آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
ممنون گلم
#ناگت_مرغ_با_پفك 😉😋
👈🏼مواد لازم: مرغ چرخ کرده نیم کیلو فرق نمیکنه سینه مرغ باشه یا ران
پنیر پیتزا 150گرم
پیاز 1 عدد رنده شده آبش رو بگیرید
سیر 3 حبه
سس تند قرمز به مقدار کافی بستگی به تندی که دوست دارید
نمک فلفل به مقدار کافی
،پفک یک بسته متوسط
پودر سوخاری یک استکان
تخم مرغ دوعدد
.
👈🏼طرز تهیه ناگت مرغ: مرغ چرخکرده، پياز،پنیر پیتزا رنده شده و سیر و سس تند و نمک و فلفل را یا خوب ورزمیدهیم یا در غذا ساز دو دقیقه ميزنيم تا مواد حسابی مخلوط بشن. مواد چسبناکی بدست میاد كه برای ده دقیقه در یخچال استراحتش ميديم. بعد پفک را خوب له ميكنيم تا تقریبا مثل پودر سوخاری بشه، کمی درشت تر هم اشکالی نداره، تخم مرغها را هم خوب ميزنيم و به اندازه نوک قاشق مربا خوری زعفران را در یک مقدار خیلی کمی آب جوش حل کرده و به تخم مرغها اضافه ميكنيم. مواد ناگت را از یخچال در آورده وبه اندازه یک گردو برداشته (مقداری آب سرد کنار دست ميذاریم تا وقتی میخواهیم از مواد ناگت برداریم دستمون رو کمی نمناک کنیم که مواد زیاد به دستمون نچسبه) بعد با دست به ناگتهافرم میدهیم (میتونید از قالب هم استفاده کنید،خمیر ناگت صاف کنید و آرد سوخاری بزنید و قالب بزنید و بزارید یخچال که خودشو بگیره )و در پودر سوخاری غلطانده بعد در تخم مرغ زده وبعد در مخلوط پفک میغلطانیم و در روغن مایع که در ظرف کوچکی ریخته ایم و خوب داغ شده انداخته و سرخ میکنیم.بهتر شعله ملایم باشه تا ناگتها مغز پخت شوند.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
ماهی_شکم_پر
ماهی قزل آلا ۱ عدد
پیاز خرد شده1 لیوان
چند حبه سیر خورد شده
سبزی معطر خرد شده1 لیوان
رب انار به مقدار لازم
گردو10 عدد
روغن 3 قاشق غذاخوری
کره1 قاشق غذاخوری
زرشک ۳ ق غ
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زعفران به میزان دلخواه
طـرز تـهـیـه :
داخل شکم ماهی را با آبلیموی تازه آغشته کنید ونیم ساعت در یخچال قرار دهید.
پیاز را در تابهای که یک قاشق غذاخوری در آن روغن ریختهاید، تفت دهید.
پس از نرم شدن پیازها، سیر خورد شده اضافه کنید.
حالا سبزی که از قبل آماده شده داریم بعد گردو کوبیده شده و رب انار و ادویه رو اضافه میکنیم این مخلوط را از روی حرارت بردارید.
ماهی را از یخچال بیرون بیاورید و مواد رو داخل شکم ماهی میریزیم و با نخ سوزن بدوزین یا با خلال دندون ببندین
ته تابهای نچسب را با روغن بریزین و ماهی را در آن قرار دهید و تابه را رو اجاق قرار داده و آن را سرخ کنید
@shirini71
#شیرینی_زعفرونی
روغن جامد: دویست گرم(ےا ڪره)
پودر قند : ۱۲۰ گرم
وانیل : یک چهارم ق چ
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
زعفرون دم ڪرده غلیظ مقدارے ( من سه ق غ زدم حسابے خوشرنگ بشه)
ارد : ۳۵۰ گرم
بڪینگ پودر : ۱ ق م
میتونے دو ق غ گلاب هم بزنید اگر دوست ندارید حذف ڪنید
اول روغن جامد و پودر قند رو با همزن بزنید تا ڪرم رنگ بشه بعد وانیل و زرده دو اضافه ڪنید و دو دقیقه دیگه بزنید بعد گلاب و ارد اضافه و با قاشق مخلوط ڪنید یه خمیر لطیف بدست میاد چسبناک هم نیست و راحت ڪاتر میخوره به هر مدلے دوست دارید در بیارید و تو ڪف ماهیتابه ڪاغذ روغنے گذاشتید بچینید ساده بزارید هم با شڪلات یا بریلو تزیین ڪنید
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کلم_شور_فوری
#کلم_شور_رنگی
#شور_فوری
#شورفوری
#کلم_شورفوری
بعید می دونم کسی باشه که از شور و ترشی بدش بیاد مخصوصا بین جوونا خیلی طرفدار داره.می دونم که روشها زیاده و افزودنهای زیادی وجود داره که می تونید طبق ذائقه خودتون اضافه کنید ولی خب من همیشه اینجوری درست می کنم و خیلی خوشمزه و سرعتی هست.یعنی اگر برای فردا مهمون داشته باشید می تونید از امروز درستش کنید و فردا میل کنید😋
مواد لازم
گل کلم یک تا یک و نیم کیلو
آب ۳ لیوان
سرکه سفید یک لیوان
نمک ۳ ق غ
زردچوبه و سیاه دانه اختیاری
چند تکه لبو برای رنگ دهی
اول داخل یه قابلمه سرکه،آب و نمک رو مخلوط کردم و روی شعله متوسط گاز گذاشتم.بعد کمی زردچوبه اضافه کردم وقتی به جوش اومد کلم های خرد شده رو اضافه کردم.از زمانی که به جوش اومد ۳ دقیقه زمان گرفتم بعد از ۳ دقیقه شعله رو خاموش کردم و گذاشتم تا خوب خنک شد بعد داخل شیشه تمیز ریختم.بعد از ۲۴ ساعت آماده هست.
اگر خواستین کلم شور صورتی بنفش درست کنید به جای زردچوبه ،لبو اضافه کنید البته روی طعمش تاثیر می ذاره.
سیر و فلفل و ادویه های دیگه هم کاملا سلیقه ای هست
╭┄✵🥬🥒🥕🍀✵┄╮
@shirini71