#رژیم_لاغری_بهاره💓
دهم خرداد 1401
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق عدس پلو+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری)
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#حلوای_آلبالو
آرد سفید : 200 گرم
آرد سنگک :75 گرم
کره:225 گرم
روغن مایع:80 میلی لیتر
آب: 350 میلی لیتر
شکر:300 گرم
آلبالوی بدون هسته :300 گرم
شربت آلبالو:200 میلی لیتر
جوهر لیمو: 1ق چ
اول آرد سنگک رو تفت میدیم تا کاملا طلایی بشه بعد کنار می گذاریم بعد آرد سفید رو تا حدی تفت میدیم که بوی خامی آرد گرفته بشه ولی رنگش تغییر نکنه . شربت: در قابلمه ای آب، شربت، شکر، آلبالو، جوهر لیمو را مخلوط کرده می گذاریم تا به جوش بیاد .
داخل تابه ای کره را ذوب میکنیم بعد آردها را الک کرده و با کره تفت میدیم روغن مایع رو هم اضافه میکنیم و حدود یک دقیقه تفت میدیم بعد با ملاقه به آرامی شربت را به مخلوط کره و آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا جایی که حلوا بافت لطیفی پیدا کنه از روی حرارت برمیدارم.
نوش جوووون
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#دمپختک
#پلو
با روزهای گرم تابستان چه میکنییییید😥
تو هوای گرم غذاهای سبک بخوریدو سالاد و سبزی....
دم پختک یکی از اون غذاهاییه که تو هر فصلی میچسبه
تابستون با سالاد شیرازیو ماست و خیار
زمستون با ترشی
آخ آخ ترشیییی😭😭😭😭جات چقدر خالیه
.
.
برای دم پختک به باقالی زرد نیاز داریم
خیسش کنید( یک ساعت قبل پخت) بزارید رو حرارت نا نیم پز بشه، زود میپزه پس مراقب باشید له نشه و زیادی نپزه، چون قراره تو پلو هم یه مرحله پخت دیگه هم طی کنه....
دو تا پیاز بزرگ رو رنده کنید، تو روغن سرخ کنید، بهش زردچوبه بزنید و با قالی های زرد نیم پز رو باهاش مخلوط کنید.
دم پختک تمام رنگش به زردچوبه شه پس بیشتر از حد معمول به غذاتون زردچوبه بزنید.
من برنجمو کته کردم، وقتی آب برنجم کمِ کم شد باقالی هارو بهش اضافه کردم. خوب مخلوط کنید و بعد اینکه کاملا آبش کشیده شد دم کنی بزارید و بره واسه دم😊
از قدیم الایام دم پختک رو با نیمرو میخوردن
یه غذای تهرانی الاصل
banaeifar_maryam
@shirini71
#معجون
چای سیاه و زعفران کیسه ای نیوشا:1 عدد
شیر گرم: 1 لیوان
بستنی: 20 گرم
بیسکوییت شکلاتی خرد شده : 40گرم
مغز پسته و بادام هندی: 20 گرم
عسل: 5 گرم
پودر گل سرخ:برای تزیین
👇🏽👇🏽👇🏽
چای زعفران را در شیر گرم قرار داده تا به مدت 10 دقیقه دم بکشد. بعد از دم کشیدن در لیوان مناسب ریخته، سپس بستنی، بیسکوییت شکلاتی خرد شده و مغز پسته و بادام هندی را اضافه کرده و در نهایت مقداری عسل و گل سرخ را روی معجونتان بریزید.
