eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🍁🍁🍁 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری) 🍏 :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +دو تیکه پیتزا+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥙 ای مواد لازم: 🥘تخم مرغ 2 عدد 🥘 کالباس خرد شده چند برگ 🥘 پنیر چدار رنده شده نصف لیوان 🥘پیاز کوچک خرد شده 1 عدد 🥘 فلفل دلمه‌ای یک عدد متوسط 🥘قارچ متوسط 2 عدد 🥘 سس گوجه فرنگی 2 قاشق طرز تهیه: ❗️این املت خوشمزه بدون روغن سرخ کردنی آماده می شود و برای افرادی که غذاهای رژیمی استفاده می کنند بسیار مناسب بوده و روش تهیه ی آن بسیار ساده است. وقتی تموم مواد رو با هم مخلوط کردید داخل کیسه فریزر بریزید و از طرفی قابلمه ای رو پرآب کنید و بذارید آب جوش بیاد. کیسه رو داخل قابلمه بذارید و سرش رو بیرون قابلمه بگیرید و در قابلمه رو ببندید تا کیسه حاوی مواد داخل نیوفته و آب داخلش نره. تا حدی آب بجوشه که املتتون سفت بشه. نهایتا به هرشکلی که دوست دارید سرو کنید. من بجای سس گوجه فرنگی هم از خود گوجه تازه خردشده ریختم. برای ادویه هم، نمک و فلفل سیاه و زعفرون و پودر سیر ریختم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دو تا پیاز درشت رو نگینی ریز خرد میکنیم و با کمی روغن تفت میدیم کمی که سبک و طلایی شد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کرده و تفت میدیم نمک و فلفل و زردچوبه وکمی پودر پاپریکا بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم .در نهایت کمی پوره گوجه فرنگی اضافه کرده و میزاریم گوشت بپزه و آبش کشیده بشه و برای اینکه خوشرنگ تر بشه یه ق غ پر رب گوجه فرنگی اضافه کرده و تفت میدیم تا حسابی رب رنگ باز کنه و خوشرنگ بشه.زیر شعله رو کن کرده و درب ظرف رو میزاریم که کاملا بپزه و به روغن بیفته .البته من با کمترین میزان روغن درست کردم.برای چاشنیش هم کمی آب نارنج بهش اضافه میکنیم.کنارش هم سیب زمینی رو نگینی یا حبه قندی خرد کرده و سرخ میکنیم و با کته زعفرونی یا نون سرو میشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیرخشک قنادی1پیمانه پودر قند 1پیمانه ارده 1/2پیمانه وانیل نوک قاشق چایخوری پودر قند و شیرخشک رو حتما الک کنید.مواد رو باهم مخلوط كنيد ته قالب یا ظرف کیسه فریزر پهن کنید و پسته بریزید مواد حلوا رو بصورت فشرده بريزيد ودر فریزر 5 ساعت بذارید. (من یه کم ارده رو بیشتر ریختم و با دست ورز دادم..خیلی ارده نریزید چون خمیر میشه،با دست که ورز بدید به روغن می افته و عالی میشه) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
_مواد لازم: _ارده ...... یک پیمانه _پودر قند...... یک ونیم پیمانه _شیرخشک......یک پیمانه _پودر کاکائو.......یک ق مربا خوری سرپر _گردوی خرد شده....... مقداری _پودر هل....... نصف قاشق چایخوری (اختیاری) _پودر قند و شیر خشک رو الک کنیدو باهم مخلوط کنید (ویسک کنید)،میتونید نصف قاشق چایخوری پودر هل هم باهاش مخلوط کنید که من نزدم ، حالا ارده رو اضافه و مواد رو خوب مخلوط کنید بهتره که با دست مخلوط کنید چون با قاشق طول می‌کشه ، 🔴 همیشه ارده رو یکجا اضافه نکنید شاید همش استفاده نشه _🔴 مواد باید حالت خمیر خشک و سفت بشه _🔴مواد رو نصف کنید و به به یک قسمتش پودر کاکائو اضافه کنید _🔴 ته ظرف پلاستیکی مقداری گردوی خرد شده پخش کنید ویک لایه نازک از مواد روش بذارید تا گردوها فیکس بشن _🔴 حالا مطابق فیلم مواد رو در قالب بریزید و برای یک شب در فریزر بگذارید ، _🔴 در یخچال هم میشه بذارید ولی تو فریزر باشه راحت از قالب درمیاد _🔴بعدش با نوک چاقو دورش بکشید و تو یه ظرف مناسب برش گردونید وحتما در یخچال نگهداری کنید، shur_o_shirin @shirini71