آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیرینی_مشهدی
#شیرینی_آلمانی
#شیرینی_مربایی
#شیرینی_مارمالادی
مواد لازم:
آرد سفید ۴۲۰گرم
کره نرم شده ۲۰۰گرم
پودر قند۲۰۰گرم
بکینگ پودر ۱ ق چ
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱ ق چ
مارمالاد دلخواه به مقدار لازم (من از مربای گل و هویج استفاده کردم و خیلی عالی بود)
مقداری پودر قند یا کنجد و پودر نارگیل برای تزیین
طرز تهیه:
ابتدا آرد وبکینگ پودر رو الک میکنیم و میذاریم کنار دستمون. در ظرفی کره نرم شده وپودرقند رو با دور متوسط همزن اونقدر میزنیم تا یکدست بشه (حدود سه چهار دقیقه). تخم مرغ و زرده تخم مرغ رو اضافه میکنیم و دور همزن رو تند میکنیم تا کاملا مخلوط بشن و وانیل رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا مخلوط یکدستی بدست بیاد.
در این مرحله آرد رو تا اونجایی که به خمیر نرم و صافی برسیم اضافه میکنیم. این خمیر احتیاج به ورز دادن نداره و همینکه کاملا مخلوط و یکدست بشه کافیه. مواد رو در سلیفون بپیچید و بذارید یک ساعت توی یخچال استراحت کنه.
بعد خمیر رو بیرون بیارید و روی سطح صافی با وردنه به قطر سه چهار میلیمتر پهنش کنید و قالب بزنید. برای قالب زدن هم به دو قالب احتیاج دارید. یکی کمی بزرگتر و یکی قالب کوچکتر برای وسط شیرینی. بیسکوییت زیری باید کامل باشه و بیسکوییت رویی یک قالب دیگه وسطش میخوره که مرباش دیده بشه. البته سلیقه ایه و میتونید هر دو طرف رو ساده بزنید. پس دقت کنید تعداد قالبهایی که برای رو و زیر میزنید باید یکی باشه. مثلا چهارتا رو ساده بذارید و وسط چهار تا دیگه رو قالب کوچیک بزنید.
بعد هم شیرینی ها رو روی کاغذ روغنی در سینی فر بذارید در دمای ۱۷۵درجه سانتی گراد در حدود یک ربع تا بپزه. اگر میخواید شیرینیتون کمی نرم باشه و به قولی تبدیل به بیسکوییت نشه باید در همین دمای ملایم و زمان کم بپزه. اگر دما یا زمانش بیشتر بشه خشکتر میشه و بیسکوییتی میشه. باید به سلیقه خودتون در نرم یا خشک بودن توجه داشته باشید.
بعد از اینکه شیرینی ها پختن از فر خارج کنید و بذارید خنک بشه. بعد هم قبل اینکه بینشون مارمالاد بریزید، روی اونهایی که برای روی شیرینی یک قالب دیگه وسطشون زدید برای تزیین پودر قند بپاشید و یا با براش مخلوط عسل و آب بزنید و با پودر نارگیل یا کنجد و یا پودر پسته تزئین کنید و بعد بینشون مارمالاد بمالید و شیرینی ها رو روی هم بذارید.
Donyapaaz
@shirini71
شیرینی مربایی خوشمزه 👆😋
که با انواع مربا( اگه مارمالاد نداریید مربا رو بریزیید میکسر ,له بشه) ژله بریلو ,شکلات میشه تزیین کرد ,برای رویه اش عسل یا شهد بمالید ,بعد مغزجات و یا پودر نارگیل و ترافل بپاشید
یا با شکلاتهای رنگی ذوب شده تزیین کنید
#شیرینی_مربایی
#شیرینی_مارمالادی
#شیرینی_مشهدی
#شیرینی_آلمانی👆
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#دونات_میکری
موادلازم
آرد پنج قاشق غذاخوری
شکر چهار قاشق غذاخوری
شیر یا ماست سه قاشق غذاخوری
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
طرزتهیه
آرد و بکینگ پودر روباهم مخلوط و الک کنید، حالا شکر، تخم مرغ و وانیل رو با همزن بزنید شیر و روغن رو اضافه مجدد هم بزنید حالا مخلوط آرد رو اضافه کنید و چند ثانیه با همزن بزنید تا یه دست شه
دستگاه رو روشن کنید تا گرم شه با پنبه یا فرچه داخلش روچرب کنید مواد رو با قاشق یا داخل قیف بریزید (قیف راحتتره) و داخل قالبها ریخته و درش روببندید تا زمانیکه اماده شه حدود دو سه دقیقه اماده س
این کیک رو میتونید داخل ساندویچ میکر درست کنید
میتونید تعدادیشون رو با اضافه کردن یک قاشق پودر کاکائو مرغوب کاکائویی کنید
و با اضافه کردن یکی دوقاشق زعفرون دم کرده غلیظ زعفرونیش کنید
اگه طعم گلاب وهل هم دوست دارید یکی دوقاشق گلاب ونوک قاشق چایخوری هل اضافه کنید
میتونید با پودر شکر یا نوتلا یا شکلات بن ماری تزیین کنید
اگه دونات میکر ندارید میتونید داخل ساندویچ ساز درست کنید
.
@shirini71
#بیسکویت_موکای_ایتالیایی
مواد لازم:
210 گرم آرد سفید (یک و یک سوم پیمانه + 1 ق غ)
10 گرم پودر کاکائو (1 ق غ)
1 عدد تخم مرغ (50 گرم بدون پوست)
1 ق چ پودر نسکافه (حل شده در نصف ق چ آب جوش)
60 گرم روغن مایع (4 ق غ)
80 گرم پودر قند (نصف پیمانه)
6 گرم بکینگ پودر (یک و نیم ق چ)
وانیل کمی
طرز تهیه:
تخم مرغ و وانیل و پودر قند را در ظرفی ریخته با چنگال یکدست کنید.
روغن و محلول قهوه خنک شده را اضافه و مخلوط نمایید.
آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را در ظرفی مخلوط و الک کنید. سپس در چند مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید تا جایی که خمیر لطیف و نچسبی بدست آورید.
خمیر نیاز به استراحت ندارد.
خمیر را بین دو نایلون به قطر 3 میل پهن و کاتر دلخواه بزنید و در سینی فر که کاغذ روغنی یا فویل انداخته و با برس چرب کرده اید با کمی فاصله بچینید.
بمدت حدود 15 دقیقه در فر 180 درجه بپزید. کف فر سینی خالی باشه.مواظب باشید بیسکویت ها نسوزند.
نکته:
اگر نسکافه ندارید میتونید محلول نسکافه رو حذف کنید. در این صورت مقدار آرد را 200 گرم بریزید که خمیر خشک نشه.
🍔 @shirini71
19.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کله گنجشکی
#کله_گنجشکی
برای 3 نفر
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز 2 عدد
سیب زمینی 1 تا 2 عدد
سبزیحات خشک معطر دل به خواهی 1 ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و پودر سیر و با هر نوع ادویه دلخواهی
رب گوجه 1 ق غ
یک پیازرو رنده کردم و کمی آبش رو گرفتم و با گوشت چرخ کردهو سبزیجات معطر خشک و نمک و زردچوبه و فلفل و پاپریکا و پودر سیر پخلوط و ورز دادم .
یک ساعت داخل یخچال قرار دادم تا کگی خودش رو بگیره . بعد ازش به اندازه گردو برداشتم و توی دستم قل دادم و قلقلی درست کردم قلقلی ها رو داخل روعن کمی تفت دادم و بعد از تابه خارج کردم .یک پیاز خرد شده رو اضافه کردم و تفت دادم و زردچوبه و رب گوجه اصافه کردم و تفت دادم آب اضافه کردم و نمک و فلفل هم ریختم .قلقلی ها رو داخلش انداختم . یکی دو تا سیب زمینی هم برای لعاب دار کردنش خوبه هم اینکه خوشمزه هم نیشه خرد کردن و داخلش ریختم و درش رو گداشتم تا بپزه و جا بیفته .
هم با نون و هم با برنج میشه سرو کرد اگر با نون خواستید ابش رو کمی بیشتر نگه دارید و تیلیت کنید .
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان پوفی😍😍😍😍
مواد لازم :
آرد 1 پیمانه
کره نصف ق چ
شکر
نمک
سمولینا نصف ق چ ( یک نوع آرد هست که از نوع گندم میگیرن از لوازم قنادی ها تهیه کنید تازه آنلاین هم بعضی سایتها میفروشن)
آب یک سوم پیمانه
روغن برای سرخ کردن .
