#کوکی_در_سه_طعم
#شیرینی_خشک
#پذیرایی
#مهمونی
مواد لازم برای خمیر پایه ( که بعدا یه سه قسمت تقسیم میشه یک قسمت زنجبیل و دارچینی یک قسمت وانیلی یک قسمت هم شکلاتی)
۶۰ عدد شیرینی بهتون میده این مقدار
کره ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۱/۴ لیوان
آرد ۴ الی ۵ لیوان
تخم مرغ یک عدد
نشاسته ذرت ۱/۲ پیمانه
وانیل ۱ ق چایخوری سرپر
پودر قند ۱ پیمانه
ابتدا کره رو تو دمای محیط میزاریم تا نرم بشه بعد همراه پودر قند + وانیل + روغن مایع ۵ دقیقه با دور تند میزنیم تا حسابی رنگش روشن بشه.
بعد تخم مرغ رو اضافه کرده و ۱ دقیقه با دور تند میزنیم.
بعد نشاسته ذرت رو اضافه کرده و ۱ دقیقه دیگه هم میزنیم.
آرد رو کم کم اضافه کرده تا جایی که خمیر فرم بگیره ولی هنوز چسبنده باشه.
تو این مرحله بصورت دلخواه میتونین خمیر رو سه قسمت کنین.
به قسمت دوم ۱ ق غذاخوری پودر زنجبیل و ۱ ق غذاخوری دارچین
به قسمت سوم ۱ و نیم ق غ پودر کاکائو اضافه کنین و مخلوط کنین حالا آرد اضافه کردن رو کم کم ادامه بدین تا جایی که خمیر به دست نچسبه.
✅این خمیر احتیاجی به ورز دادن نداره فقط در حدی که مخلوط بشه ورز بدین.
✅استراحت هم نیاز نداره و میتونین همون موقع که آماده شد بین دو تا پلاستیک فریزر با وردنه به قطر نیم سانت پهنش کنین و قالب بزنین.
✅اگر خمیر به قالب میچسبه قالب رو داخل آرد فرو ببرید و بعد قالب بزنین.
روی سینی فر که اگر کاغذ روغنی بزارین خیلی بهتره چون زیرش دیرتر میسوزه و خیالتون از بابت نچسبیدنش به سینی راحته بچینید و به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه در فر از ده دقیقه قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۰ درجه بزارید تا بپزه زیرش که کمی طلایی شد و روش هنوز نرم بود از فر دربیارید چون اگر بیشتر بمونه خشک میشه.
✅برای کوکی های رنگی هم فقط کافیه موقع پهن کردن خمیر نقلای رنگی رو خمیر بپاشید و پهنش کنید تا کمی داخل خمیر فرو بره و بعد قالب بزنین
با پودر نارگیل هم همینکارو میتونید روی کوکی های شکلاتی انجام بدین.
✅برای کوکی های زنجبیلی هم از شکلات چیپسی نسوز استفاده شده که موقع پخت آب نشه لوازم قنادیها دارن.
shbnmbakery
@shirini71
باسلوق شیره انگور اورمیه
یک لیوان نشاسته
سه لیوان آب
دولیوان شیره انگور
گلاب یاعرق بیدمشک ۲ ق غ
گردو یک دوم لیوان
🌴طرزتهیه 🌴
🌷درصورت تمایل شکر یک دوم لیوان
همه مواد راداخل قابلمه میریزیم وخوب مخلوط می کنیم بعدروی شعله گازمیزاریم ومرتب هم زده وقتی به غلظت فرنی رسید شعله راکم کرده وهم میزنیم تاخوب طلایی رنگ شود🌷 واصطلاحی سرخ بشه وسفتتر بشه
داخل ظرف سرو ریخته باگردو تزیین میکنیم 🌷
🌹نکته؛ شیره انگور ما غلیظ وشیرین بود من یک لیوان آب هم زیاد ریختم 🌹
گردو را داخل باسلوق ریختم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسپی یک پیده خوشمزه
مواد لازم:
یک لیوان آب ولرم
یک لیوان شیر ولرم
یک قاشق مرباخوری نمک
یک قاشق غذاخوری شکر
نصف پاکت خمیر مایه خیس یا یک پاکت خمیر مایه خشک فوری(یک قاشق غذاخوری )
یک عدد سفیده تخم مرغ
سه لیوان آرد
@shirini71
#دلمه_گوجه_فرنگی
مواد مورد نیاز برای 5 نفر
گوجهفرنگی 5 عدد بزرگ
برنج 1 لیوان
لپه نصف لیوان
پیاز 1 عدد متوسط
گوشت چرخ کرده، کم چرب 250 گرم
رب گوجهفرنگی 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
سبزی دلمه دو سوم لیوان
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه 🍅 طرز تهیه:
• ابتدا گوشت را با پیاز رنده شده، روغن و 1 قاشق غذاخوری رب تفت دهید.
• برنج و لپه را جداگانه بپزید. سپس برنج، لپه، سبزیجات (تره، مرزه، نعناع، جعفری، ترخون، پیازچه و کمی شوید)، گوشت و پیاز تفت داده شده را با هم مخلوط کرده و نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید.
• قسمت بالای گوجهفرنگیها را برش دهید و داخل آنها را خالی کنید. مخلوط آماده شده را داخل گوجهفرنگیها بریزید و از قسمت بریده شده گوجهفرنگیها به عنوان در استفاده کنید.
• گوجهفرنگیها را داخل ظرف بچینید و روی آن روغن، 1 قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی و کمی آب ریخته و بگذارید روی حرارت بپزد. 🍟
foodam
@shirini71
#دلمه_گوجه_اسپانيايى
موادلازم:
لوبيا سبز ٢٥٠ گرم
پياز خرد شده ١عدد متوسط
مرغ چرخ كرده ١٠٠گرم
سير ٣حبه
فلفل قرمز خشك ١عدد
زعفران دم كرده ١استكان
برنج ٢پيمانه
گوجه فرنگى ١كيلو
آب مرغ ١ليوان
طرز تهيه:
ابتدا لوبيا خرد كرده را در خردكن با سير مى ريزيم كمى كه خرد شد مغز گوجه فرنگى را ريخته بعد در تابه كمى روغن مى ريزيم مايه را كمى تفت داده سپس پياز خرد شده،مرغ چرخ كرده،نمك و فلفل قرمز خشك را اضافه مى كنيم و با هم تفت مى دهيم. در تابه ديگرى كمى روغن ريخته برنج و آب مرغ را مى ريزيم بعد به مايه اضافه كرده زعفران را ريخته درب تابه را گذاشته به مدت ٢٥ دقيقه تا كاملاً بپزد. در تابه كمى روغن، زعفران و آب مى ريزيم گوجه ها را پر مى كنيم در تابه چيده تا كاملاً جا بيوفتد و آماده سرو است.
ashpazishirinipazi
@shirini71