@shirini71
#کرپفن
مواد لازم:
500گرم آرد
250میلی شیر
سه عدد زرده تخم مرغ
20گرم خمیر مایه خیس یا یک قاشق خمیر مایه خشک فوری
80گرم شکر
60گرم کره
وانیل یک پاکت یا نصف قاشق چایخوری
برای معطر کردن رنده پوست لیمو یک قاشق مرباخوری
برای داخل شیرینی:
شکلات یا مارمالاد
برای روی شیرینی:
پودر قند
روغن مایع برای سرخ کردن
طرز تهیه:
آرد را داخل کاسه بریزید در ظرف دیگری شیر ولرم و شکر و خمیر مایه و وانیل را مخلوط کنید و هم بزنید تا خمیر مایه حل شود و به آرد اضافه کنید زرده تخم مرغ را هم مخلوط کنید و ورز دهید وقتی خمیر خودش را کمی جمع کرد کره و پوست لیمو را هم اضافه کنید اگر از همزن استفاده می کنید 3-4دقیقه خوب ورز دهید.
روی خمیر را نایلکس کشیده و 1/5ساعت استراحت دهید بعد خمیر را دوباره ورز دهید تا هواگیری شود و به چانه های 70گرمی تقسیم کنید و با فاصله روی سطح آرد پاشی شده قرار دهید و روی چانه ها را پوشانده و دوباره 2 ساعت استراحت دهید .داخل تابه حدود یک لیتر روغن مایع بریزید و گرم کنید و خمیر ها را به آرامی به طوری که قسمت رویی در زیر قرار بگیرد داخل روغن مایع قرار دهید در تابه را بگذارید و با حرارت متوسط سرخ کنید وقتی یک طرف سرخ شد برگردانید و طرف دیگر را هم سرخ کنید. و بعد از سرخ شدن روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی کشیده شود بعد از کمی سرد شدن داخل پیراشکی ها را می توانید با سس شکلاتی یا مارمالاد پر کنید و روی شیرینی ها پودر قند بپاشید.
@shirini71
#پیتزا_رولی
#رول_پیتزا
از خمیر جادویی,یا خمیر نون باگت ,وهر خمیر دیگه که بلدید می تونید استفاده کنید
جای خیارشور میشه قارچ ریخت👌
🍕 رول پیتزا 🍕
🕛 زمان پخت : ۱ ساعت
🍴مواد لازم🍴
برای ۸-۱۰ نفر
روغن : ۲ قاشق چایخوری
گوشت چرخ کرده گاو : ۸۰۰ گرم
نمک : نیم قاشق چایخوری
فلفل : ۱ قاشق چایخوری
سس گوجه فرنگی (کچاپ) : ۱/۴ پیمانه
پنیر چدار : ۱۲ ورق
خمیر پیتزا : ۵۰۰ گرم
پیاز خرد شده : ۱ عدد
خیارشور بزرگ خرد شده : ۱ عدد
کنجد
👩🍳طرز تهیه👩🍳
۱- فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم. روغن را روی گرمای متوسط به بالا حرارت می دهیم. گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل را اضافه می کنیم.هَم می زنیم و تا زمانی که قهوه ای بشه و گوشت کاملاً پخته بشه، می پذیم. با سس کچاپ مخلوط می کنیم سپس کنار می گذاریم تا سرد شود.
۲- تکه های پنیر را کنار هم روی خمیر قرار می دهیم طوری که از لبه ها فاصله داشته باشه. سپس به ترتیب گوشت آماده شده، پیاز و خیارشور را می ریزیم.
۳- خمیر را رول می کنیم و لبه های باز را می بندیم.
۴- به یک سینی پخت و پز انتقال می دهیم. و به آب آغشته می کنیم و بعد کنجد می زنیم.
۵- برای ۳۰-۴۰ دقیقه می پذیم تا زمانی که قهوه ای طلایی بشه.
۶- ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا سرد شود.
