#پودر _نارگیل_خونگی
سلام دوستای عزیزم اگه تو خونه خودت پودر نارگیل درست کنی خیلی تازه و سالم تره👌👌 نسبت به پودر های آماده که تو مغازه ها مونده
من نارگیل رو پس از اینکه پوست سفتشو شکستم روی نار گیل رو با پوست کن پوست کردم تا لایه قهوه ای روی نارگیل گرفته بشه بعد با چاقو چند تکه کردم و بعد با رنده ریز نارگیل رو رنده کردم داخل سینی پهن کردم و هر روز زیر و رو کردم تا کاملا خشک شد 👌 از این پودر نارگیل داخل انواع کیک ها بخصوص کیک شنی استفاده میشه که پودر نارگیل باید کمی درشت تر باشه عالیه 👌👌
امیدوارم شماهم تو خونه پودر نارگیل درست کنید و لذتشو ببرید 👌
@shirini71
#سوسیس_پنیری_خانگی
موادلازم:
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
پنیر موزارلا 10 گرم
مرغ چرخ کرده نیم کیلو
آرد نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ 2 عدد
روغن 80 میلی لیتر
یخ کوچک 120 میلی لیتر
قرص گوشت 15 گرم
نمک 1 و 1/2 قاشق چایخوری
ادویه تند 1 قاشق چایخوری
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
پودر جوزهندی 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ادویه ها را در یک کاسه خوب باهم مخلوط کنید. سپس همه مواد را در غذاساز بریزید و اجازه دهید تا به مدت 5 دقیقه خوب باهم میکس شوند.می توانید تکه های یخ را کم کم اضافه کنید.
یک سلفون تمیز بلند انتخاب کنید. مواد سوسیس خانگی را روی سلوفان پهن کنید و در وسط آن پنیر رنده شده قرار دهید. سوسیس را بپیچید و سپس سلفون را لوله کنید. سوسیس را از وسط با یک تکه روبان یا پلاستیک ببندید. به همین ترتیب به سمت دو طرف، قطعات سوسیس را انتخاب کنید و با پلاستیک ببندید تا به دو انتها برسید.
سوسیس ها را به مدت 1 ساعت داخل آب جوش قرار دهید تا بپزند. پس از مدت 24 ساعت استراحت در یخچال سوسیس آماده سرو و استفاده است.
@shirini71
🥙اینم ی #غذای_تقریبا_رژیمی سالم
سبزیجات گریل و فیله مرغ که با تابه رژیمی درست شد.
🌮برای مرینت:
- مرغ: پودر سیر، پودر زنجفیل، فلفل سیاه، پودر چیلی، نمک، نصف ق غ روغن زیتون، نصف ق چ ابلیمو ترش(چند قطره)
- هویج: پودر زیره سبز، فلفل سیاه، نمک
- کدو سبز: فلفل سیاه، نمک
- قارچ: فلفل سیاه، نمک، سرکه بالزامیک
- کلم بروکلی: یک ق چ کره، نمک، فلفل سیاه، آبلیمو ترش
مرغ رو با موادی که ذکر کردم یک ساعت مزه دار کنید طبخش در خد ۶ تا ۷ دقیقه.
وباقی مواد رو نهایتا با یک تا دو قاشق غذاخوری روغن زیتون یا کنجد طبخ کنید. زمان پخت هرسبزیجات بر اساس سلیقه هست که بخواین پخت کامل داشته باشه یا نیمه پز.
👨🍳 @shirini71
#شیرینی_مارمالادی
ترجمه شده از صفحه ترکیه ای:
150 گرم کره، هم دمای اتاق
2 تخم مرغ
وانیل
5 گرم بکینگ پودر
1 پیمانه پودر قند
2ونیم الی 3 پیمانه آرد
مارمالاد دلخواه
کره، تخم مرغ ها و پودر قند رو خوب با همزن بزنین، بعد بقیه موادو اضافه کنین و مخلوط کنین، آرد رو با کنترل اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه که به دست نمیچسبه. داخل سلفون بزارین و نیم ساعت بزارین یخچال.
حالا روی میز، کمی آرد بپاشین و خمیر رو به ضخامت 5-6 سانتیمتر، با وردنه باز کنین و با کاترهای دلخواه ببرین.در فر گرم شده 170 درجه نزدیک 10 دقیقه بپزین.روی شیرینی ها که کمی سرد شدن، مارمالاد یا شکلات بمالین و روی هم قرار بدید.
