eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دو تا پیاز درشت رو نگینی ریز خرد میکنیم و با کمی روغن تفت میدیم کمی که سبک و طلایی شد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کرده و تفت میدیم نمک و فلفل و زردچوبه وکمی پودر پاپریکا بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم .در نهایت کمی پوره گوجه فرنگی اضافه کرده و میزاریم گوشت بپزه و آبش کشیده بشه و برای اینکه خوشرنگ تر بشه یه ق غ پر رب گوجه فرنگی اضافه کرده و تفت میدیم تا حسابی رب رنگ باز کنه و خوشرنگ بشه.زیر شعله رو کن کرده و درب ظرف رو میزاریم که کاملا بپزه و به روغن بیفته .البته من با کمترین میزان روغن درست کردم.برای چاشنیش هم کمی آب نارنج بهش اضافه میکنیم.کنارش هم سیب زمینی رو نگینی یا حبه قندی خرد کرده و سرخ میکنیم و با کته زعفرونی یا نون سرو میشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیرخشک قنادی1پیمانه پودر قند 1پیمانه ارده 1/2پیمانه وانیل نوک قاشق چایخوری پودر قند و شیرخشک رو حتما الک کنید.مواد رو باهم مخلوط كنيد ته قالب یا ظرف کیسه فریزر پهن کنید و پسته بریزید مواد حلوا رو بصورت فشرده بريزيد ودر فریزر 5 ساعت بذارید. (من یه کم ارده رو بیشتر ریختم و با دست ورز دادم..خیلی ارده نریزید چون خمیر میشه،با دست که ورز بدید به روغن می افته و عالی میشه) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
_مواد لازم: _ارده ...... یک پیمانه _پودر قند...... یک ونیم پیمانه _شیرخشک......یک پیمانه _پودر کاکائو.......یک ق مربا خوری سرپر _گردوی خرد شده....... مقداری _پودر هل....... نصف قاشق چایخوری (اختیاری) _پودر قند و شیر خشک رو الک کنیدو باهم مخلوط کنید (ویسک کنید)،میتونید نصف قاشق چایخوری پودر هل هم باهاش مخلوط کنید که من نزدم ، حالا ارده رو اضافه و مواد رو خوب مخلوط کنید بهتره که با دست مخلوط کنید چون با قاشق طول می‌کشه ، 🔴 همیشه ارده رو یکجا اضافه نکنید شاید همش استفاده نشه _🔴 مواد باید حالت خمیر خشک و سفت بشه _🔴مواد رو نصف کنید و به به یک قسمتش پودر کاکائو اضافه کنید _🔴 ته ظرف پلاستیکی مقداری گردوی خرد شده پخش کنید ویک لایه نازک از مواد روش بذارید تا گردوها فیکس بشن _🔴 حالا مطابق فیلم مواد رو در قالب بریزید و برای یک شب در فریزر بگذارید ، _🔴 در یخچال هم میشه بذارید ولی تو فریزر باشه راحت از قالب درمیاد _🔴بعدش با نوک چاقو دورش بکشید و تو یه ظرف مناسب برش گردونید وحتما در یخچال نگهداری کنید، shur_o_shirin @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
ب من از یک تا ده چقد میدید🙈 خوب قورمه ای ک سبزیش خوش عطر و خوش بو باشه، ما سبزی رو با حرارت ملایم تفت میدیم تا ابش کشیده شه بعد بهش روغن جامد رو اضافه میکنیم میزاریم با حرارت کم خوب سرخ شه تا جاییکه رنگش تیره شه هواستون باشه نسوزه وگرنه تلخ میشه(این راز خوش رنگ شدن و ب روغن افتادن قورمه سبزی هستش ،ما برا فریزر کردنش سبزی تازه رو خورد ک کردیم تو سلفون میزاریم و فریز میکنیم دیگه تفتش نمیدیم این روش عالیه عطر و بوش میمونه) پیاز رو ریز خورد میکنیم با گوشت با حرارت ملایم 20 دقیقه خوب تفت میدیم تا اب گوشت جذب پیاز شه بعد بهش سبزی سرخ شده، لوبیا و نمک و فلفل رو اضافه،برا غلیظ شدن اگه آب گوشت یا آب قلمه(بزارید آب قلمه سرد شه بعد چربی روشو بگیرید تا خورشت زیاد چرب نشه) رو اضافه کنید قورمه مون جانانه میشه 😄خیلی لذیذ و لعاب دار میشه ،بعد اضافه کردن آب قلمه میزاریم اروم و با حرارت کم و ملایم جا بیفته و بپزه، ک ی کم زمان بره ولی نتیجه کار عالی میشه. اواخر پخت هم بهش لیمو ها رو اضافه کنید (ما از لیموهای ک چن پست پاینتر شیوه نگهداریشو برا خورشت گفتم استفاده کردیم از لیموی عمانی (خشک)خیلیییییییییییی خوشمزتره الانم ک فصل لیمو تا دیر نشده آمادش کنید. ::برای این ژله از دو بسته پودر ژله آلوئورا استفاده کردم، یکی از بسته رو با دو لیوان آب جوش بن ماری کردم و گذاشتم یخچال تا نیم بند شه(نباید بزارید کامل خودشو بگیره فقط تا حدی ک انگورها توش شناور نشن)نیم بند ک شد میریزیم تو قالب مون و انگور ها رو تو ژله فرو میکنیم (انگورها نباید ب کف و لبها ی قالب بخورن)بعد یک بسته ژله آلوئورا دیگه رو هم با دو لیوان آب جوش بن ماری کردم گذاشتم تا خنک شه ،بهش دو ق غ بستنی وانیلی اضافه کردم و خوب مخلوط میکنیم تا ژله و بستنی ب خورد هم برن میریزم رو ژله دیگه مون و میزاریم یخچال تا خودشو بگیره ☺میتونید انگور سیاه هم توش بریزید ب نظرم اینجوری بیشتر جذابتر میشه. . یه قورمه سبزی _بهتر است سبزی خورشت قورمه سبزی خیلی ریز خرد شود چون خورش بهتر جا می افتد. اگر سبزی قورمه درشت خرد شده باشد خورش هر چه بجوشد جا نمی افتد _ وقتی آب قورمه سبزی خشک شد، در انتهای پخت 5دقیقه زیرش رو خیلی کم کنیدکه روغن بندازه. _ خورش قورمه سبزی به زمان بیشتر و دمای خیلی کم نیاز دارد تا کاملا جا بیافتد. _برای اینکه قورمه سبزی شما روغن بیاندازد برای سرخ کردن سبزی از روغن جامد استفاده کنید. @shirini71