bebin_bepaz_besaz
___________________
همراهی شما باعث افتخار ماست💞
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#بادمجان_شکم_پر
#خورشت
#خوراک
step.by.step.cooking
سلام دوستاي عزيزم
اگر هنوز داريد به ناهار فكر ميكنيد،ميتونيد از اين غذاي خوشمزه كمك بگيريد😋
بادمجان_شکم_پر هست که داخلش رو با هرچی دوست دارین میتونین پر کنین،
من اول بادمجان رو پوست گرفتمو یه برش طولی دادم و چند ساعتی توی نمک استراحت دادم،بعد شستم و کمی سرخ کردم تا نرم بشه و بشه اون برش رو باز کرد،واسه مواد میانی پیازو سیر و گوشت چرخکرده و فلفل رو با ادویه جات همه رو تفت دادم و گذاشتم بپزه،بعد داخل بادمجان هارو از اون مواد پر کردم و داخل سسی که تشکیل شده از پیاز و سیر رنده شده،گوجه فرنگی رنده شده و رب گوجه که حسابی تفت میخورن و بعد با یه لیوان اب میذارم کمی غلیظ بشه،بادمجان های پرشده رو داخل سس چیدم و گذاشتم تا بپزه.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کوکی_کشمشی
مواد لازم:
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۱۰۰ گرم
نشاسته ذرت ۷۵ گرم
آرد سفید ۳۲۵ گرم
شکر ۱۲۰ گرم
بکینگ پودر ۸ گرم
کشمش ۱۰۵ گرم
وانیل یک قاشق مربا خوری
شکلات و پسته به مقدار لازم برای تزئین
طرز تهیه :
تخم مرغ و شکر و وانیل و روغن را با همزن میزنیم تا شکر حل شود بکینگ پودر و نشاسته ذرت را اضافه کرده کشمش را افزوده و مخلوط می کنیم سپس ارد سه بارالک شده را در چند مرحله افزوده و هم میزنیم تا خمیر شود . خمیر را بین دو کیسه فریزر با ضخامت نیم سانتی متر باز کرده و قالب می زنیم و در سینی چرب شده چیده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار می دهیم تا شیرینی ها بپزند و کمی رنگ بگیرند. سپس از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن روی شیرینی ها را با شکلات ذوب شده و پسته تزئین می کنیم .
@mivhe71
🔴 #طلاعیه_مهم🔴
⚠️کانال #یت_الله_مجتهدی ا
فتتاح شد با کلی تنوع⚠️
🔶فرق #عُجب و #تکبر چیست⁉️
🔸فرق #حَسدو#حِرص چیست ⁉️
🔸#زن مظلوم در خانه،کیست⁉️
🔸#مرد مظلوم در خانه،کیست⁉️
♦️تاچهاندازهبای به #نماز_اول_وقت بهاءبدیم⁉️
♦️چرادعاها #مستجاب نمیشود⁉️
✍پاسخهای آیت الله در کانالشون👇
استاد: #زن بد اخلاق در خونه ی مرد بد اخلاق #مظلوم است، #مرد بد اخلاق در خونه ی زن بد اخلاق #مظلوم است😔 #ادامه صوت👇😳
https://eitaa.com/joinchat/2482176035C088642de3a
✅ صوت آیت الله مجتهدی با موضوع #همسر_بد_اخلاق #سنجاق است در کانال☝️
#کانال_سفره_آرایی_افتتاح_شد👇👇
🍂آموزش نقاشی روی ماست😍
🍂آموزش تزیین برنج وسالاد😍👏
🍂چیدمان میز تولد و مهمونی😍👌
🍂آموزش انواع خشک کردن میوه😍
🍂آموزش انواع ترشی وشور 🍆🌶
وسفره آرایی همش اینجاست بدو🏃♀جا نمونی👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3506044959C4ff7735aba
@mivhe71😍😍
🍓🍓🍎🍎🍐🍐🥒🥒
🥑🥑🍒🍒🍅🍅🥕🥕
🥗🥗🥨🥨🥦🥦🍇🍇
زیبا ترین نمونه تزیین غذا😍☝️☝️
#رژیم_لاغری_بهاره💓
یازدهم خرداد 1401
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگک+ یک عدد تخم مرغ ابپز+1 حبه قند+یک فنجان قهوه(180کالری)
🍏 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق پلو ساده+نصف سیخ جوجه کباب+یک عدد گوجه کبابی(300 کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه رژیمی + یک عدد میوه
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک لیوان خوراک لوبیا+یک کف دست نان سنگک(250کالری)
@shirini71