eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چای سیاه و زعفران کیسه ای نیوشا:1 عدد شیر گرم: 1 لیوان بستنی: 20 گرم بیسکوییت شکلاتی خرد شده : 40گرم مغز پسته و بادام هندی: 20 گرم عسل: 5 گرم پودر گل سرخ:برای تزیین 👇🏽👇🏽👇🏽 چای زعفران را در شیر گرم قرار داده تا به مدت 10 دقیقه دم بکشد. بعد از دم کشیدن در لیوان مناسب ریخته، سپس بستنی، بیسکوییت شکلاتی خرد شده و مغز پسته و بادام هندی را اضافه کرده و در نهایت مقداری عسل و گل سرخ را روی معجونتان بریزید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: 500گرم آرد 250میلی شیر سه عدد زرده تخم مرغ 20گرم خمیر مایه خیس یا یک قاشق خمیر مایه خشک فوری 80گرم شکر 60گرم کره وانیل یک پاکت یا نصف قاشق چایخوری برای معطر کردن رنده پوست لیمو یک قاشق مرباخوری برای داخل شیرینی: شکلات یا مارمالاد برای روی شیرینی: پودر قند روغن مایع برای سرخ کردن طرز تهیه: آرد را داخل کاسه بریزید در ظرف دیگری شیر ولرم و شکر و خمیر مایه و وانیل را مخلوط کنید و هم بزنید تا خمیر مایه حل شود و به آرد اضافه کنید زرده تخم مرغ را هم مخلوط کنید و ورز دهید وقتی خمیر خودش را کمی جمع کرد کره و پوست لیمو را هم اضافه کنید اگر از همزن استفاده می کنید 3-4دقیقه خوب ورز دهید. روی خمیر را نایلکس کشیده و 1/5ساعت استراحت دهید بعد خمیر را دوباره ورز دهید تا هواگیری شود و به چانه های 70گرمی تقسیم کنید و با فاصله روی سطح آرد پاشی شده قرار دهید و روی چانه ها را پوشانده و دوباره 2 ساعت استراحت دهید .داخل تابه حدود یک لیتر روغن مایع بریزید و گرم کنید و خمیر ها را به آرامی به طوری که قسمت رویی در زیر قرار بگیرد داخل روغن مایع قرار دهید در تابه را بگذارید و با حرارت متوسط سرخ کنید وقتی یک طرف سرخ شد برگردانید و طرف دیگر را هم سرخ کنید. و بعد از سرخ شدن روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی کشیده شود بعد از کمی سرد شدن داخل پیراشکی ها را می توانید با سس شکلاتی یا مارمالاد پر کنید و روی شیرینی ها پودر قند بپاشید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
از خمیر جادویی,یا خمیر نون باگت ,وهر خمیر دیگه که بلدید می تونید استفاده کنید جای خیارشور میشه قارچ ریخت👌 ‌‌🍕 رول پیتزا 🍕 🕛 زمان پخت : ۱ ساعت 🍴مواد لازم🍴 برای ۸-۱۰ نفر ‌ روغن : ۲ قاشق چای‌خوری گوشت چرخ کرده گاو : ۸۰۰ گرم نمک : نیم قاشق چای‌خوری فلفل : ۱ قاشق چای‌خوری سس گوجه فرنگی (کچاپ) : ۱/۴ پیمانه پنیر چدار : ۱۲ ورق خمیر پیتزا : ۵۰۰ گرم پیاز خرد شده : ۱ عدد خیارشور بزرگ خرد شده : ۱ عدد کنجد ‌ 👩‍🍳طرز تهیه👩‍🍳 ۱- فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم. روغن را روی گرمای متوسط به بالا حرارت می دهیم. گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل را اضافه می کنیم.‌هَم می زنیم و تا زمانی که قهوه ای بشه و گوشت کاملاً پخته بشه، می پذیم. با سس کچاپ مخلوط می کنیم سپس کنار می گذاریم تا سرد شود. ‌ ۲- تکه های پنیر را کنار هم روی خمیر قرار می دهیم طوری که از لبه ها فاصله داشته باشه. سپس به ترتیب گوشت آماده شده، پیاز و خیارشور را می ریزیم. ‌ ۳- خمیر را رول می کنیم و لبه های باز را می بندیم. ‌ ۴- به یک سینی پخت و پز انتقال می دهیم. و به آب آغشته می کنیم و بعد کنجد می زنیم. ‌ ۵- برای ۳۰-۴۰ دقیقه می پذیم تا زمانی که قهوه ای طلایی بشه. ‌ ۶- ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا سرد شود. bebin_bepaz_besaz ‍ ___________________ همراهی شما باعث افتخار ماست💞 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
step.by.step.cooking سلام دوستاي عزيزم اگر هنوز داريد به ناهار فكر ميكنيد،ميتونيد از اين غذاي خوشمزه كمك بگيريد😋 بادمجان_شکم_پر هست که داخلش رو با هرچی دوست دارین میتونین پر کنین، من اول بادمجان رو پوست گرفتمو یه برش طولی دادم و چند ساعتی توی نمک استراحت دادم،بعد شستم و کمی سرخ کردم تا نرم بشه و بشه اون برش رو باز کرد،واسه مواد میانی پیازو سیر و گوشت چرخکرده و فلفل رو با ادویه جات همه رو تفت دادم و گذاشتم بپزه،بعد داخل بادمجان هارو از اون مواد پر کردم و داخل سسی که تشکیل شده از پیاز و سیر رنده شده،گوجه فرنگی رنده شده و رب گوجه که حسابی تفت میخورن و بعد با یه لیوان اب میذارم کمی غلیظ بشه،بادمجان های پرشده رو داخل سس چیدم و گذاشتم تا بپزه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا