#کیک_
تخم مرغ:۳عدد(درشت)
آرد:۳پیمانه
شکر:۱و۱/۲پیمانه
شیر:۱/۳پیمانه
روغن:۱پیمانه
آب پرتقال:۱پیمانه
بکینگ پودر:۱و۱/۲ق.چ
پوست پرتقال:کمی
طرز تهیه:
زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید
شکر بین سفیده و زرده به صورت مساوی تقسیم بشه
اول سفیده را خوب بزنید تا حجمش دو برابر بشه و از ظرفتون نریزه،بعد زرده و مابقی شکر و خوب بزنید تا کرم رنگ بشه،روغن و شیر و به زرده تخم مرغها اضافه کنید کمی بزنید،آب پرتقال را هم اضافه کنید،زست پرتقال را به مخلوط اضافه کنید و در آخر آرد و بکینگ پودرو که الک کردید کم کم به مخلوط اضافه کنید و در همین حین سفیده تخم مرغها هم اضافه کنید(یعنی کمی آرد بزنید کمی سفیده بعد با لیسک آروم موادو ترکیب کنید).د قالب ریخته و در فر ۱۸۰ درجه قرار بدین تا بپزه.
نوش جان🌸
نکته
این کیک بافتش فوق العاده نرم و سبکه
ماندگاریش تا یک هفته است
از قالب شماره ۲۰ تو ۲۲ برای این دستور استفاده کنید(عکس کیک در قالب ۲۰ درست شده)
@shirini71
لیموناد_هندونه 🍉🍋🍉🍋
هندونه سه پیمانه
آب سه پیمانه
شکر ۱/۳ پیمانه
لیمو ترش تازه۳ عدد
ترجیحا دونه های هندونه رو در بیارید و با آب لیمو و شکر و آب داخل میکسر میکس کنید و موقع سرو چند تا یخ داخل لیوان بریزید و نوش جان کنید🍉🍋🍉
@shirini71
#کیک یزدی
مدیر پز😍
موادلازم👌
موادبا لیوان فرانسوی پیمانه شده
۲/۵لیوان آرد
۱لیوان شکر
۱لیوان ماست
۱لیوان روغن مایع
۲عددتخم مرغ
یک قاشق چ پکیک پودر
یک قاشق چ خوری جوش شیرین
کنجدواسه روی کیکها ۳قاشق غذاخوری
🌷🌷🌷
طرزتهیه 👌
اول روغن شکرتخم مرغ وماست رو باهمزن به مدت ۵دقیقه خوب میزنیم بعد آردکه با پکینک پودروجوش شیرین سه باالک کردیم آرام مخلوط موادمیکنیم وتا جایی هم میزنیم که آردمخلوط موادبشه توستراز ۱۰دقیقه جلوتربا درجه ۱۸۰وزمان ۲۵دقیقه ودما از دوطرف درطبقه وسط توسترروشن کردم بعدموادداخل قالب به مقداردوسوم موادریختم که وقتی پف کرداز قالب نریزه داخل قالب که موادوریختم کمی هم کنجدریختم وبه مدت ۲۵دقیقه درطبقه وسط توسترگذاشتم ❤️❤️این رسپی خیلی آسونه وامتحان شده امیداوارم درست کنیدوراضی باشین
@shirini71
@shirini71
#ادویه_کدوحلوایی 🥧
توی اکثر دستوراتی که با کدو حلوایی درست میشن از ادویه مخصوص استفاده میشه. میتونید این ادویه رو درست کنید و داخل شیشه نگه داری کنید تا هروقت توی دستوری به این ادویه نیاز داشتید راحت استفاده کنید.
دارچین 2 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل 1 قاشق چای خوری
جوز هندی 1/2 قاشق چای خوری
میخک 1/2 قاشق چای خوری
همه این ادویه ها را با هم مخلوط کنید و در ظرفی دردار نگه داری کنید.
🎃نکته: ادویه کدو حلوایی را میتونید به سلیقه خودتون کمی تغییر بدید. یا میتونید به سادگی فقط از دارچین استفاده کنید.
@shirini71
#پوره_کدو_حلوایی 🎃
حتما دیدید که توی خیلی از دستورات کیک ها و دسرهایی که با کدو حلوایی درست میشن از پوره کدو حلوایی استفاده میشه. حالا چطور درستش کنیم؟ 🧐
یک عدد کدو حلوایی درسته را از طول نصف کنید. تخم کدو را کاملا خالی کنید و روی هر قسمت کمی نمک بپاشید(اختیاری). حالادو تکه کدو حلوایی را توی سینی فر بزارید و داخل فر 180 درجه بپزید. زمان پخت بستگی به اندازه کدو حلوایی داره ممکنه بین نیم تا یک ساعت طول بکشه بعد از نیم ساعت دائم چک کنید به این صورت که یک چنجال داخلش فرو کنید اگه نرم شده بود پخته . بعد از سرد شدن با یک قاشق گوشت داخل کدو حلوایی رو بتراشید و داخل غذاساز یا مخلوط کن خوب له کنید.
پوره کدو حلوایی رو بهتره تازه مصرف کنید ولی میتونید تا یک هفته داخل ظرف در دار داخل یخچال و تا 3 ماه داخل فریزر نگه داری کنید.
این دستور رو داشته باشید تا دستور انواع کیک و دسر کدوحلوایی رو به زودی براتون بزارم.
@shirini71
کیک_کدوحلوایی_و_شکلات 😍
ترکیب کدو حلوایی و ادویه های خوش عطرش با شکلات چیپسی واقعا عالیه. کیه که اینو دلش نخواد؟😋
🥧 مواد لازم:
آرد 2 پیمانه
ادویه کدو حلوایی 3 قاشق چای خوری
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
کره 100 گرم
شکر 3/4 پیمانه
شکر قهوه ای 1/2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1 و نیم قاشق چای خوری
پوره کدو حلوایی 250 گرم یا 1 پیمانه
شکلات چیپسی 1 و نیم پیمانه
@shirini71
🥧 طرز تهیه:
اول همه مواد را اندازه گیری کنید و به دمای محیط برسانید. فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. یک عدد قالب مستطیل 20 در 30 سانتی متری را با کاغذ روغنی بپوشانید.
در کاسه ای آرد را همراه ادویه و جوش شیرین و نمک الک کنید.
در کاسه همزن کره نرم شده را همراه شکرسفید و قهوه ای چند دقیقه با همزن بزنید تا رنگ آن روشن و پوک شود. بعد تخم مرغ و وانیل و پوره کدو حلوایی را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. آرد را کم کم اضافه کنید و با دور کند همزن مواد را مخلوط کنید. در آخر 3 قاشق از شکلات را نگه دارید و بقیه شکلات ها را با مواد کیک مخلوط کنید. مواد کیک را داخل قالب بریزید و روی آن را صاف کنید. در آخر مقداری شکلات را که نگه داشته بودید روی مواد کیک پخش کنید و قالب را به مدت حدود 30 دقیقه در طبقه وسط فر 180 درجه قرار دهید. بعد از پخت صبر کنید کیک خنک شود و به شکل برشهای چهارگوش ببرید.