eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.1هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
آرد سفید : 200 گرم آرد سنگک :75 گرم کره:225 گرم روغن مایع:80 میلی لیتر آب: 350 میلی لیتر شکر:300 گرم آلبالوی بدون هسته :300 گرم شربت آلبالو:200 میلی لیتر جوهر لیمو: 1ق چ اول آرد سنگک رو تفت میدیم تا کاملا طلایی بشه بعد کنار می گذاریم بعد آرد سفید رو تا حدی تفت میدیم که بوی خامی آرد گرفته بشه ولی رنگش تغییر نکنه . شربت: در قابلمه ای آب، شربت، شکر، آلبالو، جوهر لیمو را مخلوط کرده می گذاریم تا به جوش بیاد . داخل تابه ای کره را ذوب میکنیم بعد آردها را الک کرده و با کره تفت میدیم روغن مایع رو هم اضافه میکنیم و حدود یک دقیقه تفت میدیم بعد با ملاقه به آرامی شربت را به مخلوط کره و آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا جایی که حلوا بافت لطیفی پیدا کنه از روی حرارت برمیدارم. نوش جوووون @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
با روزهای گرم تابستان چه میکنییییید😥 تو هوای گرم غذاهای سبک بخوریدو سالاد و سبزی.... دم پختک یکی از اون غذاهاییه که تو هر فصلی میچسبه تابستون با سالاد شیرازیو ماست و خیار زمستون با ترشی آخ آخ ترشیییی😭😭😭😭جات چقدر خالیه . . برای دم پختک به باقالی زرد نیاز داریم خیسش کنید( یک ساعت قبل پخت) بزارید رو حرارت نا نیم پز بشه، زود میپزه پس مراقب باشید له نشه و زیادی نپزه، چون قراره تو پلو هم یه مرحله پخت دیگه هم طی کنه.... دو تا پیاز بزرگ رو رنده کنید، تو روغن سرخ کنید، بهش زردچوبه بزنید و با قالی های زرد نیم پز رو باهاش مخلوط کنید. دم پختک تمام رنگش به زردچوبه شه پس بیشتر از حد معمول به غذاتون زردچوبه بزنید. من برنجمو کته کردم، وقتی آب برنجم کمِ کم شد باقالی هارو بهش اضافه کردم. خوب مخلوط کنید و بعد اینکه کاملا آبش کشیده شد دم کنی بزارید و بره واسه دم😊 از قدیم الایام دم پختک رو با نیمرو میخوردن یه غذای تهرانی الاصل banaeifar_maryam @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چای سیاه و زعفران کیسه ای نیوشا:1 عدد شیر گرم: 1 لیوان بستنی: 20 گرم بیسکوییت شکلاتی خرد شده : 40گرم مغز پسته و بادام هندی: 20 گرم عسل: 5 گرم پودر گل سرخ:برای تزیین 👇🏽👇🏽👇🏽 چای زعفران را در شیر گرم قرار داده تا به مدت 10 دقیقه دم بکشد. بعد از دم کشیدن در لیوان مناسب ریخته، سپس بستنی، بیسکوییت شکلاتی خرد شده و مغز پسته و بادام هندی را اضافه کرده و در نهایت مقداری عسل و گل سرخ را روی معجونتان بریزید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا