#کتلت_بادمجان_ایتالیایی
مواد لازم
بادمجان بی دانه ۴ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
پودر سیر ۱/۴ قاشق چایخوری (۱ حبه سیر له شده)
پودر سوخاری ۵۰ گرم (حدود ۱/۲ پیمانه)
جعفری خرد شده ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
پنیر پارمیزان یا هر پنیر دلخواه رنده شده ۵۰ گرم (به دلخواه)
بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید و داخل ظرفی حاوی آب و نمک بریزید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند و سپس آبش کنید تا اب اضافی خارج شود.
در تابه مقداری روغن بریزید و بادمجانها را با کمی روغن تفت دهید تا بادمجان نرم شود.اجازه دهید بادمجان خنک شود
بادمجان ، تخم مرغ، پودر سیر ، پودر سوخاری، جعفری و پنیر را در ظرفی با هم مخلوط کنید.
در تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار تا کاملا گرم شود. مقداری از مایه بادمجان با قاشق داخل تابه بریزید و وقتی از یک طرف طلایی شد آن را برگردانید تا از سمت دیگر نیز طلایی شود.
giallozafferano
آموزش
#کیک_موجدار_هندوانه
آرد ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
بکینگ پودر ۲ ق چ
تخم مرغ ۳ عدد
ماست ۳/۴ لیوان
روغن ۳/۴ لیوان
وانیل ۱/۲ ق چ
رنگ خوراکی ژله ای سبز و قرمز چند قطره
پودر کاکائو برای بین لایه ها به میزان لازم
آرد و بکینگ پودر رو ۳ بار الک کنید
تخم مرغ، شکر و وانیل رو با دور تند هم بزنید تا کرمی بشه حتماً بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا همه ی مواد خوب هم بخوره و کیک بوی زهم نگیره ماست و روغن رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید مخلوط آرد و بکینگ پودر رو طی ۲ مرحله اضافه کنید و با همزن دستی مواد رو مخلوط کنید تا یکدست بشه مایه کیک رو به ۳ قسمت تقسیم کنید به یک قسمت که مقدارش بیشتره رنگ قرمز و به یک قسمت رنگ سبز اضافا کنیدقسمت سوم رو هم ساده نگه داریدکف قالب کاغذ روغنی بندازیدمن از قالب به سایز ۲۳ در ۱۳ استفاده کردم ول مواد سبز رو داخل قالب قالب بریزید و سطحش رو صاف کنید بعد یک لایه نازک پودر کاکائو روش الک کنید
قسمت بدون رنگ رو آروم روی پودر کاکائو بریزید موقع ریختن دقت کنید که مایه کیک روی سطح پودر کاکائو پخش بشا چون بعداً نمیتونیم خیلی صافش کنیم چون باعث میشه پودر کاکائو تکون بخوره روی این قسمت هم یه لایه نازک پودر کاکائو الک کنید و در نهایت رنگ قرمز رو بریزید قالب رو در فر گرم شده لا دمای ۱۸۰ درجه حدود ۵۰ دقیقه قرار بدید بعد از اینکه کمی از حرارت افتاد از قالب دربیارید
@shirini71
🍕طرز تهیه پیتزا سیسیلی
🔸مواد لازم:
▫️خمیر پیتزا
▫️نمک: 1/2 قاشق چای خوری
▫️گوجه فرنگی: 1 کیلو گرم
▫️سیر: 3 حبه
▫️پیاز: 2 عدد
▫️روغن زیتون: 4 قاشق غذا خوری
▫️زیتون سیاه: 20 عدد
▫️آویشن: 1 قاشق چای خوری
▫️پنیر پیتزا: 200 گرم
🍕دستور پخت :
گوجه فرنگی ها را چند دقیقه در آب ولرم می گذاریم سپس پوست آن ها را می گیریم و آن ها را ریز ساطوری می کنیم.نمک و دو قاشق روغن زیتون (یا روغن مایع یا معمولی) به گوجه فرنگی ها اضافه می کنیم. فر را تا 200 درجه گرم می کنیم از خمیر 3 عدد قرص ضخیم به صورت قرص نان در می آوریم.وسط هر کدام از قرص ها را گود می کنیم. آن ها را در سینی قرار داده و داخل گودی ها را با مخلوط گوجه فرنگی پر می کنیم. زیتون ها را دو نیمه می کنیم و هسته آن ها را می گیریم و سپس همراه با تکه های پنیر روی مایه گوجه فرنگی می ریزیم.باقی مانده روغن زیتون را روی آن ها میریزیم. پیتزا را در طبقه پایین فر حدود 25 تا 35 دقیقه قرار می دهیم.
@shirini71
#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_یازدهم_آذر_ماه ۱۴۰۰👩🎤👩🎤
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : چای+کف دست نان سنگک+۲ عدد گردو+۱قوطی کبریت پنیر+۲حبه قند(250کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک عدد کوفته برنجی+یک کاسه ماست کم چرب (350کالری)
☕️میان وعده #عصر :دو عدد میوه فصل
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید+۱۳قاشق غذاخوری سوپ جو+یک کف دست نان سنگک(270 کالری
@shirini71
#سالاد_خيار_و_انار
۴ تا خيار
۱ انار دون شده،
۲ تا پيازچه خرد شده رو مخلوط كنيد
برای سس:
۲ ق غذاخوری روغن زيتون
۳ ق غ آبليمو
نمك و فلفل سياه
روی سالاد مقداری پنير فتا مكعبی بريزيد و سس رو روش بريزيد
@shirini71