#پیام_سلامتی
🌱 زمانی که احساس میکنید دچار برونشست، احتقان و همچنین سرفههای شدید هستید، به یاد رازیانه بیفتید.
❗️ رازیانه خلط آور است
🌱 در نتیجه، مصرف رازیانه به طور منظم سیستم تنفسی و همچنین مشکلات ناشی از التهاب در این سیستم را بهبود میبخشد
@shirini71
#پلو_میگو_قالبی
سه چهارتا پیاز رو خلال کنید،توی ماهیتابه سرخ کنید و بردارید بگذارید کنار.توی همون ظرف یک پیمانه کشمش شسته شده رو سه چهار دقیقه تفت بدین و بردارین.بعد حدود ششصد گرم میگوی پاک شده رو بریزین داخل ماهیتابه و ده دقیقه(تا زمانی که آبش کشیده بشه)تفت بدین..بهش دو قاشق گرد لیمو،نمک،فلفل،کمی زردچوبه و یک قاشق چایخوری فلفل قرمز اضافه کنید،پیاز و کشمش رو به ظرف برگردونید و زیرشو خاموش کنید.این مواد رو لای پلو زعفرونی آبکش شده بریزید و بگذارید دم بکشه و بعد نوش جان کنید.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شوید_پلو #ماهی #ماهی_حلوا
طرز تهیه:
تیکه های ماهی حلوا رو داخل مقداری آبلیمو و نمک بمدت یک ساعت و در یخچال استراحت دادم تا مزه دار بشه.بعد از داخل این محلول درآوردم روی حوله آشپزخونه گذاشتم تا اب اضافیش گرفته وخوب خشک بشه.حالا ۲ق غ آرد گندم رو با کمی زردچوبه،پودرسیر،نمک،پودر فلفل قرمز، مخلوط کردم تیکه های ماهی رو با این مواد کاور دادم .روغن رو داخل تابه ریختم گرم که شد یه دونه پیاز رو چهارقاچ کردم داخلش ریختم و بعدم تیکه های ماهی رو داخل تابه قرار دادم تا سرخ بشن.یه طرفش که سرخ شد برگردوندم تا اونطرفش هم سرخ بشه حرارت اولش کم نباشه وگرنه ماهی آب میندازه و نرم میشه وگوشتش تیکه میشه.بعد که دو طرفش خوب سرخ شد حرارت رو کم کردم تا قشنگ مغزپخت بشه.در اخر اون پیازها رو دور ریختم چون زیادی سرخ شده بودن.پیاز طعم و عطر خوبی به ماهی میده و از پخش شدن بوی ماهی سرخ شده جلوگیری میکنه.
@shirni71
#شیک_موزوبستنی_وانیلی🍌🍦
ما تو خونه همیشه میوه های مناسب اسموتی و شیک مثل موز، انبه، توت فرنگی رو فریز میکنیم که همیشه در دسترس باشه، کلا برای شیک ها میوه فریز شده بهتره👩🏻🍳
دوتا موز یخ زده، یک لیوان بستنی وانیلی ساده و نیم لیتر شیر رو داخل همزن بریزین و میکس کنین، در آخر بهش پودر نارگیل و پودر بادام اضافه کنید و تمام😍 این دوتای آخر رو میتونید حذف کنید، چون بدون بادام ونارگیل هم این ترکیب خیلی خوشمزس😋
پاشید درستش کنید که این نوشیدنی مقوی و خوشمزه و خنک تو این هوا خیلی میچسبه👌🏻
╭┄✵🍦🍨🍧🍮🍫✵┄╮
@mivhe71
#فالوده_طالبی🍈🍸
طالبی بزرگ 1 عدد
یخ قالبی 1 پیمانه
گلاب 1 قاشق غذاخوری
عرق نسترن 1 قاشق غذاخوری
عسل 2 قاشق غذاخوری (دلخواه)
گل سرخ برای تزیین
طرز تهیه: اول از همه طالبی را از وسط نصف کنید و هستههایش را جدا کنید و دور بریزید. سپس با استفاده از اسکوپساز، شروع کنید به خارج کردن توپهای طالبی. این توپها قرار است برای تزیین اسموتی طالبی استفاده شوند. پس تعداد آن بستگی به سلیقه شما دارد.
طالبی باقی مانده را پوست بکنید و خرد کنید. اگر قصد دارید از پوست طالبی به عنوان ظرف سرو استفاده کنید کف آن را با چاقو برش بزنید تا صاف شود و مانند کاسه روی سطح بایستد. و برای خارج کردن طالبی از پوست آن از یک قاشق استفاده کنید. پوست را بیش از حد نازک نکنید.
@mivhe71
#شیرینی_پفکی_گردویی
زرده تخم مرغ......3 عدد
پودر شکر......100 گرم
هل.....1/2 قاشق چای خوری
وانیل
گردو نگینی خرد شده......125 گرم
ابتدا زرده و پودر شکر و وانیل با همزن بزنید.تا کاملا سفید و کشدار بشه.دقت کنید حتما وسط هم زدن دور کاسه را تمیز کنید.تا زرده دور کاسه هم بخوره.این کار باعث میشه شیرینی بوی زخم نگیره.گردو را نگینی خرد کنید و همراه هل اضافه کنید.کف سینی را کاغذ بندازید.با قاشق چای خوری داخل سینی بریزد.حتما با فاصله بریزد.شیزینی حین پخت کمی باز میشه.اگه گردو کم باشه ، موقع پخت پهن و صاف میشه.داخلش هم پوک نمیشه.زیر شیرینی اصلا نباید تغییر رنگ بده.با درجه 150 به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار می دهیم
@shirini71