آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
.
🥘🥘#سوپ_زنجبیل
ابتدا پیاز رو رنده ریز کردم و خوب تفت دادم با یکم روغن مایع بعد یکم کره ریختم بعد یه تكه سینه مرغ رو ریختم و تفت دادم بعد هویج رنده شده رو اضافه کردم و یکم تفت دادم و زرد چوبه فلفل نمک رو هم ریختم بعد آب ریختم گذاشتم تا بجوشه بعد دو تیکه ریشه زنجبیل ریختم بعد جو پخته شده و قارچ ریز خرد شده رو اضافه کردم یکم بعد رب گوجه فرنگی رو ریختم بعد گوشت مرغ رو از داخل سوپ درآوردم خوب ساتوری کردم باز ریختم داخل سوپ
شعله رو کم کردم تا خوب بپزه
بعد زرشک رو شستم ریختم در آخر هم یه کم جعفری ساتوری شده و آبلیمو ریختم. سوپ بسیار خوشمزه ای هس امیدوارم درست کنید مخصوصا برا سرماخوردگی خیلی خوبه.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#بامیه
مواد لازم:
آب1پیمانه
آرد 1پیمانه
کره 50 گرم
تخم مرغ 2عدد و نصفی
وانیل کمی
شیره بامیه:
شکر 2 لیوان پر
آب 1لیوان
گلاب 3قاشق غذاخوری
گلوکز 2قاشق غذاخوری
هل درسته دو عدد
1قاشق مربا خوری آبلیمو
زعفران کمی
طرز تهیه شیره:
شکر,آب وگلاب وهل را داخل ظرف ریخته وکمی هم بزنید تا شکر حل شود شعله را روی حرارت متوسط تنظیم کنید بعد از اینکه جوش آمد وشکر حل شد حرارت را کم کنید,زعفران, آب لیمو را اضافه کنید بعد از اینکه حدود 3دقیقه جوشید گلوکز را اضافه کرده هم بزنید تا حل شود بردارید.(نزارید شیره زیاد بجوشه.)
مقداری از شیره را مابین دو انگشت امتحان کنید اگر چسبندگی داشت غلظت شیره خوب است.
ابتدا شیره بامیه را درست کنید وکنار بگذارید تا خنک شود.
طرز تهیه بامیه:
کره, آب را روی حرارت متوسط بگذارید,به محض اینکه ریز جوش زد از روی حرارت بردارید وآرد را یکدفعه اضافه کنید وسریع هم بزنید,و یک قاشق از شیره رو اضافه کنید دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید مرتب خمیر راهم بزنید( حتما با قاشق چوبی هم بزنید) وتکه تکه کنید تا رطوبت آن کامل گرفته شود به حدی که وقتی با انگشت خمیر را فشار دهید چرب شود بعد از روی حرارت برداشته, داخل ظرف دیگر خمیر را کامل باز کنید تا ولرم شود,(حتما ولرم باشه سرد نشه وگرنه تخم مرغ جذب نمیشه)
ابتدا وانیل وبعد تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید ,هرکدام را خوب با دست مخلوط کنید تا جذب خمیر شود,کمی از خمیر را بین دو انگشت امتحان کنید باید حالت چسبندگی داشته باشد اگر تکه ای بود واز انگشت جدا شد نصف تخم مرغ را بشکنید هم بزنید ,چند دقیقه با دور کند همزن بزنید تا کاملا یکدست شود
داخل قیف ماسوره شکوفه متوسط بگذارید ومواد بامیه را بریزید
روغن را داخل ظرفی با دیواره بلند ریخته(چون روغن بامیه کف میکند)وروی حرارت ملایم بگذارید تا کمی گرم شود( مواظب باشید روغن نباید داغ بشه) سپس نوک قیچی را داخل روغن بزنید با یک دست قیف را فشار دهید وبا دست دیگر بامیه ها راقیچی کنید,سعی کنید "یک اندازه برش بزنید تا بامیه ها یکدست سرخ شود ,بعد ظرف را کمی تکان دهید واجازه دهید با حرارت نسبتا ملایم سرخ شود این کار حدود 15 تا 20 دقیقه طول میکشد پس نیاز به حوصله دارد(برای اینکه بامیه ها بعد از اینکه داخل شیره رفت نرم نشود)مرتب بامیه ها را زیر ورو کنید تا یکنواخت سرخ وکاملا نارنجی رنگ شود بعد داخل صافی بریزید تا روغن اضافی آن گرفته شود وبلافاصله همانطور داغ داخل شیره سرد بریزید و حدود 3 تا 5 دقیقه زمان دهید تا شیره جذب بامیه ها شود,دوباره داخل صافی بریزید تا شیره اضافی آن گرفته شود سپس در ظرف بچینید.
نکته. حتما با حرارت کم سرخ شود تا داخل بامیه ها خمیر نمونه.
نکته :
میتونید نوک قاشق چایخوری پکینپودر هم بزنید.
از قیف پارچهای استفاده کنید.
خیلی خیلی خوشمزه و ترد هس
حتما درست کنید
یک قاشق از شیره رو برا خوشرنگ شدن بامیه موقع پختن خمیر بریزید.
اگه درست کردین خوشتون اومد لطفا یه فاتحه برا پدرم بفرستین ممنون.
@shirini71
#رژیم_لاغری_بهاره💓
بیست و سوم فروردین 1400
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگک+ یک عدد تخم مرغ ابپز+1 حبه قند+یک فنجان قهوه(180کالری)
🍏 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق پلو ساده+نصف سیخ جوجه کباب+یک عدد گوجه کبابی(300 کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه رژیمی + یک عدد میوه
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک لیوان خوراک لوبیا+یک کف دست نان سنگک(250کالری)
@shirini71
#نان_پنبه_ای_مغزدار
مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ (زرده ی یک عدد را برای رومال جدا کنید)
1 لیوان شیر ولرم (اندازه لیوان 200 میلی لیتر)
نصف لیوان آب گرم
نصف لیوان روغن مایع
2 قاشق چای خوری مخمر فوری
1 قاشق چایخوری نمک
1.5 قاشق چای خوری پودر قند یا شکر
4 لیوان آرد (مقدار آرد ممکن است متفاوت باشد ، آن را کنترل شده اضافه کنید) (اندازه لیوان 250 میلی لیتر)
برای مواد داخلی
مقداری پنیر و جعفری
برای تزیین:
کنجد و سیاه دانه
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و شیر روغن و اب و خمیر مایه و شکر و نمک را داخل ظرف بریزید و مخلوط کنید و بعد ارد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست اید و ده دقیقه ورز دهید و روی خمیر را بپوشانید و بزارید دو برابر شود به مدت نیم ساعت تا یک ساعت .
و بعد از خمیر به اندازه ی نارنگی بردارید و با دست کمی خمیر را باز کنید و کمی پنیر و جعفری در وسط خمیر قرار دهید و خمیر را مانند فیلم رول کنید و داخل سینی بچینید و دوباره روی نانها را با پارچه بپوشانید و بزارید ۱۵ دقیقه استراحت کند و سینی داخل فر از قبل گرم شده با
دمای 220 درجه بزارید تا روی نانها خوشرنگ شود.
بعد از اینکه نانها را از فر در آوردید روی نانها را با پارچه بپوشانید تا نانها نرم شوند
@shirini71