eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
پیاز ریز خردشده ۱ عدد متوسط ساقه کرفس ریز خردشده ۲ قاشق غذاخوری سیر خردشده ۲ حبه تخم‌مرغ درشت ۲ عدد تن ماهی ۲ عدد (هر کدام ۲۰۰ گرم) پودر سوخاری درشت (پانکو) نصف لیوان پنیر پارمزان رنده‌شده یک‌چهارم لیوان + ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش ۱ قاشق غذاخوری جعفری خشک ۱ قاشق چایخوری شوید خشک ۱ قاشق چایخوری نمک، فلفل، زردچوبه طرز تهیه: در یک تابه، پیاز و کرفس را در کمی روغن تفت دهید تا نرم شود. سیر خردشده را همراه با کمی زردچوبه افزوده و یک دقیقه‌ی دیگر تفت بدهید و از روی حرارت بردارید. در یک کاسه‌ی مناسب، تخم‌مرغ‌ها را کمی بزنید تا از لختگی در بیاید. سپس، پیاز تفت داده‌شده، تن ماهی آبکش‌شده، نیمی از پودر سوخاری، یک‌چهارم لیوان پنیر پارمزان، سس مایوز، آب لیموترش، جعفری، شوید، نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید. بقیه‌ی پودر سوخاری و پنیر پارمزان را در ظرفی جداگانه ترکیب کنید. از مواد کوکو، به اندازه‌ی یک گردو بردارید و مانند کتلت، تخت کنید و هر دو طرف را در مخلوط آردسوخاری و پنیر بزنید و کمی با دست فشار دهید تا به آن بچسبد و سپس هر دو طرف را در روغن داغ روی ملایم سرخ کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گوشت گوساله ۱۵٪ چربی ۲۵۰ گرم نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده سس فرانسوی،خیارشور،گوجه پیاز،پنیر گودا،نان همبرگری کره طعمدار با رزماری و ریحان خشک طرز تهیه: ابتدا گوشت را در کاسه مناسب ریخته و بدون اضافه کردن هیچ افزودنی خیلی کم گوشت رو ورز بدید سپس گوشت را به سه قسمت تقسیم کنید و فرم بدید ما اصلا نمیخوایم یک همبرگر صاف و صوف داشته باشیم پس از ورز دادن زیاد و سعی در یکدست کردن همبرگر بردارید😅سپس نیم ساعت در یخچال استراحت میدهیم و در تابه ترجیحاً چدنی که داغ شده و فقط مقداری چرب شده برگر ها را میگذاریم تا گریل شود میتوانید در روغن هم سرخ کنید،برای یکدست سرخ شدن برگر حتماً وسط برگر را با دست گود کنید و بعد توی تابه بگذارید این طوری هنگام سرخ کردن برکر فرو رفته نمیشه و در این حین نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده بپاشید و وقتی یک طرف گریل شد طرف بعدی را هم همین طور نمک و فلفل بپاشید من روی هر طرف برگرم هم کره طعمدار برای لطافت و طعم خوبش گذاشتم یادتون باشه به هیچ وجه با کفگیر روی برگرها را فشار ندهید ما احتیاج داریم به یک برگر کاملا آبدار و خوشمزه داریم و چون برگر ها نازک هستن پس پخت زیادی هم نداریم حواستون باشه، سپس برای سرو ساندویچمون از یک لایه سس فرانسوی روی سطح نان گریل شده وخیارشور و گوجه و پیاز خام استفاده کردم و وسط هر برگر یک لایه پنیر گودا گذاشتم و روی بقیه سه تا برگر را روی نان ساندویچ و تمااام..   @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نان کشمشی اول یک ق غ خمیر مایه رو با یک ق چ شکر و مخلوط و نصف پیمانه آب یا شیر ولرم اضافه کنید و سرش رو بزاریدو ده تا یک ربع کنار گذاشته تا به عمل بیاد تو ظرف گودی یک ق چ نمک+نصف پیمانه شکر+نصف پیمانه آب یا شیر +خمیر مایه عمل اومده رومخلوط و در آخر ارد رو روش الک کنید اول دو پیمانه ارد بریزید اگر دیدین کمی چسبناک هست یه کوچولو دیگه ارد بزنید در آخر هم دو ق غ روغن مایع یا یک ق غ کره بزنید و خوب ورز بدید و کمی کشمش شسته شده رو که تو کمی ارد مخلوط کنید و به خنیر اضافه کنید و بعدسر ظرفتون رو سلفون بکشید و بهش استراحت بدید تا دوبرابر بشه حجمش بعد چونه بزنید و مدلی که دوست دارید در بیارید بعد در فر با دمای ۱۸۰ به مدت نیم ساعت پخت کنیددوستان آخر کار من روی نون رو رمال زرده تخم مرغ و کمی زعفرون زدم و بعد پخت روش گریل کردم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم 2 فنجان گوجه فرنگی گیلاسی نصف شده 1حبه سیر نمک به میزان لازم فلفل سیاه تازه 2/1 قاشق چایخوری نعناع خشک 2 عدد کدو متوسط 1/2 فنجان ریحان به خرد شده 2 قاشق غذاخوری آبلیمو تازه یا سرکه بالزامیک 1 قاسق غذاخوری روغن زیتون طرز تهیه در یک کاسه کدو هارا رشته ای برش بزنید و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید. سیر له شده، نمک، فلفل، نعناع خشک روغن زیتون و آبلیمو(بالزامیک) را ترکیب کنید. به سالاد اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید و هنگام سرو در بشقاب کمی ریحان اسلایس شده روش بپاشید. اگر دوست داشتید می تونید از پنیر فتا مکعبی شده یا اگه موزارلا تازه پیدا کردید تو این سالاد استفاده کنید. ╭┄✵🥬🥒🥕🍀✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔶تاراتور كدو يا همون سالاد كدو🔶 تاراتور يه كلمه بلغاريه كه تو زبان هاي ديگه هم جا افتاده و به معنيه سالاد مايع مثل ماست و خيار خودمون و يا غذاي سرد آبكي مثل آبدوغ خيار خودمون هست. تاراتور كدو هم يه مدل سالاد مايع س كه به نظر من اونايي كه كدو دوست ندارن هم حتما امتحان كنن😜 طرز تهيه: 🔸٢ تا كدو سبز متوسط رو خوب بشوريد و با پوست رنده كنيد 🔸داخل تاوه يه قاشق روغن بريزيد و كدو رو تفت بديد تا سبك بشه و آبش كشيده بشه، بعدش بذاريد كنار تا خنك شه 🔸مي تونيد يه دونه هويج رنده شده هم به كدو اضافه كنيد 🔸داخل يه كاسه، يك ليوان ماست،٢ ق غذاخوري مايونز، يك يا دو حبه سير له شده، نمك و فلفل سياه، وشويد خرد شده ( هرچي بيشتر خوشمزه تر😍) و كمي گردوي خرد شده ( دلبخواهيه ولي خوشمزه ترش ميكنه) همه رو مخلوط كنيد 🔸كدوتون كه خوب خنك شد رو به سس اضافه كنيد اگه نياز بود بازم ماست اضافه كنيد. ╭┄✵🥬🥒🥕🍀✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🦚 چهارم تیر ماه ۱۴۰۱ 🦚 🍋ناشتا : 1 عدد کیوی 🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین 🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس 🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب 🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی 🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته 🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ 🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا