#دسر_ونزوئلایی
👩🍳مواد لازم
1 فنجان برنج سفید
1 فنجان شیر (240 میلی لیتر)
1 فنجان شیر عسلی (240 گرم)
1 قاشق چای خوری اسانس وانیل
½ فنجان شکر (100 گرم)
1 شاخه دارچین
1 پیمانه نمک (ق کوچیک)
1½ لیتر آب
#طرز_تهیه
برنج را خوب بشویید و بگذارید یک شب در دو فنجان آب خیس بخورد.
روز بعد برنج را آبکش کرده و بیاورید تا بپزد. برنج را روی حرارت متوسط در قابلمه همراه با چوب دارچین و حدود 7 فنجان آب به مدت تقریبی 35 دقیقه بپزید. پس از گذشت زمان ، آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا خنک شود.
وقتی برنج خنک شد ، همه چیز را در مخلوط کن ریخته و با شکر ، شیر ، نمک و وانیل مخلوط کنید. شیرینی مخلوط را امتحان کنید و در صورت لزوم بیشتر کنید ،
دسر را در یخچال خنک کنید و با یخ خرد شده سرو کنید. اگر می خواهید تزیین کنید می توانید دارچین را در لیوان بپاشید یا هنگام سرو شیرعسلی اضافه کنید.
@shirini71
#اسموتی_شاتوت_کلمقرمز
#کمپوت_شاتوت
شاتوت: ½ پیمانه (تازه یا یخزده)
شیرهدلخواه: 1 قاشقسوپخوری
(جایگزین: عسلارگانیک)
#اسموتی
موز یخزده و خردشده: 2 عدد
شیربادام: 240 میلیلیتر
(جایگزین: شیردلخواه)
پودر خشکشده کلمقرمز: 1 قاشقچایخوری
کرهبادامدرختی: 2 قاشقسوپخوری
(قابل جایگزینی با کرهدانهی دلخواه)
#طرز_تهیه_کمپوت_شاتوت
شاتوت و شیرینکننده دلخواه رادر شیرجوش ریخته وروی شعله متوسط گذاشته تا بجوشد و نرمشود
وسپس کنارگذاشته تا کاملاسردشود
#طرز_تهیه_اسموتی
همهی مواد اسموتی را دربِلِندر پرسرعت ریخته و کاملا بِلِند میکنیم
(درصورت دلخواه کمی خامهی نارگیل فرمگرفته یا خامهی دلخواه نیز به مواد اسموتی افزوده و مخلوط می کنیم)
@shirini71
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
❤️❤️یازدهم تیر ماه ۱۴۰۰❤️❤️
💦 8 لیوان آب در طول روز فراموش نشود.
🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + نصف پیش دستی املت
🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان شیر کم چرب
🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه+ ده عدد بادام درختی
🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 لیوان آب
🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + یک کفگیر ماکارونی یا سه تکه پیتزا
🍋عصرانه : قهوه با یه تکه شکلات تلخ
🍋شام : سالاد بدون سس + یک خورشت خوری سوپ سبزیجات
🍋بعد از شام 3 عدد خرما
🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نان_لایه_ای
مواد لازم:
آرد ۵۰۰ گرم
آب ولرم ۱۸۰ گرم ( ممکنه ۲۰ گرم کمتر یا بیشتر مصرف بشه)
ماست ۱۱۰ گرم
شکر ۶۰ گرم
نمک ۴ گرم
وانیل ۵ گرم
بهبود دهنده ۵ گرم ( اختیاری)
مایه خمیر ۱۰ گرم
روغن مایع ۶۰ گرم
کره ذوب شده برای بین خمیرها ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا نیمی از آب ولرم و مایه خمیر و یک ق از شکر را باهم مخلوط کرده کنار میزاریم تا عمل بیاد
داخل کاسه همزن آرد، مابقی شکر ، وانیل، نمک و بهبود دهنده را مخلوط کرده ماست و مایه خمیر عمل اومده را اضافه میکنیم و ورز میدیم مابقی آب را کم کم اضافه کرده تا خمیر جمع شود ممکنه آب بیشتر و یا کمتری مصرف شود ، روغن مایع را اضافه میکنیم و ده دقیقه ورز میدیم تا در نهایت خمیر لطیفی داشته باشیم که به دست نمیچسبه
یک ساعت به خمیر در دمای محیط استراحت داده و بعد ۴ چونه مساوی از خمیر میگیریم و ده دقیقه به چونه ها استراحت میدیم و بعد هر کدام را با وردنه باز میکنیم
وقتی خمیرها رو باز کردین حالا خمیر اول را پهن کرده روش کره آب شده رومال میکنیم و خمیر دوم را روش پهن میکنیم مجددا کره آب شده و خمیر سوم را پهن کرده و رومال کره میکنیم و خمیر آخر رو روش میزاریم
از وسط برش میدیم یک طرف رو رومال کره کرده و روی هم میزاریم و مجددا از وسط برش داده و یک طرف رو رومال کره میکنیم روی هم میزاریم( داخل کیلیپ همه مراحل مشخصه و کامل توضیح داده شده)
روش رو میپوشونیم و ده دقیقه در یخچال استراحت میدیم تا کره خودش رو بگیره و بعد با وردنه با حرکات ضربه ای خمیرو باز میکنیم و مانند فیلم برش داده و بینش شکلات نسوز میزاریم و داخل سینی فر میچینیم و نیم ساعت بهش استراحت میدیم رومال کرده و داخل فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیفه میپزیم بعد از پخت هم با شربت بار یا عسل رومال میکنیم
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#فینانسیه_شکلاتی
مواد لازم:
کره ۱۰۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۱۶۵ گرم حدود ۵ عدد
پودر بادام ۶۰ گرم
وانیل مقداری
ارد سفید ۵۵ گرم هر پ آرد معادل ۱۲۵ گرم
پودر کاکائو تیره ۱۰ گرم یا یک ق س (من اسپشال دارک هرشیز زدم )
پودر قند ۱۷۰ گرم هر پ پودر قند معادل ۱۲۰ گرم
بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ
نمک یه پنسه
طرز تهیه:
ابتدا کره را روی حرارت ملایم گذاشته تا آب بشه .
اجازه میدیم به جوش بیاد ، ابتدا جوشهای درشت میزنه ، تق و توق و جلز و ولز .
مرتب هم بزنید تا کره نسوزه .
و بعد از دقایقی (حدودا ۷ و ۸ دقیقه بسته به شعله ) جوشها ریز و سوزنی میشه و کره شروع میکنه به رنگ گرفتن (چشم ازش برندارین که میسوزه) .
به این مرحله که رسید حدودا دو و سه دقیقه بیشتر نذارین بجوشه و از رو حرارت بردارین .
هرچی بیشتر بجوشه تیره تر میشه
کره من قهوه ایی روشن که شد از رو حرارت برداشتم (بوی بسیار خوشایندی ازش بلند میشه) .
بهتره از یه قابلمه رنگ روشن استفاده بشه که رنگ کره مشخص باشه .
کره رو از صافی رد کنین و بذارین کنار تا همدمای محیط بشه (سرد نشه و نبنده ) .
مخلوط آرد سفید ، پودر کاکائو ، پودر بادام ، پودر قند ، ب پ و نمک رو از الک رد میکنیم .
وسط مواد حفره ایی ایجاد کرده و سفیده (سفیده رو کمی با چنگال بزنید تا از هم باز بشه) و وانیل رو توش میریزیم .
و با همزن دستی ارام و دورانی هم زده تا مخلوط بشن .
کره رو کم کم در دو سه نوبت اضافه و ابتدا با مفتول دستی و در اخر با لیسک آرام بخورد هم میدیم .
روی کاسه رو نایلون کشیده و ۱۲ ساعت تو یخچال بهش استراحت میدیم .
بعد استراحت با لیسک چند ثانیه ایی آرام و دورانی هم میزنیم تا حبابهای هوا خارج بشه و کره و مواد بخورد هم برن .
سپس در قالب چرب و ارد پاشی شده میریزیم (من هر خونه رو با ۷۰ گرم از مواد پر کردم) یعنی ۱/۲ هر خونه .
برای سهولت کار مایه کیک رو تو قیف ریختم .
@shirini71