@shirini71
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
نوزدهم مرداد ماه ۱۴۰۰🌷🌷
🔵ناشتا2قاشق آبلیمو+2لیوان آب گرم
🌝صبحانه
نصف قاشق ارده +یک قاشق شیره انگور + یک کف دست نان سنگک +چای (۲۰۰کالری)
🔴میان وعده
1لیوان شیر کم چرب +۱عدد بیسکوئیت ساقه طلایی
🔵یک ساعت قبل ازناهارنیم ساعت ورزش +چربیسوزخانگی یا قرص چربی سوز گیاهی
🔵قبل ازناهار2لیوان آب طعم دار
🌞ناهار
سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + ۵ قاشق برنج + ۱۰۰ گرم کباب تابه ای +سبزی خوردن (۳۰۰کالری)
🔴میان وعده عصر
دوعدد میوه یا ۶ عدد مغز+۲ عدد الوی خورشتی
🔵نیم ساعت قبل ازشام چربیسوزخانگی یا قرص چربی سوز گیاهی
🌚شام
۴ تا کتف و بال کبابی (۳۰۰کالری)
@shirini71
#چای_آلبالو
یک پیمانه آلبالو رو شسته و همراه دو پیمانه آب جوش داخل قوری میریزیم . اجازه میدیم حدود نیم ساعت روی کتری بمونه تا دم بکشه و رنگ بده . عصاره آلبالو ها خارج میشه و تقریبا پخته میشن.
چای آلبالو رو میشه با نبات، عسل ، شکر و تنقلات سرو کردم
@shirini71
#مرغ_با_سس_مخصوص
مواد لازم :
ران مرغ ۵ الی ۸ تکه
سیب زمینی ۵۰۰ الی ۶۰۰ گرم
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده ۲ حبه
خردل ۳ قاشق غذاخوری
عسل نصف قاشق غذاخوری
رب ۲ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک دو قاشق غذاخوری
آب یا آب مرغ یک فنجان
فلفل سبز و قرمز ( به دلخواه)
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
در ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه روشن کرده تا گرم شود. مرغ ها را به نمک و فلفل و پودر سیر آغشته کنید ، سیر های رنده شده را تفت دهید کمی که تغییر رنگ داد خردل ، رب، عسل ، بالزامیک ، آب مرغ ، نمک و فلفل را اضافه کنید و کاملا با هم مخلوط کرده . سیب زمینی ها را به همراه مرغ ها در ظرف فر قرار داده و سس را با آنها کاملا مخلوط کرده . فلفلهای خرد شده را اضافه کنید و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر قرار داده تا بپزد
پ.ن : لازم است سیب زمینی ها در قطعات بزرگ خرد شود تا زمان پخت آن با مرغ یکی شود
@shirini71
#کوفته_ترکی
۵۰۰گرم گوشت چرخ کرده کم چربی
۱ پیاز بزرگ, یا دو عدد متوسط رنده و آبش گرفته شده باشه
۱ قاشق غذاخوری نان خشک شده یا پودر سوخاری
۱ تخم مرغ
۲ حبه سیر رنده شده
۲_۳قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
فلفل سیاه، ،زیره، نمک به مقدار لازم
روغن زیتون یا کره برای سرخ کردن
در یک کاسه بزرگ گوشت چرخکرده و خردهنان یا آردسوخاری و تخم مرغ و نمک و زیره و پیاز رندهشده که آبش را کامل گرفته و سیر رندهشده و جعفری خرد شده را اضافه کنید. (البته میتونید جعفری رو حذف کنید اگه دوست ندارید)همه مواد را مخلوط کنید، و خوب ورز دهید هرچقدر بیشتر ورز دهید این غذا خوشمزه و ترد تر میشه .اگر عجله ندارید بهتر است که روی مواد را بپوشانید و بزارید یخچال به مدت ۲ ساعت بماند،قبل از اینکه سرخ کنید ا ز یخچال در بیارید تا به دما محیط برسه،سپس به اندازههای دلخواه از مواد را برداشته و در روغن داغ سرخ کنید.سپس به سلیقه خودتون میتوان با گوجهفرنگی، سیبزمینی سرخشده و پیاز سرو کنید
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_مغز_دار_بدون_فر
🌟🌟🌟🌟🌟🌟
موادلازم:
بیسکویت سبوس دار ۲ پاکت
کره ۳ قاشق
مواد میانی:
آرد ۵ لیوان
شکر ۱ لیوان
آرد سمولینا ۱ لیوان
پودر نارگیل ۱ لیوان
شکلات شیری ۲ پاکت
شکلات تلخ ۱ لیوان
طرز تهیه:
این کیک خیلی آسان و در حین آسان بودن مزه متفاوتی هم دارد ابتدا بیسکویت را در غذا ساز خرد می کنیم و با کره ذوب شده مخلوط می کنیم و در قالب گرد کمربندی می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم.
حالا در این مدت مواد رویی را با هم مخلوط کرده و در حرارت هم می زنیم تا غلظت لازم را بدست بیاورد وقتی ولرم شد روی مواد قبلی می ریزیم و شکلات را به روش بن ماری حل کرده روی آن می ریزیم و وقتی سرد شد سرو می کنیم حتما این رسپی متفاوت را امتحان کنید
🌹🌹🌹🍀🍀🍀🍀🌟🌟🌟
@shirini71