eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
اینم هنر کدبانوی کانال😍😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4 عدد سیب زمینی آبپز رنده شده اندکی گوشت چرخ کرده(سه بار چرخی) مرغ 1عدد سیر له شده 2 ق غ پنیر پارمزان 1 ق غ ریحان ریز شده 2 ق غ خامه 1 عدد زرده هویج ابپز 1 عدد متوسط نخود فرنگی پخته 2 ق غ فلفل دلمه ای نصف 1 عدد همه مواد به اضافه نمک و فلفل و پودر سیر و پاپریکا رو با هم خوب مخلوط میکنیم و بعد داخل دست بشکل مورد نظر درمیاریم و در انتها توی زرده تخم مرغ و ارد سوخاری میزنیم و بعد از 1 ساعت داخل روغن سرخشون میکنیم به همین راحتی. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. تهیه نوعی پيتزا 👉👉 مواد لازم برای خمیر : آرد ۵۰۰ گرم خمیر مایه یک قاشق غذا خوری سر پر آب ولرم نصف استکان شکر یک قاشق غذا خوری تخم مرغ یک عدد کامل ویک عدد سفیده شیر ۱۲۵ سی سی روغن مایع ۱۲۵ سی سی نمک یک قاشق چای خوری مواد لازم برای پر کردن كالزونه : سليقه اي طرز تهیه : مایه خمیر و شکر را تركيب می کنیم و با آب ولرم مخلوط می کنیم وروی اون را می پو شانیم تا عمل بيايد . در ظرفي تخم مرغ و شیر و روغن و نمك و مایه خمیر عمل آمده را مخلوط می کنیم سپس آرد را كم كم اضافه ميكنيم و ورز مي دهيم تا یک دست شود ( آرد را در حدي اضافه كنيد كه خمير به دست نچسبد ) روی خمیر رابا سلفون می پوشانیم و در جای نسبتا گرم می گذاریم تا حجم آن دو برابر شود . پف خمير را مي گيريم و آن را روي سطح آرد پاشي شده بشكل دايره بزرگ باز مي كنيم . نيمي از خمير را با مواد مياني و پنير پيتزا مي پوشانيم و نيم ديگر خمير را روي آن بر مي گردانيم . لبه هاي خمير را با كمك برس مرطوب مي كنيم و با چنگال بهم فشار مي دهيم تا بچسبد . روي خمير را با زرده تخم مرغ و كمي شير رومال مي كنيم كمي كنجد مي پاشيم و در فر از قبل گرم شده در دماي ١٨٠ درجه به مدت ٣٠ دقيقه قرار مي دهيم ( زمان تقريبي است ) براي مواد مياني من از تركيب گوشت ، قارچ ، فلفل دلمه ، پودر سير ، ادويه و نمك و فلفل استفاده كردم . مي تونيد براي مواد مياني از زيتون هم استفاده كنيد . نوش جان 🌺🌺🌺 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یک کیلو زیتون سبز بدون هسته رو خرد میکنم . نیم کیلو هویج رو بخار پز میکنم و رنده درشت میزنم .(این بار هویج رو کمتر ریختم ) یک بوته بزرگ سیر رو خیلی ریز خرد میکنم . یک یا دو قاشق رب گوجه فرنگی رو با یک لیوان سرکه رقیق کنید . (اندازه رب بستگی به غلظت اون داره ) مواد رو مخلوط کنید ، نمک و فلفل بزنید و سس رو روی اون بریزید بعد هم بزنید . سرکه رو کم کم اضافه کنید تا یه سس غلیظ بدست بیاد . نباید سرکه خیلی زیاد باشه . این ترشی رو توی یخچال نگه دارید و از سه روز بعد قابل استفاده است @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سوسیس پنیری سینه مرغ ۶۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم روغن مایع ۲ ق غ پنیر پیتزا ۵ تا ۱۰ ق غ پر یخ ۵ تکه نمک ۲ ق مرباخوری سیر درشت ۵ تا ۶ حبه رنده شده نشاسته ذرت ۵ ق غذا خوری اسانس دود ۱ ق چایخوری ادویه ها : تخم گشنیز ، میخک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، جوز هندی رنده شده / هر کدوم ۱ ق چایخوری پر ، پودر هل نصف ق چ پودر پیاز ۱ ق غ سینه ی مرغ توی غذاساز یا چرخ گوشت کاملا له کنید بعد سیر رنده شده و گوشت چرخ کرده را بریزید و با غذا ساز کاملا مخلوط کنید و بعد نشاسته ذرت ، یخ و ادویه ها را بریزید و هر بار به خوبی هم بزنید در آخر روغن، نمک ، اسانس دود و پنیر پیتزا را اضافه کنید و ۴ تا ۵ دقیقه با غذاساز هم بزنید تا کاملا حالت سفت و خمیری بگیرید سپس در قیف بدون سرماسوره بریزید و کاور سوسیس را با مواد پر کنید یا در صورت نداشتن کاور طبق فیلم عمل کنید ( لای سلفون بپیچید از هر دو طرف فشرده و لوله کنید و گره بزنید سپس در فویل بزارید و مثل شکلات بپیچید ) یک قابلمه اب را جوش بیارید و سوسیس ها رو بمدت ۱ ساعت با حرارت ملایم بپزید بعد بزارید خنک بشه و بمدت ۲۴ ساعت فریز کنید و در آخر آماده مصرفه و نوش جونتون @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا