eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دوغ قدیمی نهاوند ۵لیوان دوغ ترش محلی رو داخل قابلمه ریختم روی حرارت گذاشتم و مرتب هم زدم اگر دست ازش بردارین به اصطلاح دوغ میبره اینقدر هم بزنید تا دوغ به جوش بیاد و اطرافش شروع کنه به حباب زدن بعد زردچوبه حدودا نصف ق چایخوری.نعناع داغ ۲ ق غ.پیازداغ ۲ ق غ.سیرداغ ۱ ق غ.پودرفلفل قرمز در حدیکه کمی تند بشه سبزی آش خورد شده(سبزی آش شامل: جعفری- تره- گشنیز- اسفناج (اگر فصل اسفناج نبود کمی برگ چغندر)۱ لیوان یا اگر فقط اسفناج خورد شده بهش اضافه کنید خوشمزه تره.کمی بجوشه در این زمان رشته آشی حدودا ۱لیوان و نیم بریزید داخلش و حرارت رو کم کنید تا آروم اروم بپزه.هم بزنید تا رشته ها بهم نچسبن و ته نگیره .اگر اواسط پخت آش سفت شد و رشته هنوز نپخته بود بهش آب جوشه جوش اضافه کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 ۱۴۰۰🍮🍮 🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق مربا خوری آبلیمو 🍋صبحانه : یک کف دست نان جو + نصف پیش دستی املت 🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان چای سبز 🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه+ دو عدد انجیر خشک + 5 عدد بادام خام 🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست 🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید بدون سس(کلم خیار گوجه کاهو پیاز قرمز )+ یک کفگیر غذای خونگی 🍋عصرانه : یک عدد هویج+ ۱۰ عدد پسته 🍋شام :یک کاسه ماست کوچک کم چرب+ یک کاسه سبزیجات بخار پز بهمراه یک تکه فیله مرغ 🍋بعد از شام 1 لیوان شیر کم چرب 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود+ چند حرکت مخصوص شکم و پهلو @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
من از دو و نيم كيلو شير معادل سيزده ليوان شير استفاده كردم پر چرب باشد بهتر است. شير را می گذاريم روی حرارت متوسط و نيم ساعتی می گذاريم جوش بخورد بعد از اين زمان پنج قاشق غذاخوری پر ماست را به شير در حال جوش خوردن اضافه می كنيم و می گذاريم تا چند دقيقه روی گاز بماند تا شير به رنگ سبز كمرنگ در بياید و شير حالت بريدگی پيدا كند بعد توری پارچه ای را روی آبكش پهن كنيد. . و پنير را صاف كنيد مقداری از آب پنير را برداريد بعد پنير را يک جا جمع كنيد و پارچه توری را چند دور پيچ بدهيد تا پنير شكل خودش را از دست ندهد و يک جا جمع شود و بعد يک چيز سنگين را روی آن بگذاريد به مدت نيم تا يک ساعت تا آب های اضافی پنير خارج شود و سفت شود برای من نيم ساعت بيشتر طول نكشيد، اگر دوست داريد مثل من زيره به پنير اضافه كنيد زمانی كه آبكش كرديد مقداری زيره را به مواد اضافه كنيد، بعد از اينكه پنير سفت شد برش زدم و پنيرها را در آب پنيری كه برداشته بودم و خنک شده بود و كمی هم به آن نمک زده بودم گذاشتم، داخل خود پنير نمک نریزید فقط در آب پنیر نمک بریزید. foodlland @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: یک لیوان دال عدس یک عدد پیاز یک عدد سیب زمینی یک کاسه کدوحلوایی مکعبی خرد شده یک عدد هویج نصف لیوان چایخوری روغن زیتون یک ق.م کاری دو حبه سیر برای روی سوپ : ۱) یک ق.غ کره ۲) یک ق.غ نعنا خشک ۳) یک ق.م پودرفلفل قرمز طرز تهیه : هویج ، کدوحلوایی ، سیب زمینی ، پیاز ، سیر رو مکعبی خرد کنید داخل قابلمه ای روغن زیتون رو بریزید گرم کنید پیاز رو بریزید تفت بدید سپس سیر رو بریزید یک دقیقه تفت بدید سپس به ترتیب هویج ، کدوحلوایی ، سیب زمینی رو بریزید هر کدوم رو که میریزید کمی تفت بدید عدس رو اضافه کنید ۵ دقیقه تفت بدید ۱/۵ لیتر آب رو اضافه کنید نمک رو هم بریزید بعد از جوش آمدن زیرش رو کم کنید تا بپزه بعد از پخت اگه غلیظ شد میتونید آب اضافه کنید سوپ رو میکس کنید در صورت تمایل میتونید زردچوبه بریزید ۱ الی ۲ دقیقه ی دیگه بجوشانید سپس خاموش کنید داخل کره پودرفلفل قرمز بریزید داغ کنید موقع سرو روی سوپ بریزید . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🥯 مواد خمیر 📝 شکر ۱قاشق غذاخوری شیر ۱ پیمانه خمیر مایه ۱قاشق غذاخوری کره ۷۵ گرم نمک خیلی کم تخم مرغ ۲عدد آرد درحدی که بدست نچسبه شکر ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری طرز تهیه کرم 🥣 گلاب ۱قاشق غذاخوری شکر ۱ سوم پیمانه شیر ۱/۵ پیمانه آرد ۲قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری کره ۱قاشق غذاخوری وانیل ۱قاشق چایخوری خمیر🥟 ابتدا شیرداغ( داغی شیر طوری باشد که انگشت را نسوزاند ) رو با شکر و نمک و کره و آب خوب مخلوط میکنیم بعد از اینکه کمی خنک شد تخم مرغها و خمیر مایع رو اضافه میکنیم و بعد آرد الک شده رو اضافه کرده در حدی که به دست نچسبد و خوب ورز میدیم و به مدت 2ساعت روش رو میپوشونیم و استراحت میدیم تا دو برابر بشه بعد از استراحت به اندازه نیم سانت خمیر رو پهن میکنیم و قالب میزنیم و بعد دوباره خمیرهای قالب زده رو به مدت 20دقیقه استراحت میدیم و بعد در روغن سرخ کردنی فراوان (من تو یه قابلمه کوچیک سرخ کردم که زیاد روغن اصراف نشه)سرخ میکنیم و می‌گذاریم تا سرد بشن بعد از سرد شدن یه برش از پهلو میدیم و کرم رو توش میزاریم . کرم🥠 شکر و نشاسته،ارد رو باهم مخلوط میکنیم سپس شیر رو اضافه میکنیم بعد روی حرارت ملایم میزاریم تا غلیظ بشه بعد وانیل و کره رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد از روی حرارت برداشته و بعد از سرد شدن داخل پیراشکیها میزاریم . 🌹 بفرمائید اینم از پیراشکی کرم دار ما 😋 نوش جان 😋 @shirini71