آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#حلوای_آلبالو
آرد سفید : 200 گرم
آرد سنگک :75 گرم
کره:225 گرم
روغن مایع:80 میلی لیتر
آب: 350 میلی لیتر
شکر:300 گرم
آلبالوی بدون هسته :300 گرم
شربت آلبالو:200 میلی لیتر
جوهر لیمو: 1ق چ
اول آرد سنگک رو تفت میدیم تا کاملا طلایی بشه بعد کنار می گذاریم بعد آرد سفید رو تا حدی تفت میدیم که بوی خامی آرد گرفته بشه ولی رنگش تغییر نکنه . شربت: در قابلمه ای آب، شربت، شکر، آلبالو، جوهر لیمو را مخلوط کرده می گذاریم تا به جوش بیاد .
داخل تابه ای کره را ذوب میکنیم بعد آردها را الک کرده و با کره تفت میدیم روغن مایع رو هم اضافه میکنیم و حدود یک دقیقه تفت میدیم بعد با ملاقه به آرامی شربت را به مخلوط کره و آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا جایی که حلوا بافت لطیفی پیدا کنه از روی حرارت برمیدارم.
نوش جوووون
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#دمپختک
#پلو
با روزهای گرم تابستان چه میکنییییید😥
تو هوای گرم غذاهای سبک بخوریدو سالاد و سبزی....
دم پختک یکی از اون غذاهاییه که تو هر فصلی میچسبه
تابستون با سالاد شیرازیو ماست و خیار
زمستون با ترشی
آخ آخ ترشیییی😭😭😭😭جات چقدر خالیه
.
.
برای دم پختک به باقالی زرد نیاز داریم
خیسش کنید( یک ساعت قبل پخت) بزارید رو حرارت نا نیم پز بشه، زود میپزه پس مراقب باشید له نشه و زیادی نپزه، چون قراره تو پلو هم یه مرحله پخت دیگه هم طی کنه....
دو تا پیاز بزرگ رو رنده کنید، تو روغن سرخ کنید، بهش زردچوبه بزنید و با قالی های زرد نیم پز رو باهاش مخلوط کنید.
دم پختک تمام رنگش به زردچوبه شه پس بیشتر از حد معمول به غذاتون زردچوبه بزنید.
من برنجمو کته کردم، وقتی آب برنجم کمِ کم شد باقالی هارو بهش اضافه کردم. خوب مخلوط کنید و بعد اینکه کاملا آبش کشیده شد دم کنی بزارید و بره واسه دم😊
از قدیم الایام دم پختک رو با نیمرو میخوردن
یه غذای تهرانی الاصل
banaeifar_maryam
@shirini71
#معجون
چای سیاه و زعفران کیسه ای نیوشا:1 عدد
شیر گرم: 1 لیوان
بستنی: 20 گرم
بیسکوییت شکلاتی خرد شده : 40گرم
مغز پسته و بادام هندی: 20 گرم
عسل: 5 گرم
پودر گل سرخ:برای تزیین
👇🏽👇🏽👇🏽
چای زعفران را در شیر گرم قرار داده تا به مدت 10 دقیقه دم بکشد. بعد از دم کشیدن در لیوان مناسب ریخته، سپس بستنی، بیسکوییت شکلاتی خرد شده و مغز پسته و بادام هندی را اضافه کرده و در نهایت مقداری عسل و گل سرخ را روی معجونتان بریزید.
@shirini71