eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
براتون یه شیرینی راحت آوردم که همتون بتونید درست کنید،اگه درست کردید عکساتون رو بفرستید تو گروه موادلازم: 🌹شیره خرما یا انگور..80گرم(حدودا یک سوم‌لیوان) 🌹آرد سفید قنادی...حدود170گرم(با تاکید زیاد با توجه به جنس آردها که متفاوته ممکنه کمتر یا بیشتر آرد مصرف بشه.پس در مصرف آرد احتیاط کنین😉) 🌹کره یامارگارین(کره گیاهی)نرم شده در دمای محیط.. 75گرم 🌹پودرکاکائو یا پودر قهوه...یک ق غ طررتهیه: 👈ابتدا مارگارین یا کره رو با شیره موردنظرتون با لیسک مخلوط میکنیم. 👈بعد پودر کاکائو یا پودر قهوه رو میریزیم‌ و باز هم میزنیم. 👈ودرآخر آرد رو الک کرده و به موادمون اضافه میکنیم و با نوک انگشتان باهم مخلوط میکنیم(ورز ندین که به روغن بیفته وگرنه شیرینی ها خشک میشه) 👈خمیر رو به ضخامت نیم سانت با وردنه پهن میکنیم و کاتر میزنیم. 👈داخل تابه کاغذروغنی میندازیم و شیرینی ها رو با کمی فاصله بچینین و بذارین روی گاز.حرارت ملایم(مثل وقتی که میخوایم برنج دم بیاد)در تابه رو دم کنی میذاریم و برای حدود ده دقیقه میذاریم بپزه(بازم خودتون چک کنین باتوجه به جنس تابه و شعله گاز رمان پخت متفاوت خواهد بود.برای تابه دوطرفه هم واشرشو دربیارین و درش رو ببندین 👈برای فر هم:شیرینی ها رو داخل سینی فر با کمی فاصله میچینیم.در فراز پیش گرم شده با دمای170درجه به مدت حدودا10الی15دقیقه میذاریم بپزه. 👈من بعداز اینکه پخت شیرینی هارو آوردم بیرون و مقداری عسل رو با کمی آب رقیق کردم و با قلمو روی شیرینی ها زدم و درآخر پودر پسته ریختم. 👈👈👈حتما چه روی گاز چه داخل فر چک کنین وزیاد داخل فر یا تابه بمونه خشک میشه و بیسکوییتی ╭┄✵🍦🍨🍧🍮🍫✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیرینی ماهیتابه ای👇
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
شیرینی ماهیتابه ای👇
یک شیرینی خاص و خوشمزه دیگه که باورت نمیشه چقدر راحت درست میشه و نیازی به فر هم نداره 🤩 ۲۵۰ گرم کره به دمای محیط رسیده یک لیوان پودر قند نصف قاشق چایخوری وانیل هم بزنید میتونید از همزن دستی هم استفاده کنید یک عدد تخم مرغ دو قاشق غذاخوری ماست به هم زدن ادامه بدین و یک سوم پیمانه شیر سرد اضافه کنید یک پیمانه پودر نشاسته ذرت دو قاشق چایخوری بکینگ پودر حدود چهار لیوان آرد سفید بریزین و با دست ورز بدین تا خمیر لطیف و یکدستی داشته باشید روشو بپوشونین تا خشک نشه برای مواد میانی سه عدد سیب رو پوست بگیرین و بعد هم رنده کنین داخل تابه روی حرارت متوسط بذارین سه قاشق غذاخوری شکر دارچین به اندازه دلخواه ده دقیقه زمان بدین و وقتی آبش خشک شد ،نصف پیمانه پودر گردو بریزین و زیرشو خاموش کنین تا کاملا سرد بشه به اندازه یک نارنگی از خمیر بردارین و باز کنین به شکل مربع دربیارین به این صورت دو طرف رو برش بزنید ازمواد میانی بریزین و بعد مثل ویدئو بهش شکل بدین شیرینی رو داخل سینی بچینید روی گاز داخل قابلمه که از قبل روشن کردین ،یک توری بزارین و سینی رو؛ روی توری قراربدین ،تقریبا ۳۰ دقیقه طول می‌کشه تا آماده بشه داخل تابه هم روی شعله پخش کن میتونین بزارین بعد از پخت روش پودر قند و پودر پوسته بریزین حتما درست کنید که واقعا معرکست @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#چیز_کیک_خرمایی_شکلاتی برای پایه: بیسکویت چای اولکر بزرگ یا پتی بور بزرگ (خرد شده) یک عدد ، کره آب شده 100 گرم یک قاشق شکر 3قاشق غذاخوری شیر کف قالب کمربندی کاغذروغنی پهن کرده بیسکوییت را پودر کنید و با کره اب شده مخلوط کنید و کف قالب ریخته و بطور یکنواخت کف قالب پهن کنید و با پشت قاشق یا کف دست فشردش کنید. مخلوط پنیری: شیرعسلی یک قوطی نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری خامه صبحانه یک عدد دو قاشق غذاخوری قهوه یا نسکافه یا دیویدوف پنیر کیبی 8 عدد خرمای بدون هسته 12عدد طرز تهیه: حالا هسته خرماها رو جدا کرده و لهشون کنید، پودر قهوه یا نسکافه رو به پوره خرما اضافه کنید، پنیر خامه ای هم اضافه کنید و خوب ترکیب کنید، حالا خامه هم اضافه کرده و همچنین نشاسته ودرآخر شیرعسلی را افزوده و خوب مخلوط کنیدتا یکدست بشن موادآماده شده را روی کراست بیسکوییتی ریخته و حدود 15دقیقه تا وقتی که سفت بشن بپزید. برای رویه: شکلات گودیوا یاگلکسی یا کاراملی یا هر شکلات دلخواه دیگه که دوست دارید ذوب کنید و روی سطح لایه پنیری بریزید ، در نهایت برش بدید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#سمبوسه_گوشت_قارچ گوشت چرخکده 200گرم قارچ ورقه شده 150گرم پیاز سرخ شده 1عدد تمبرهندی 1بسته نمک و فلفل و ادویه نان لواش به تعداد لازم اول پیازداغ و گوشت رو خوب تفت میدیم و قارچ رواضافه کرده وقتی اب قارچ جمع شد ادویه و تمبرهندی که تواب جوش ازقبل صاف کردیم روبهش اضافه و میزارم ابش کشیده بشه و لای نان لواش میپیچیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم.  @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا