آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#چيز_كيك_قالبي
پودر ژله (رنگ دلخواه) 1بسته
خامه صبحانه 100گرم
پنير خامه ايي 100گرم
وانيل 1ق چ
شكر 2/3 ليوان
بيسكويتتت ساقه طلايي 1بسته
كره 50گرم
پودر ژلاتين 2ق غ
ابتدا پودر ژله با رنگ مورد نظر را با 1ليوان ابجوش مخلوط كرده و ميزاريم روي بخار كتري تا بن ماري بشه و ذرات ژله حل بشه قالب مورد نظر را چرب كرده و ژله را داخل قالب ريخته ميزاريم يخچال تا ببنده.
بعد از اينكه ژله نيم بند شد مواد مياني را اماده ميكنيم پودر ژلاتين رو با چند ق غ اب مخلوط كرده باز روي بخار كتري بن ماري ميكنيم و خامه،پنير خامه ايي،وانيل و شكر را باهمزن زده تا شكر حل بشه در اخر ژلاتين رو اضافه ميكنيم خوب مخلوط كرده و روي ژله ريخته ميزاريم دوباره يخچال بعد از كمي بيسكويتارو با ميكسر يا گوشتكوب پودر كرده با كره خوب مخلوط كرده و روي مواد خامه ايي ريخته و همه جاش پهن كرده ميزاريم يخچال 2يا3ساعتي تا خودشو بگيره بعد كناره هاي ژله رو از قالب جدا كرده و توي ظرف سرو برميگردونيم
@shirini71
#چیز_برگر
گوشت چرخشده 250 گرم
پیاز 1/4 پیمانه
زرده تخم مرغ 1عدد
آرد سوخاری 1/4 پیمانه
پودر پایریکا 1قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه همبرگر خانگی به روش مکدونالد
ابتدا ۱ عدد زرده تخم مرغ را به گوشت اضافه کنید. گوشت مورد استفاده در این دستور گوشت گوساله بدون چربی میباشد.
پیاز را ریز رنده کنید و بدون آب به گوشت اضافه کنید.. در صورت تمایل از مقداری پودر سیر نیز استفاده نمایید.
در این مرحله آرد سوخاری را بسته به ذائقه خود بین 1/4 تا 1/2 به مخلوط اضافه کنید. از مخلوط کردن تک تک مواد بپرهیزید.
نمک و فلفل را به مقدار لازم بسته به ذائقه خود اضافه کنید.
کلیه مواد را با یکدیگر به آرامی ترکیب کنید.
پس از آماده سازی مواد گوشتی، مواد را به قسمت مساوی تقسیم نمایید و به کمک رینگ و یا درب شیشه قالب بزنید. توجه داشته باشید اگر از درب ظروف برای قالب زدن استفاده میکنید میبایست کف آن را با کیسه پلاستیکی بپوشانید تا هنگام خارج کردن مواد، شکل ظاهری آن از بین نرود. همچنین توصیه میشود وسط گوشت را خالی کنید تا زمان سرخ کردن یکنواخت سرخ شود .
@shirini71
#فینگر_فود_کاسه سیب زمینی 🥔🥔
چندتا سیب زمینی پخته شده رو رنده زدم یه مقدار سس و شوید خرد شده تازه و نمک و فلفل سیاه بهش اضافه کردم بعد داخل قالب مافین نایلون انداختم و سیب زمینی ریختم و بهش شکل دادم ودرشون اوردم ، بعد هم یه مقدار قارچ و سینه مرغ ریش شده و ذرت و نخود فرنگی و هویج پخته نگینی شده و خیارشور و سس و فلفل سیاه و قاطی کردم و ریختم داخل کاسه ها و تو یخچال گذاشتم
@shirini71
هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری👇
نان باگت خانگی
@shirini71
#بورما_بورک
مواد لازم:
۳ لیوان آرد
۱ لیوان آب ولرم
۱ قاشق مربا خوری نمک
۱ دسته کوچک پیازچه (من باشم کمی هم پنیر لیقوان اضافه میکنم)
برای روی بورکها:
۱ استکان کوچک کره آب شده
۱ زرده تخم مرغ
آرد رو توی یک کاسه بزرگ ریخته وسطش رو مثل آتشفشان گود کنین و آب ولرم رو یواش یواش وسطش اضافه و مخلوط کنین تا به یک خمیر یکدست برسین. بذارین حدود نیم ساعت خمیر استراحت کنه. بعد خمیر رو به ۹ قسمت مساوی تقسیم کنین و برای راه راه بریدن خمیر از یک چاقوی کوچیک و تیز استفاده کنین، (پیشنهتد میکنم در این مرحله یکم روی خمیر کره بمالین اینکار از چسبیده رشتهها بهم جلوگیری میکنه) روی هم از کنار رول کنین و یک مثل مار درازش کنین ولی اونقدر نباشه که رشتهها بهم بچسبن بعد بپیچین و روشون رو از مخلوط زرده تخم مرغ و کره بمالین که خوشرنگ و طلایی بشن. توی سینی روی کاغذ روغنی بپیچین و در فر که از قبل روی ۲۰۰-۱۸۰ درجه گرم کردین حدود نیم ساعت بپزین
@shirini71