکه ای رو ماساژ دادم و دو ساعت در یخچال گذاشتم و بعد در سینی فر که کاغذ و فویل و کاغذ کشیدم چیدم و روشو بستم ،یکساعت کاملا روی مرغ بسته، و نیم ساعت روش باز و ده دقیقه گریل بالا روشن بود ،در طول پخت از آب و روغن کف سینی روی مرغ میریختم .
یک بوته سیر هم نصف کردم همراه کدو و هویج و فلفل دلمه ای کنار مرغ گذاشتم.
ته دیگ برنج سیب زمینی و برگ جعفری.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم برای تهیه قرابیه دو رنگ کرم دارترکیه ای
آرد 2 قاشق غذاخوری سر پر
نشاسته ذرت یا گندم 2 قاشق غذاخوری سر پر
شیر نیم لیتر
شکر 3 قاشق غذاخوری
وانیل 5 گرم
پودر کرم شانتی یا پودر خامه 35 گرم
نکته : کرم شانتی پودر خامه اسانس دار است.
طرز تهیه کرم
ابتدا کرم را تهیه کنید. آرد، نشاسته، شکر و شیر را داخل قابلمه ای ریخته و با همزن دستی بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و مدام هم بزنید تا بپزد.
وقتی غلیظ شد و قوام آمد، حرارت را خاموش کرده و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
کنار بگذارید تا ولرم شود. در طی زمان ولرم شدن، گاهی آن را هم بزنید تا رویه آن نبندد.
کرم ولرم را در ظرفی دربسته ریخته و در یخچال قرار دهید.
وقتی سرد شد کرم شانتی را اضافه کرده و با همزن برقی خوب هم بزنید.
مواد لازم برای تهیه خمیر❤️❤️ قرابیه دو رنگ کرم دار👇
آرد 2 لیوان
نشاسته ذرت یا گندم 40گرم ( یک استکان کمرباریک ترک)یک سوم لیوان فرانسوی
پودر قند 50 گرم (یک استکان کمر باریک ترک)
مارگارین یا کره نرم شده 125 گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 5 گرم (یک چهارم قاشق چایخوری وانیل ایرانی)
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 1 قاشق مرباخوری
نکته : قرابیه ها معمولا شیرینی کمی دارند، در صورت تمایل می توانید میزان پودر قند را بیشتر بگیرید.من بیشترزدم😋
طرز تهیه قرابیه دو رنگ کرم دار👇
کره و پودر قند را با همزن خوب بزنید تا رنگش روشن و کشدار شود. سپس تخم مرغ را اضافه کرده و هم بزنید. وانیل بریزید.
آرد، نشاسته و بکینگ پودر را الک کرده و کم کم به مواد اضافه کرده و کمی ورز دهید. آرد را تا زمانی بریزید که خمیر نرمی که به دست نمی چسبد بدست آید.
خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. به نیمی از خمیر کاکائو اضافه کنید و ورز دهید تا یکدست شود.
هر یک از خمیرهای ساده و کاکائویی را به دو بخش تقسیم کنید.
یکی از خمیرهای ساده و یکی از کاکائویی ها را با وردنه به ضخامت تقریبا نیم سانت باز کنید.
حالا خمیر کاکائویی را روی خمیر ساده بگذارید و یکبار وردنه را از روی دو لایه خمیر رد کنید. دقت کنید فشار زیاد به خمیرها وارد نشود.
سپس خمیرهای بهم چسبیده را رول کنید. نیمه های دیگر خمیرها را هم به همین شکل رول کنید.
رول های خمیر را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا راحت تر بریده شوند.
رول ها را با ضخامت حدود نیم و حداکثر یک سانت برش بزنید.
قالب مافین را چرب کنید. یک برش را کف قالب مافین و سه یا چهار برش را کناره های قالب بچینید.
تا مانند کاسه تو خالی شود. کمی خمیرها را به کناره و کف قالب فشار دهید.
قالب را حدود 15 تا 20 دقیقه در فر 180 درجه قرار دهید تا بپزد.
نکته : زمان پخت زیاد نباشد چون قرابیه خشک می شود.
پس از پخت، سینی را از فر خارج کرده و بگذارید شیرینی کاملا سرد شود.
داخل آن کرم ریخته و در ظرف مناسب بچینید.
نکته : اگر شیرینی ساده می خواهید و کرم دوست ندارید، می توانید برش های رول را در سینی بچینید و بپزید.
نشاسته رو میشه بجاش ارد زد ولی شیرینیتون خیلی لطیف نمیشه
من بجای کرم
خامه قنادی کارکردم❌
ماریا☺️😋😉
@shirini71