#پای_پنیری_شکم_پر
سیب زمینی ۶ عدد کوچک
روغن زیتون ۱ ق غذاخوری
جعفری ساطوری ۱ ق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم برای لایه وسط:
ژامبون خرد شده ۲۰۰ گرم
پنیر موزارلای مکعبی خرد شده ۳۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم
جعفری ساطوری ریز ۱ ق غذاخوری
در ابتدا پنیر موزارلا ، ژامبون و پنیر خامه ای رو خوب مخلوط کنید و کمی نمک ، فلفل و جعفری ساطوری اضافه کنید. سیب زمینی های پخته شده را کاملا پوره کرده و با روغن زیتون ، جعفری ، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید .ماهیتابه را با روغن یا کره خوب چرب کنید یک لایه سیب زمینی سپس مخلوط ژامبون و پنیر ها و مجدد سیب زمینی را اضافه کنید و سطح آن را صاف کنید سپس ماهیتابه را بر روی شعله با حرارت متوسط قرار دهید و بعد از ۷ الی ۱۰ دقیقه بر گردانده تا طرف دیگر آن هم طلایی شود .نوش جان 😋🤗
@shirini71
#خورش_هویج_تبریزی پنج عدد هویج درشت رو با رنده آلمانی رنده می کنم. داخل ماهی تابه می ریزم (فقط به اندازه کف ماهی تابه می ریزم) . نصف لیوان آب و نصف ق روغن می ریزم و درش و می ذارم تا هم بپزه و هم سرخ شه. حدودا ده دقیقه بعد وقتی هویج پخته و آبش کشیده شد ،یک ق چایخوری آبلیمو می ریزم تا وقتی هویج ها رو با قاشق هم می زنم نشکنن و له نشن. بعد از اینکه سرخ شد ، از ماهی تابه بر میدارم و باز دو مشت هویج می ریزم و همین کار تکرار می کنم تا همهی هویج ها پخته و سرخ بشن . در آخر هویج ها رو یکجا می ریزم و نصف ق رب گوجه، دو ق غذا زعفرون، نمک، روغن و به مقدار دلخواه آبلیمو اضافه می کنم و هممی زنم، درش و می ذارم تا ده دقیقه با بخارش، جا افتاده بشه و کنار گوشت یا مرغ سرو می کنم. اگه آلو بخارا هم باشه که دیگه نگم براتون از خوشمزهگی این غذا
@shirini71
#لقمه_قاضی
#افطاری
#شیرینی_بدون_فر
قبل گذاشتن دستور یه توضیحی بدم 👇
این دستور ترجمه یه دستور عربیه و من بر اساس تجربیات خودم نوشتم براتون و دستورش امتحان شده هست خیلی راحته فقط حتما به نکات توجه کنید
این خوشگل و دلبر جان هم اسمش لقمه قاضی هست و با لقیمات فرق داره
من دستور رو با نکات مهمش براتون میزارم امیدوارم درست کنید و لذت ببرید ❤️👇👇👇
لقمه قاضی :
نشاسته ذرت ۶۲گرم
آرد ۳۷۵گرم
شکر ۳۰گرم
شیر یا آب ولرم ۳۵۰میل
روغن مایع ۵۶گرم
ماست ۱۲۰میل
مایه خمیر ۸گرم
وانیل ۱/۸ق چ
طرز تهیه :
همه مواد با هم مخلوط به جز ارد و با همزن دستی خوب هم بزنید بعد ارد رو در دو مرحله اضافه با همزن دستی و سپس لیسک مثل فیلم مخلوط کنید تا مواد کاملا یکدست بشه ،بعد روی طرف را با سلفون و سپس پارچه پوشانده و یک ساعت استراحت بدید ،سپس پف خمیر را بگیرید و هم بزنید و مجدد ۱۵دقیقه دیگر استراحت دهید و در قیف ریخته در روغن داغ و شناور که در قابلمه ریختید سرخ کنید .نکته مهم حتما روغن شناور باشه حتما وقتی یه طرفش کمی گرفت باید زیرو رو بشه سریع و نکته مهم دیگه قابلمه متوسط باشه چون باید از هم فاصله داشته باشند و نکته مهم بعدی حتما کم کم مواد در قیف بریزید که هر سری قابلمه پر شد چیزی در قیف نمونه چون باید هر چی میمونه هر بار دوباره با لیسک خوب هم بزنید و بریزید تو قیف تا حباب نزنه و مایه خمیر فعال نشه تو قیف .بعد سرخ شدن روغنش رو بگیرید و در شربت سرد بریزید یک دقیقه بعد باز شربتش رو بگیرید و آماده سرو هست .
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم برای آش جوش بره برای 4نفر:
پیاز:دو عدد
سیر:یک بوته
گوشت چرخ کرده یا قرمه :150گرم
عدس:150 گرم
کنجد بوداده شده اسیاب شده=به مقدار دلخواه
زرد چوبه فلفل نمک =به مقدار لازم
مواد خمیر اش:
ارد:سه لیوان فرانسوی
نمک:یک قاشق غذا خوری
آب :یک لیوان
طرز تهیه:اول پیاز داغ و سیر داغ را اماده کرده و بعد به آن زردچوبه فلفل را افزوده وگوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم تا تف بخورد بعد عدس کوبیده شده رو اضافه میکنیم و بعد کنجد اسیاب شده .
توجه(مواد میانی آش نباید آبکی باشد)
بعد از این که مواد اش رو داخل خمیر گذاشتیم و اماده شد داخل یک قابلمه آبو به جوش میاریم من خودم یه قاشق غذا خوری نمک ریختم بعد منتظر میمونیم به جوش بیاد بعد بهش سبزی اش اضافه میکنیم (میتونید اگه از روز قبلش قرمه سبزی دارین به آبش اضافه کنید تو دستورش نیست من خودم این کارو میکنم خیلی خوب میشه👌)
آب که بجوش آمد بهش خوده آش رو اضافه میکنید دقت کنید اب یکم رو آشو بگیره یکم که جوش خورد آبش یکم کم شد دره ظرفو ببنید که دم بکشه و خمیر وا نره بعد این که پخت روغن داغ میکنیم (بهتره از روغن زرد یا گوشت استفاده بشه من خودم روغن زرد استفاده کرده عالیه)به روغن زرد چوبه وکشک میزنیم و با آشمون مخلوط میکنیم برا تزئینشم میتونید از کشک گردو وکنجد استفاده کنید .
نوش جونتون
@shirini71