#سالاد بروكلي و پياز بنفش
اول سه ليوان بروكلي بدون ساقه رو سه تا پنج دقيقه داخل آب و نمك بجوشونيد بعد آبكش كنيد و روش آب سرد بگيريد.
حالا سس رو آماده كنيد: سه چهارم ليوان ماست خامه اي يا يوناني+نمك و فلفل و پودر سير(يا سير رنده شده)+يك و نيم ق غذاخوري سركه سفيد+دو ق مرباخوري شكر
سالاد:#بروكلي+يدونه پياز بنفش خرد شده+نصف ليوان ژامبون خرد و سرخ شده(قابل حذف)+نصف ليوان مغز تخمه آفتابگردان يا گردو يا تركيب هردو+دو قاشق كشمش پلويي
بعد سس رو با سالاد تركيب و نيم ساعت داخل يخچال بذاريد
@shirini71
کیکشکلاتی
مواد لازم:
شکلات تلخ: ۳۰۰ گرم
کره: ۱۲۵ گرم
پودر کاکائو: ۱قاشق غذاخوری
شکر قهوهای: ۱۲۰ گرم (۱/۲ فنجان+۱ و نیم قاشق غذاخوری)
شکر سفید: ۵۰گرم (۱/۴ فنجان)
تخم مرغ: ۳عدد
آرد: ۱۰۵گرم (۳/۴فنجان)
وانیل
بکینگ پودر: ۱قاشق چایخوری
گیلاس بدون دانه: ۱ فنجان
گاناش
شکلات: ۱۷۰ گرم
خامه: ۱۱۵ گرم
طرز تهیه:
کره را به روش بن ماری ذوب کنید. وقتی آب شد، شکلات را اضافه کنید. شکر را اضافه و هم بزنید. تخم مرغ ها را کمی هم بزنید و اضافه کنید. آرد، بیکینگ پودر، وانیل و پودر کاکائو را با هم الک کرده و اضافه کنید. در آخر، گیلاس را به مخلوط اضافه کنید. به مدت ۳۵ دقیقه در یک اجاق داغ و بدون فن در دمای ۱۸۰ درجه در قالب کمربندی ۲۴ سانتیمتری (کاغذ روغنی زیر آن) بپزید.
برای گاناش، خامه را جوش آورده و شکلات را در آن ذوب کنید. گاناش را روی کیک خنک شده بریزید (از داخل قالب بیرون بیاورید) و بگذارید ۲-۳ ساعت در یخچال بماند و در انتها با پودر کاکائو تزئین و سرو کنید. برای خارج شدن راحت از قالب، تیغه خود را در آب جوش قرار داده و آن را با یک دستمال پاک کنید. با نوک چاقو، گاناش را از لبه ها آزاد کنید. قالب را به این شکل باز کنید. نوش جونتون
@shirini71
#چيپس_خانگى 🍟 😋
🔸اول سیب زمینی هارو پوست گرفته بشورید بعد با پوست کن یا رنده نازک برش بزنید، هر چی نازک تر باشه چیپسهاتون باکیفتره،تو ی کاسه ی مقدار آب،سرکه،یخ ، ب.پ و سرکه و نمک رو ریخته هم بزنید ی کم بعد برشهای سیب زمینی رو تو کاسه بندازید،بزارید نیم ساعت بمونه، بعد سیب زمینی هارو بیرون بیارید(دیگه نشورید، بدون شستن) تو صافی ریخته بعد رو ی پارچه تمیز بزارید تا خشک شن حدودا ۲ ساعت،
روغن رو گرم کنید، تا جای روغن بریزید ک سیب زمینی ها شناور باشن،ی قابلمه کوچیک و کمی گود باشه بهتره، سیب زمینی خودش ب تنهای مزه خاصی نداره میتونید قبل سرخ شدن یا موقع سرخ شدن کمی نمک روش بپاشید ک نمکی شه، یا میتونید اول خیلی کم توی سس کچاب زده فلفل هم بزنید ک فلفلی شه، تو روغن تا حدی ک ترد شه سرخ کنید، نباید زیاد تغییر رنگ بده
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم برای تهیه قرابیه دو رنگ کرم دارترکیه ای
آرد 2 قاشق غذاخوری سر پر
نشاسته ذرت یا گندم 2 قاشق غذاخوری سر پر
شیر نیم لیتر
شکر 3 قاشق غذاخوری
وانیل 5 گرم
پودر کرم شانتی یا پودر خامه 35 گرم
نکته : کرم شانتی پودر خامه اسانس دار است.
طرز تهیه کرم
ابتدا کرم را تهیه کنید. آرد، نشاسته، شکر و شیر را داخل قابلمه ای ریخته و با همزن دستی بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و مدام هم بزنید تا بپزد.
وقتی غلیظ شد و قوام آمد، حرارت را خاموش کرده و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
کنار بگذارید تا ولرم شود. در طی زمان ولرم شدن، گاهی آن را هم بزنید تا رویه آن نبندد.