میتونین بعدش پودر قند هم الک کنین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
@shirini71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_پنجم_اسفند_۱۴۰۰
💦8 لیوان آب در طول روز میل شود
💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
💚صبحانه : یک کاسه عدسی
💚یک ساعت پس از صبحانه :1 لیوان چای سبز
💚ساعت ده صبح : ۱ عدد میوه + یک تکه شکلات تلخ
💚نیم ساعت قبل از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب
💚ناهار : سالاد بدون سس +یک ملاقه خورشت کرفس + پنج قاشق برنج
💚عصرانه : ۱ عدد میوه + دو عدد فندق
💚شام : سالاد بدون سس + دو مااقه خوراک لوبیا
💚بعد از شام یک لیوان شیر کم چرب
💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود
@shirini71
آبگوشت با آب انار🍲
🍖مواد لازم
نیم كیلو گوشت سردست
دو عدد پیاز متوسط
یك فنجان نخود و لوبیا سفید
چند عدد فلفل سبز ریز
250 گرم سیب زمینی استانبولی
1 لیوان آب انار
یك قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
به میزان كافی نمك و فلفل وزردچوبه
🍲طرز تهیه
گوشت را پس از پاك كردن و شستن، چند تكه كرده و با پیاز خرد شده و روغن كمی تفت دهید. نخود و لوبیا را از قبل خیس كنید. بعد از خیس خوردن، آنها را با زردچوبه و 2 لیوان آب داغ روی شعله ملایم بپزید.رب گوجه فرنگی را كمی تفت دهید. سپس آب انار، سیب زمینی، نمك و فلفل را اضافه كنید. پس از آماده شدن غذا، آن را سرو نمایید.
@shirini71
دمپخت شیراز🍛
🧄مواد لازم
برنج 4 ليوان
عدس يک ليوان
هويج نيم کيلو
کلم پيچ متوسط يک عدد
ترخان و شويد و ريحان نيم کيلو
روغن سه قاشق
🍛طرز تهیه
هويج را خرد کرده با عدس مي پزند.
سبزي و کلم پيچ را خرد کرده و روي اجاق کمي تفت مي دهند، بعد از پختن عدس و هويج بقيه مواد را روي آن ريخته مقداري آب، کمي زردچوبه و نمک و روغن را به آن اضافه نموده و همه با هم مي پزند.وقتي که آب دمپخت تمام شد و دانه هاي برنج نيز نرم شد آن را با حرارت ملايم دم کرده و بعد از ساعتي دمپخت حاضر است.
در صورت تمايل مي توان مقداري پياز داغ يا سيرداغ و يا سير تازه به دم پخت اضافه کرد.
@shirini71
#شیرینی_بهشتی
مواد لازم
پودرقند175گرم
روغن جامد200گرم
آرد200گرم
وانیل وپودر هل مقداری
طرز تهیه
روغن وپودر قند و وانیل وهل
وباهمزن10دقیقه میزنیم بعد آرد و اضافه میکنیم اگه خواستید رنگی بشه بهش رنگ خوراکی اضافه کنید مواد رو داخل قیف میریزم داخل سینی ک از قبل کاغذ انداختیم میچینیم روش پودر خرفه میریزیم داخل فر180درجه ب مدت 20دقیقه
@shirini71
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#شیرینی_مغزدار
این شیرینی چون از چند لایه تشکیل شده مواد لازم رو جدا جدا میگم که راحت تهیه و درست کنید.
مواد لازم برای کرم
سعی کنید یکی دو ساعت قبلش کرم رو آماده کنید چون باید بره تو یخچال ،خنک وسفت بشه.
شکر ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
نشاسته ذرت ۳۷ گرم
کره ۵۰ گرم
وانیل ۱ قاشق مربا خوری (اگه از وانیلهای خارجی استفاده میکنید این مقدار رو بریزیدوانیل ایرانی رو کمتربزنید چون به تلخی میزنه)
شیر۳۰۰ میلی لیتر
تمام مواد به غیر از کره را با هم خوب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بذارید، مدام هم بزنید تا غلیظ بشه، در آخر کره رو اضافه کنید و به غلظتی که تو کلیپ میبینید رسیده بود حرارت را خاموش کنید. کرم را به ظرف دیگری منتقل و روش سلفون بکشید داخل یخچال بذارید تا خوب خنک بشه
ادامه👇👇
@shirini71
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#شیرینی_مغزدار
مواد لازم برای خمیر
کره نرم ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱پاکت ۲۰۰ گرمی
شکر ۱۰۰ گرم / تخم مرغ۱عدد
وانیل ۱قاشق مربا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
آرد سفید قنادی ۵۳۰ گرم
مراحل طرز تهیه شیرینی مغزدار مجلسی
جنس و نوع آردها با هم متفاوته ممکنه این مقداری که گفته شد کمتر یا بیشتر نیاز بشه پس بتدریج آرد رو اضافه کنید تا زمانی که خمیری شه، تمام مواد به غیر از آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید، اول با چنگال یکم بزنید بعد با همزن خوب مخلوط و یکدست کنید. آرد الک شده و بیکینگ پودر را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی شکل بگیره .خمیر را داخل سلفون بپیچید و تو یخچال یک ساعت استراحت بدید.
