شیرینی خرمایی
خرما نیم کیلو
گردو خرد شده ۱ لیوان
فندق خرد شده ۱ لیوان
شکلات شیری ۲۰۰گرم
پودر پسته برای تزیین
هسته های خرما هارو در آورده نیم ساعت داخل آب ملایم قرار داده بعد داخل مخلوط کن ریخته به حالت خمیر در میاریم بعد گردو و فندق رو اضافه کرده هم میزنیم و به کمک آب از خمیرمون به اندازه گردو برداشته ودر شکلات آب شده به روش بنماری غلتانده در ظرفی چیده ودر فریزر به مدت ۱ ساعت قرار داده تا شکلات ببندد
@shirini71
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
🐬 پنجم شهریور ماه ۱۳۹۹ 🐬
🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل
🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین
🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس
🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی
🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته
🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ
🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود.
@shirini71
#دسر_شیره_انگور
#دسرمقوی
#پودینگ_شیره_انگور
شیر ۱لیتر
زرده تخم مرغ ۱عدد
آرد ۲قاشق سوپخوری
نشاسته ذرت. ۲قاشق سوپخوری
شکر. ۱/۲پیمانه
شیره انگور. ۱/۲پیمانه
کره. ۱قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
آرد رو روی حرارت تفت بدید ،وبزارید خنک شه
نشاسته وشیره انگور و شکر را اضافه کنید وشیر رو کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد داخل شیر حل شه،زرده تخم مرغ رو هم اضافه کنید و مخلوط کنید
روی حرارت بزارید و مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه،حالا از روی حرارت بردارید کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا کره حل شه.
این دسر هم داغ سرو میشه هم سرد
جهت دیزاین تا داغ هست توی شاتهای مورد نظر بریزید،بزارید یخچال
سفت که شد روشو با کره اب شده
پودر بیسکوییت
و پودر کاکاعو،بنا به ذائقه خودتون دیزاین کنید.
@shirini71
#پودینگ_خرما
١٠ عدد خرما رو با ٣ ق غ شير ميكس كردم
بعد محلبي رو آماده كردم ٢ ل شير و ٢/٥ ق غ آرد و ٢/٥ ق غ نشاسته ذرت ريختم تو قابلمه و گذاشتم رو گاز هم زدم تا خودشو گرفت ٢ ق غ شكر و خرماي ميكس شده و ١ ق غ كره هم اضافه كردم و ريختم توظرف ها سرو کردم. به همین راحتی به همین خوشمزگی. 😋😋😋
ra.elyar
@shirini71
#کوکو_گوشت_کوبیده
مواد لازم :
. گوشت کوبیده ۵ قاشق غذاخوری
. تخم مرغ ۲ عدد
. سیر رنده شده ۱ قاشق غذاخوری
. نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه :
از باقی مانده گوشت کوبیده ای که از ابگوشت مانده است میتوانید کوکو ساده و خوشمزه ای تهیه کنید ، گوشت کوبیده را با تخم مرغ ها ، سیر رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کنید.
درون تابه ای روغن بریزید ، پس از داغ شدن روغن ۱ قاشق غذاخوری از مایه کوکو بردارید و درون تابه بریزید و به همین صورت تمام تابه را از تکه های کوکو پر کنید و با حرارت ملایم بگذارید سرخ شود.
مقدار تخم مرغی که اضافه میکند باید به اندازه باشد ( نه زیاد شل و نه زیاد سفت ) ؛ همینکه با قاشق بتوانید راحت از مایه بردارید یعنی مقدار تخم مرغ کافی میباشد ، در صورت لزوم میتوانید تخم مرغ بیشتری مصرف کنید.
پس از اماده شدن کوکوها را در نان قرار دهید و همراه با پیازچه ، سبزیجات ، گوجه و سس دلخواه سرو نمائید.
@shirini71
#قیمه_سیب_زمینی
✔مواد لازم برای ۶ نفر
گوشت گوسفند یا گوساله: ۳۰۰ گرم
لپه خام: ۱۰۰ گرم
پیاز: یک عدد بزرگ
رب گوجهفرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
گوجهفرنگی: ۳ عدد
لیموعمانی: ۳ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
زعفران دم کرده: به مقدار دلخواه
گلاب در صورت دلخواه: ۱ قاشق غذاخوری
دارچین در صورت دلخواه: نصف قاشق چایخوری ✔دستور تهیه:
پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و درون یک قابلمه که میخواهید خورش را درون آن بپزید تفت دهید.
بعد از اینکه پیازها کمی نرم شدند گوشتهایی را که به صورت تکههای کوچک خرد کردید را به آنها اضافه کنید و کمی آنها را با هم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. بعد از اینکه رنگ گوشت نیز تغییر کرد لپه را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
✔بعد از گذراندن مراحل قبل وقت آن رسیده که حدود ۵ لیوان آب روی موادتان بریزید. رب گوجه فرنگی را به همراه روغن درون یک ظرف جداگانه بریزید و تفت دهید و سپس آن را به موادتان اضافه کنید و حرارت زیر قابلمه را کمی زیاد کنید تا آب درون آن بجوشد.
✔بعد از اینکه آب درون قابلمه جوشید زیر آن را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید تا خورش به آرامی شروع به پختن کند. لیمو عمانیها را با چنگال سوراخ کنید و آنها را درون یک لیوان آب بریزید تا کمی از تلخی آنها گرفته شود و خورشتتان را تلخ نکند.
بعد از اینکه گوشت و لپه کاملا پخته شد لیمو عمانیها را به خورش اضافه کنید و نمک و فلفل را نیز درون آن بریزید. برای خوشرنگ شدن خورشتتان میتوانید کمی زعفران نیز به آن اضافه کنید
@shirini71