کرم ولرم را در ظرفی دربسته ریخته و در یخچال قرار دهید.
وقتی سرد شد کرم شانتی را اضافه کرده و با همزن برقی خوب هم بزنید.
مواد لازم برای تهیه خمیر❤️❤️ قرابیه دو رنگ کرم دار👇
آرد 2 لیوان
نشاسته ذرت یا گندم 40گرم ( یک استکان کمرباریک ترک)یک سوم لیوان فرانسوی
پودر قند 50 گرم (یک استکان کمر باریک ترک)
مارگارین یا کره نرم شده 125 گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 5 گرم (یک چهارم قاشق چایخوری وانیل ایرانی)
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 1 قاشق مرباخوری
نکته : قرابیه ها معمولا شیرینی کمی دارند، در صورت تمایل می توانید میزان پودر قند را بیشتر بگیرید.من بیشترزدم😋
طرز تهیه قرابیه دو رنگ کرم دار👇
کره و پودر قند را با همزن خوب بزنید تا رنگش روشن و کشدار شود. سپس تخم مرغ را اضافه کرده و هم بزنید. وانیل بریزید.
آرد، نشاسته و بکینگ پودر را الک کرده و کم کم به مواد اضافه کرده و کمی ورز دهید. آرد را تا زمانی بریزید که خمیر نرمی که به دست نمی چسبد بدست آید.
خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. به نیمی از خمیر کاکائو اضافه کنید و ورز دهید تا یکدست شود.
هر یک از خمیرهای ساده و کاکائویی را به دو بخش تقسیم کنید.
یکی از خمیرهای ساده و یکی از کاکائویی ها را با وردنه به ضخامت تقریبا نیم سانت باز کنید.
حالا خمیر کاکائویی را روی خمیر ساده بگذارید و یکبار وردنه را از روی دو لایه خمیر رد کنید. دقت کنید فشار زیاد به خمیرها وارد نشود.
سپس خمیرهای بهم چسبیده را رول کنید. نیمه های دیگر خمیرها را هم به همین شکل رول کنید.
رول های خمیر را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا راحت تر بریده شوند.
رول ها را با ضخامت حدود نیم و حداکثر یک سانت برش بزنید.
قالب مافین را چرب کنید. یک برش را کف قالب مافین و سه یا چهار برش را کناره های قالب بچینید.
تا مانند کاسه تو خالی شود. کمی خمیرها را به کناره و کف قالب فشار دهید.
قالب را حدود 15 تا 20 دقیقه در فر 180 درجه قرار دهید تا بپزد.
نکته : زمان پخت زیاد نباشد چون قرابیه خشک می شود.
پس از پخت، سینی را از فر خارج کرده و بگذارید شیرینی کاملا سرد شود.
داخل آن کرم ریخته و در ظرف مناسب بچینید.
نکته : اگر شیرینی ساده می خواهید و کرم دوست ندارید، می توانید برش های رول را در سینی بچینید و بپزید.
نشاسته رو میشه بجاش ارد زد ولی شیرینیتون خیلی لطیف نمیشه
من بجای کرم
خامه قنادی کارکردم❌
ماریا☺️😋😉
@shirini71
#کیک_قاشقی 🥯 😋
#عصرونه
#صبحونه
▫️تخم مرغ ۱ عدد
▫️آرد ۱ پیمانه
▫️شکر ۱/۲ پیمانه
▫️ماست ۱/۲ پیمانه
▫️گلاب ۱ ق غ (دلخوه)
▫️پودر هل یا وانیل ۱/۴ ق چ
▫️بکینگ پودر ۱ ق چ
🔸تخم مرغ، شکر و پودرهل یا وانیل رو با همزن دستی سه چهار دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن بشه
ماست و به دلخواه گلاب رو اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید
آرد و بکینگ پودر رو روی مواد قبلی الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
داخل تابه روغن بریزید و وقتی گرم شد با قاشق از مایه کیک داخل تابه بریزید
یک سمتش که کمی سرخ شد برگردونید
کلا بهتره موقع سرخ شدن چند بار زیر و رو کنید تا دو طرفش یکدست رنگ بگیره
حتما بعد از سرخ شدن روی دستمال بزارید تا روغن اضافه ش کشیده بشه و بعد به دلخواه تزئین کنید
shadi_khaksar
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71
#بستنی_چند_ میوه
طالبی، هویج، انبه، آناناس و توت فرنگی_بستنی، پنج تا از ترکیبهای عالی میوهها با بستنی هستن. همشون هم با بستنی وانیلی به غیر از آب هویج که با بستنی سنتی ترجیحش میدم. میکس دیگهای از آبمیوه و بستنی پیشنهاد میدین
پ.ن۱: حتما اول طالبیها رو پوست کنید و خرد کنید و بریزین توی زیپ لاک، بذارین کمی یخ بزنه و بعد میکسش کنید
@shirini71