eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.6هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ ماهی_شکم_پر ماهی قزل آلا ۱ عدد  پیاز خرد شده1 لیوان چند حبه سیر خورد شده سبزی معطر خرد شده1 لیوان  رب انار به مقدار لازم گردو10 عدد روغن 3 قاشق غذاخوری کره1 قاشق غذاخوری زرشک ۳ ق غ نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زعفران به میزان دلخواه طـرز تـهـیـه :   داخل شکم ماهی را با آب‌لیموی تازه آغشته کنید ونیم ساعت در یخچال قرار دهید.  پیاز را در تابه‌ای که یک قاشق غذاخوری در آن روغن ریخته‌اید، تفت دهید.  پس از نرم شدن پیازها، سیر خورد شده اضافه کنید. حالا سبزی که از قبل آماده شده داریم بعد گردو کوبیده شده و رب انار و ادویه رو اضافه میکنیم این مخلوط را از روی حرارت بردارید.  ماهی را از یخچال بیرون بیاورید و مواد رو داخل شکم ماهی میریزیم و با نخ سوزن بدوزین یا با خلال دندون ببندین ته تابه‌ای نچسب را با روغن بریزین و ماهی را در آن قرار دهید و تابه را رو اجاق قرار داده و آن را سرخ کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روغن جامد: دویست گرم(ےا ڪره) پودر قند : ۱۲۰ گرم وانیل : یک چهارم ق چ زرده تخم مرغ: ۲ عدد زعفرون دم ڪرده غلیظ مقدارے ( من سه ق غ زدم حسابے خوشرنگ بشه) ارد : ۳۵۰ گرم بڪینگ پودر : ۱ ق م میتونے دو ق غ گلاب هم بزنید اگر دوست ندارید حذف ڪنید اول روغن جامد و پودر قند رو با همزن بزنید تا ڪرم رنگ بشه بعد وانیل و زرده دو اضافه ڪنید و دو دقیقه دیگه بزنید بعد گلاب و ارد اضافه و با قاشق مخلوط ڪنید یه خمیر لطیف بدست میاد چسبناک هم نیست و راحت ڪاتر میخوره به هر مدلے دوست دارید در بیارید و تو ڪف ماهیتابه ڪاغذ روغنے گذاشتید بچینید ساده بزارید هم با شڪلات یا بریلو تزیین ڪنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
بعید می دونم کسی باشه که از شور و ترشی بدش بیاد مخصوصا بین جوونا خیلی طرفدار داره.می دونم که روشها زیاده و افزودنهای زیادی وجود داره که می تونید طبق ذائقه خودتون اضافه کنید ولی خب من همیشه اینجوری درست می کنم و خیلی خوشمزه و سرعتی هست.یعنی اگر برای فردا مهمون داشته باشید می تونید از امروز درستش کنید و فردا میل کنید😋 مواد لازم گل کلم یک تا یک و نیم کیلو آب ۳ لیوان سرکه سفید یک لیوان نمک ۳ ق غ زردچوبه و سیاه دانه اختیاری چند تکه لبو برای رنگ دهی اول داخل یه قابلمه سرکه،آب و نمک رو مخلوط کردم و روی شعله متوسط گاز گذاشتم.بعد کمی زردچوبه اضافه کردم وقتی به جوش اومد کلم های خرد شده رو اضافه کردم.از زمانی که به جوش اومد ۳ دقیقه زمان گرفتم بعد از ۳ دقیقه شعله رو خاموش کردم و گذاشتم تا خوب خنک شد بعد داخل شیشه تمیز ریختم.بعد از ۲۴ ساعت آماده هست. اگر خواستین کلم شور صورتی بنفش درست کنید به جای زردچوبه ،لبو اضافه کنید البته روی طعمش تاثیر می ذاره. سیر و فلفل و ادویه های دیگه هم کاملا سلیقه ای هست ╭┄✵🥬🥒🥕🍀✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام دوستان خوبین 😍🥰 یه دونات پیتزایی درست کردم تردوخوشمزه 😍 مخمر یک قاشق سوپخوری شیر نصف پیمانه شکر یک قاشق چایخوری تخم مرغ یک عدد ماست نصف پیمانه روغن مایع یا زیتون یا کره ۲ ق غ سوسیس ۲۰۰ گرم رنده شده پنیر پیتزا یک لیوان آویشن یک قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری آرد  ۴۰۰ گرم طرز تهیه: یک قاشق شکر به همراه مخمر و شیر ولرم را مخلوط کرده کنار بگذارید تا عمل بیاد. درظرفی تخم مرغ وبقیه مواد رو به همراه خمیرمایه که عمل اومده مخلوط کرده آرد را کم کم اضافه کرده تا خمیر بشه کمی باید چسبنده باشه شاید همه ی آرد نیاز نباشه وقتی خمیر یک دست شد کافیه داخل ظرف چرب شده گذاشته یک ساعت استراحت بدین تا عمل بیاد و دو برابر بشه بعد خمیر را باز کرده قالب بزنید و دوباره یک ربع تانیم ساعت استراحت بدین تا حجم بگیره، در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنید. نوش جان💜 ⛔شیر باید حتما ولرم باشه نه سرد نه داغ وگرنه خمیرمایه عمل نمیاد ⛔دونات رو باحرارت زیاد سرخ نکنید چون مغزپخت نمیشه باحرارت متوسط ashpazi.terme ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71