بعد روی سطح کار باز کنید، من چون زیر خمیرم ورق نسوز بود آرد پاشی نکردم اگر نداشتید حتما سطح کار رو کمی آرد بپاشید تاخمیر نچسبه، خمیر را به ضخامت ۳ الی ۵ میل باز کنید.روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید و چرب کردید بچینید. کرم رو از یخچال خارج و داخل قیف با سر ماسوره شکوفه یا ساده بریزید و روی خمیرها طبق تصویر کرم بریزید و تا کنید وقتی تا کردید بغل شیرینی رو یکم بیشتر فشار بدید که باز نشه.
ادامه👇👇👇
#آموزش
#شیرینی_مغزدار
مراحل پایانی تهیه شیرینی مغردار مجلسی
با مخلوط زرده و شیر رومال بزنید و فندق خرد شده، خلال پسته یا مغز گردو خرد شده به دلخواه بریزید.داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بمدت۲۰ دقیقه بپزید در آخر کمی گریل رو برای خوشرنگ شدن روی شیرینیها روشن کنید، مواظب باشید نسوزه حالا از فرخارج کنید و اجازه دهید در دمای محیط خنک بشه بعد داخل ظرف در دار چند ساعت تو یخچال بذارید تا کرم وسطش خنک بشه بعد نوش جان کنید
@shirini71
#با_رسپی_های_امتحان_شده
L
#موس_لبو
یه دونه لبوی متوسط رو بپزید و با بلندر پوره کنید حالا دو سوم پاکت خامه صورتی و ۲قاشق غذاخوری مایونز رو بهش اضافه کنید و چند پالس بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست بشن.۴ تا ورق ژلاتین رو توی آب سرد خیس میدیم تا کاملا نرم بشه.۱ پیمانه شیر و ۴قاشق مرباخوری شکر رو روی حرارت میزاریم و هم میزنیم تا شکر حل بشه و بعد ورق ژلاتین نرم شده رو از تب سرد بیرون میاریم و آب اضافه ش رو میگیریم و توی شیر گرم میریزیم و خوب مخلوط میکنیم.میزاریم شیر ولرم بشه و بعد کم کم اونو به مخلوط لبو اضافه میکنیم تا نبره.
مواد رو بچشید حتما تو این مرحله اگه طعمش رو نپسندیدید کمی دیگه با پودر قند شیرینش کنید میزان شیرینی شکر ها متفاوته و این میزان که من میریزم یه دسر کم شیرین و مناسب به من میده.حالا مواد رو تو قالب بریزید و برای چند ساعت توی یخچال میره که اگه شب تا صبح بزارید بهتره.
نوش جان😋
@shirini71
#شیرینی_عسلی_مغزدار🍪
آرد برنج ۱ پیمانه
کره ذوب شده ۵۰ گرم
زعفران دم کرده ۱ ق غ
پودر هل نصف ق چایخوری
پودر قند ۲ ق غذاخوری
عسل ۲ تا ۲.۵ ق غذاخوری
مغز پسته یا مغز دلخواه به تعداد شیرینی
♨️مواد خشک ( آرد ، پودرقند، پودرهل) با هم مخلوط کنید سپس کره و زعفران بریزید و در نهایت عسل اضافه کنید اول با قاشق بعد با نوک انگشت ورز بدید تا خمیر یکدست و نرم بشه بعد توی پلاستیک فریزر بزارید و مدت نیم داخل یخچال استراحت بدید بعد کمی از خمیر کف قالب بزارید یه دونه پسته میانش بزارید و مجدد کمی از خمیر بزارید .
توی فر گرم با درجه ۱۸۰ بمدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کف شیرینی کمی طلایی بشه کفایت میکنه بعد از پخت اصلا بهش دست نزنید چون نرمه و له میشه پس از خنک شدن توی ظرف بچینید.
@shirini71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_ششم_اسفند_۱۴۰۰
🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
🍋صبحانه : 1 عدد تخم مرغ آبپز +یک لیوان آب پرتقال طبیعی
🍋یک ساعت پس از صبحانه : 1 لیوان شیر کم چرب
🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + 1 تکه شکلات تلخ
🍋پیش از ناهار : 2 لیوان آب + 1 عدد هویج
🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + ۲ تکه فیله مرغ آب پز همراه با
سبزیجات کرفس و هویج و نخود
🍋عصرانه : 1 عدد میوه + 1 لیوان چای + 1 عدد بیسکوییت یا 1 عدد خرما
🍋شام : سالاد به هر میزان که میل دارید + 1 خورشت خوری سر خالی عدسی
🍋بعد از شام یک عدد خرما
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت صبح پیاده روی شود و پنج دقیقه طناب زدن
@shirin71